Sisältöjä yrittäjille

Parhaat opit taloushallinnon
fiksuun hoitamiseen

Kokosimme yhteen parhaat sisällöt yrityksen taloushallintoon liittyen. Tältä sivulta löydät kiinnostavia asiantuntijoiden haastatteluja sekä vinkkejä taloushallinnon automatisointiin ja rutiinityön minimointiin. Muistathan, että voit myös kokeilla Netvisoria maksutta 30 päivää

Uuden yrityksen taloushallinto kannattaa automatisoida heti

Pien Brew Pubin ja Pien Shop and Barin perustaja ja omistaja Tuomas Kokkonen kertoo kokemuksiaan yritystoiminnan aloittamisesta taloushallinnon hoitamisen näkökulmasta. Mukana myös Netvisorin asiantuntija Lasse Kosonen.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Apple podcast-palvelussa

Kuuntele SoundCloudissa

Taloushallinnon hankalat prosessit helpommiksi automaatiolla

Nykymuotoinen datalla johtaminen ei olisi mahdollista ilman automaation mahdollistamaa ajantasaista tietoa. Visma Solutionsin tuotejohtaja Janne Lyytikäinen avaa Bisnespöydässä automaation hyötyjä ja tulevaisuutta.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Apple podcast-palvelussa

Kuuntele SoundCloudissa

Yrittäjä, vaadi tilitoimistoltasi parasta palvelua

Netvisorin tuotejohtaja Jarkko Iitiän mukaan tilitoimisto voi vaikuttaa yrityksen menestykseen joko positiivisesti tai negatiivisesti.

Moderni tilitoimisto hoitaa rutiinit automaation avulla ja kirjanpitäjän aikaa jää yrittäjän sparraamiseen. Perinteisessä tilitoimistossa aika kuitenkin kuluu kuittien pyörittelyyn.

Miten sitten varmistat, että saat vastinetta rahoillesi tilitoimiston palveluista?

Lue Jarkon blogi tästä

Netvisor automatisoi yli 90% taloushallinnon rutiineista

Automaatio on taloushallinnon tulevaisuus. Netvisorissa pystyy automatisoimaan jo yli 90 prosenttia taloushallinnon rutiineista. Lähivuosina tavoite on 100%. Tuotejohtaja Janne Lyytikäinen käy blogissaan läpi, mitkä ovat sen suurimmat hyödyt.

Lue teksti tästä

Automaatio ja robotiikka helpottavat arjen rutiineja.

Automaatio vapauttaa ihmisen olemaan ihminen

Suomessa on parhaillaan meneillään useita merkittäviä hankkeita yhteiskuntamme automatisoimiseksi. Entä mitä hyötyä automatiikasta ja robotiikasta sitten on yrityksille? Lue asiantuntijoiden ajatukset aiheesta.

Lue teksti tästä

ajantasainen yrityksen kassavirta

Yrittäjä: 90 prosenttia säätämisestä on poistunut

Yrittäjä Tuomo Rinne ei enää luopuisi Netvisorista mistään hinnasta. Paljon matkustelevalla yrittäjällä pysyy yrityksen talous paljon paremmin hallussa, kun esimerkiksi kassavirtaa voi seurata ajantasaisesti läppäriltä missä vain.

Lue teksti tästä

Haluatko kokeilla Netvisoria maksutta?

Kokeile Netvisoria veloituksetta 30 päivää. Et tarvitse luottokorttia etkä asennuksia koneelle. Kokeilu ei vaihdu tilaukseksi automaattisesti.