Spara minst 840 €

Nystartade företag får Netvisor i ett år utan månadsavgifter

En modern lösning för ekonomihantering hjälper nystartade företag att organisera sin verksamhet bättre och skapar en god grund för tillväxt. Därför erbjuder vi nya företag Netvisor utan månadsavgift i hela 12 månader.

Ta del av erbjudandet

Ps. Redan mer än 35 000 finska företag använder Netvisor i sin ekonomistyrning

Hur mycket kan jag spara?

Minst 840 euro!

Du får tillgång till Netvisor i 12 månader utan fast månadsavgift från och med startmånaden. Du betalar endast för transaktionsavgifter baserat på din användning.

Vad innehåller erbjudandet?

Förmånen inkluderar Netvisors Professional-paket som innehåller bland annat fakturering, bokföring, automatiserade ekonomifunktioner och smarta mobilappar. Bekanta dig med Professional-paketet

Hur tar jag del av erbjudandet?

Förmånen kan utnyttjas av företag som registreras i handelsregistret under innevarande år och som inte redan är Netvisors kunder. Den gäller för nystartade företag och inte för företag som bildas genom omstruktureringar. Se de detaljerade kampanjvillkoren.

Vilka kostnader står jag för under det första året?

Du betalar endast transaktionsavgifter baserat på din användning. Transaktionsavgifterna består av elektroniska händelser och banktransaktioner, till exempel att skicka och ta emot fakturor, skicka löner via internet, eller hämta kontoutdrag från banken.Se vår prislista

Utnyttja förmånen

Netvisor Professional-paketets innehåll

Netvisor är din högra hand i ekonomihantering. Du får tillgång till alla funktioner som behövs för att sköta ekonomin i ett modernt företag och kan automatisera rutinuppgifter inom ekonomihanteringen.

 • Elektroniska anmälningar till Skatteverket, t.ex. anmälningar till inkomstregistret
 • Bokföringsfunktioner och automatisk verifikatsskapande
 • Fakturering av försäljning
 • Fakturering av inköp
 • Budgetering och grafisk rapportering

Se alla funktioner

Vanliga frågor

 • Vad är ett “nytstartat företag”?
  Nya företag har registrerats under det aktuella året i handelsregistret. Om du har registrerat ditt företag under innevarande år och inte tidigare använt Netvisor, kan du dra nytta av kampanjerbjudandet. Förmånen gäller inte för företagsarrangemang. Till exempel är inte nya företag som helt eller delvis bildats genom befintliga Netvisor-kundföretag berättigade till förmånen. Vi förbehåller oss rätten att debitera en månadsavgift för Netvisor om missbruk upptäcks.
 • Varför Professional-paketet?
  Professional-paketet innehåller alla funktioner som behövs för att driva och automatisera ekonomin för ett nytt företag. Vi tror att ett förstklassigt ekonomisystem hjälper nystartade företag att styra sin verksamhet på ett bättre och enklare sätt. Du får tillgång till verktyg för budgetering och rapportering som ger värdefull information för ditt nya företag.
 • Varför just Netvisor?
  Netvisor ger ett utmärkt stöd för ekonomihantering för nystartade företag. Du får tillgång till alla verktyg som behövs för att driva verksamheten från fakturering till bokföring, och du kan dra nytta av moderna automationsfunktioner. Till exempel skapas bokföringen automatiskt i Netvisor, vilket gör det till en lättanvänd verktyg för det nya företaget. Netvisor kan också enkelt skalas upp när företaget växer.
 • Vad händer efter 12 månader då förmånen upphör?
  Efter 12 månader övergår du till vanlig fakturering och månatlig fakturering börjar enligt prissättningsgrunderna. Du kan fortsätta använda produkten som vanligt. Om du väljer att byta paket när kampanjen löper ut kan du göra det via gränssnittet i Netvisor Store eller genom att kontakta Netvisor-teamet. Kampanjen är inte bindande på något sätt.
 • Kan jag byta ut mitt paket under kampanjtiden?
  Erbjudandet gäller endast Professional-paketet och kan inte kombineras med andra paket. Du kan byta från ett prispaket till ett annat även under kampanjperioden, men då förlorar du kampanjförmånen.
 • Vad betyder en transaktionsavgift?
  När du skickar och/eller tar emot material (till exempel referensbetalning, kontoutdrag, faktura) utanför eller från Netvisor, debiteras en transaktionsavgift enligt prislistan. Du kan se prislistan längst ner på sidan under avsnittet “Viktiga dokument” genom att klicka på rubriken “Netvisor paketprissättning”.
 • Hur mycket sparar jag med erbjudandet?
  Professional-paketets pris börjar från 70€/mån, så du sparar minst 840€ under året.
 • Hur beräknas erbjudandet som varar i 12 månader?
  Förmånen täcker startmånaden och de följande 11 månaderna, vilket gör totalt 12 månader. Om du till exempel börjar använda tjänsten den 10 september 2023, börjar faktureringen den 1 september 2024.
 • Kan jag använda Netvisors mobilapplikation?
  Du kan använda Netvisor på mobilen med att ladda ned Netvisors mobilapplikation från din appbutik.
 • Jag vill koppla Netvisor till ett annat system. Fungerar det?
  Det fungerar fint. Netvisor har ett brett nätverk av programvarupartners. Du ser alla de färdiga integrationerna i MarketPlace (marketplace.netvisor.fi) och kan aktivera de populäraste apparna i Netvisor Store.
 • Hur hittar jag en redovisningsbyrå som använder Netvisor?
  Du kan även ta del av erbjudandet som kund för en redovisningsbyrå. Se alla våra partnerbyråer på MarketPlace (marketplace.netvisor.fi).

Börja använda Netvisor och aktivera kampanjförmånen!

Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret nedan. Samtidigt ger du ditt samtycke till kampanjvillkoren och de allmänna avtalsvillkoren för Netvisor med en digital signatur. Den 12 månaders kampanjperioden börjar från att du signerar avtalet.

OBS! Det kan ta en stund att företagets användarmiljö öppnas i Netvisor

Se kampanjvillkor och andra viktiga dokument här

Viktiga dokument