Visma Netvisor

Ilmoitukset tulorekisteriin automaattisesti

Ota käyttöön älykäs palkanlaskenta, joka hoitaa ilmoitukset tulorekisteriin puolestasi palkanmaksun yhteydessä. Säästä aikaa ja ota käyttöön yksi markkinoiden kätevimmistä tulorekisteriratkaisuista.

tulorekisteri

Helppo tulorekisteriratkaisu

Tulorekisterin perusedellytys on sähköinen asioiminen, eli tietojen ilmoittaminen viranomaiselle tapahtuu sähköisesti. Netvisor tekee ilmoittamisesta vaivatonta, sillä tiedot siirtyvät tulorekisteriin palkanmaksun yhteydessä Netvisorin ja tulorekisterin välille rakennetun integraation avulla.

Lue lisää Netvisorin palkanlaskennasta

Hyödynnä palkanlaskennan automaatio

Netvisorissa automaatio kokoaan tärkeimmät palkanlaskennan tiedot dashbordeille, joista näet raportit ja huomioitavat poikkeukset. Saat palkat maksuun ja tiedot tulorekisteriin sekä omaan kirjanpitoon nopeasti ja turvallisesti.

Tutustu Netvisorin palkanlaskentaohjelmaan

Ilmoita yrittäjäpalkka viranomaiselle helposti

Netvisorin palkanlaskentaohjelmalla yrittäjän palkanmaksu onnistuu helposti. Palkanmaksussa vaadittavat tositteet muodostuvat ohjelmistossa automaattisesti ja lähtevät automaattisesti myös tulorekisteriin.

Lue lisää yrittäjäpalkasta

Työntekijälle

Kätevä Netvisor-sovellus

Netvisor-sovelluksella työntekijä kirjaa tuntinsa näppärästi järjestelmään. Työntekijä voi tarkastella omaa lomakertymää ja liukumaa sekä kirjata matkalaskuja ja seurata niiden tilaa. Sovellus löytyy Google Playsta ja App Storesta.

Oletko Netvisor-asiakas?
Tutustu tulorekisterivaltuutuksen tekemiseen

Tulorekisteri vaatii lakisaateisiä valtuutuksia, jonka jälkeen Netvisor voi toimittaa tiedot viranomaiselle. Jos olet jo Netvisor-käyttäjä, kumppanitilitoimisto tai tilitoimiston asiakas, lue ohjeet valtuutuksen tekemiseen ohjesivulta. Löydät ohjesivulta myös aiemmin pidettyjä tulorekisterikoulutuksia ja FAQ-osion.

Ohjeet tulorekisterivaltuutuksen tekemiseen