Ilmoitukset tulorekisteriin automaattisesti

Kansallinen tulorekisteri otetaan käyttöön 1.1.2019. Tulorekisterin ansiosta työnantaja selviää jatkossa yhdellä ilmoituksella palkansaajaa kohden useiden eri viranomaisille lähetettävien ilmoitusten sijaan. Netvisoriin valmistuu syksyn 2018 aikana ominaisuus, jonka ansiosta tarvittavat tiedot siirtyvät palkanlaskennasta tulorekisteriin automaattisesti.

Mikä tulorekisteri?

Tulorekisteri on sähköinen tietokanta ansio-, eläke- ja etuustiedoille. Työnantajan tulee ilmoittaa työntekijän palkkatiedot tulorekisteriin, josta viranomaiset voivat tarkastella tietoja. Myös työntekijä itse voi tarkastella tietojaan reaaliajassa. Rekisteriä ylläpitää verohallinto.

Netvisor hoitaa tiedot tulorekisteriin puolestasi

Tulorekisterin perusedellytys on sähköinen asioiminen, eli tietojen ilmoittaminen viranomaiselle on tehtävä sähköisen järjestelmän kautta. Siksi viimeistään nyt kannattaa ottaa käyttöön sähköinen palkanlaskenta. Netvisorin palkanlaskennasta ilmoitukset tulorekisteriin, lähtevät automaattisesti palkanmaksun yhteydessä.

Tutustu Netvisor-palkanlaskentaan >

tulorekisteriin-ilmoittaminen-netvisorissa

tulorekisterin-hyodyt-netvisor-kayttajalle

Ilmoittaminen yksinkertaistuu. Riittää, kun palkkatiedot ilmoitetaan Netvisorista yhdellä kertaa tulorekisteriin, josta kaikki viranomaiset saavat tarvitsemansa tiedot.

tulorekisterin-hyodyt-netvisor-kayttajalle

Ilmoittaminen automatisoituu. Palkkatietoilmoitus ja työntantajan erillisilmoitus lähtevät Netvisorista automaattisesti tulorekisteriin.

tulorekisterin-hyodyt-netvisor-kayttajalle

Ilmoittaminen reaaliaikaistuu. Tiedot siirtyvät tulorekisteriin Netvisorista palkanmaksun yhteydessä. Näin tiedot ovat tulorekisterissä aina ajan tasalla ja myös palkansaajan nähtävillä.

Webinaarit tulorekisteristä

Tule kuuntelemaan, miten voit valmistautua tulorekisterin vaatimuksiin Netvisorissa. Webinaarien päätteeksi asiantuntijamme vastaavat osallistujien kysymyksiin. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tallenne webinaarista, joten kannattaa ilmoittautua, vaikkei ajankohta olisikaan sinulle sopiva.

Opi lisää tulorekisteristä

blog-nv-tulorekisteri

Ilmoitukset tulorekisteriin automaattisesti

Tulorekisterin tavoitteena on helpottaa työnantajien ilmoitusvelvollisuustaakkaa. Jatkossa työnantaja selviää yhdellä ilmoituksella palkkaa kohden useiden kuukausittaisten ja vuosittaisten ilmoitusten sijaan.

Lue koko teksti >

nv-tulorekisteri

Tulorekisterin myötä arki helpottuu

Tulorekisteri tuo myös merkittäviä muutoksia myös tulonsaajan elämään. Tulorekisteri antaa ensimmäistä kertaa suomalaisille reaaliaikaisen kokonaiskuvan heidän palkka- ja etuustiedoistaan.

Lue koko teksti >

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä