Syksy tuo tullessaan paljon mielenkiintoisia asioita taloushallintoalalle. Visman taloushallinto-ohjelmistot siirtyvät saman katon alle ja jatkossa Visma Solutionsilla on entistä kattavampi tarjonta tilitoimistoille. Kokoamme Netvisorin ja Fivaldin käyttäjät elokuussa Messukeskukselle ensimmäiseen Visma-tasoiseen tilitoimistotapahtumaan, BetterTogether’23.

BetterTogether23

Vuosi 2022 oli hyvin menestyksekäs molemmille Visman taloushallinto-ohjelmistoille, Netvisorille ja Fivaldille sekä meidän kumppaneillemme. Tilitoimistokumppanimme kasvoivat edelleen muuta markkinaa nopeammin. BetterTogether’23 -tilitoimistotapahtuma on pienimuotinen tapamme kiittää kumppaneitamme yhteistyöstä.

Elokuun lopussa järjestettävän tilitoimistotapahtuman tavoitteena on tarjota uutta tietoa alasta ja inspiraatiota, jotta kumppanimme hyötyisivät yhteistyöstämme entistä enemmän. Toisaalta haluamme saada myös palautetta, jotta voimme auttaa kumppaneitamme kasvamaan jatkossakin kilpailijoitaan nopeammin.

Tiedote: Visma organisoi taloushallinto-ohjelmistonsa yhden katon alle >>

Yksi tulevaisuus kahdella ohjelmistolla

Taloushallinto-ala on monimuotoinen markkina. Yli puolet suomalaisista yhtiöistä hoitaa taloushallintonsa jo digitaalisesti ja yhteiskäyttöisesti tilitoimiston kanssa. Toisaalta noin 100 000 yritystä toimii edelleen perinteisesti ja toimittaa kuitit kerran kuussa tilitoimistoonsa.

Pystymme tarjoamaan tilitoimistoille entistä monipuolisemmin tukea kasvuun automaation kautta

Visman tavoitteena on palvella entistä laaja-alaisemmin koko tilitoimistokenttää. Tämän vuoksi organisoimme toimintaamme sisäisesti. Kun Netvisor ja Fivaldi ovat molemmat Visma Solutionsin portfoliossa, pystymme tarjoamaan tilitoimistoille entistä monipuolisemmin tukea kasvuun automaation kautta.

Haluamme kehittää koko tilitoimistoalaa ja näemme siinä merkittävän tulevaisuuden potentiaalin. Onhan meillä yhteinen intressi; tehdä suomalaisista yrityksistä menestyvämpiä.

Ala kasvaa huimaa tahtia

Taloushallintoalan tavoite on kasvaa vuoteen 2030 mennessä yli 50%. Alan kasvutavoite perustuu siihen, että asioita tehdään fiksummin ja tehokkaammin ilman merkittävää työvoiman lisäystä. Siihen tarvitaan palveluiden jalostamista ja rutiinien automatisointia.

Meidän ambitiomme on mahdollistaa tämä kaikille tilitoimistoille. Alalla edelläkävijöiden ja hitaiden omaksujien välinen ero on kasvanut. Me tarjoamme palvelut, joiden avulla kaikilla on mahdollisuus menestyä tulevaisuudessa.

Visma Solutions pystyy tarjoamaan tilitoimistolle alan kattavimmat palvelut. Meidän palvelutarjonnastamme löytyvät monipuoliset taloushallinnon ohjelmistot, toiminnanohjaus, mittavat integraatiomahdollisuudet, yhteydet viranomaisiin, verkkolaskutus, sähköinen allekirjoitus ja asiakkaan tunnistamispalvelut.

Kasvua hyvinvointia unohtamatta

Yksi merkittävimmistä voimavaroista kaiken edellä mainitun toteuttamisessa ovat ammattitaitoiset alan ammattilaiset. Ala ei saavuta tavoittelemiaan kasvulukuja, jos se ei pysty pitämään huolta nykyisistä asiantuntijoistaan ja houkuttelemaan uusia, nuoria osaajia alalle.

Uskomme vahvasti, että työn mielekkyyttä voidaan kasvattaa automatisoimalla rutiinit ja luomalla siten tilaa mielenkiintoisemmille tehtäville. Uskomme, että automaatio vapauttaa aikaa uusille haasteille ja parantaa työssä jaksamista. Kirjanpitäjä pystyy olemaan asiakkaalleen se asiantuntija, jota hän tarvitsee.

Ala ei saavuta tavoittelemiaan kasvulukuja, jos se ei pysty pitämään huolta nykyisistä asiantuntijoistaan

BetterTogether’23 -tapahtumassa tulemme keskustelemaan kanssanne alan menestysedellytyksistä, yhdessä tekemisestä, uusista innovaatioista ja ekosysteemien hyödyntämisen tärkeydestä. Haluamme nähdä teidät historian ensimmäisessä Visma tason tilitoimistotapahtumassa, joten tule oppimaan ja antamaan palautetta.

Visma Solutionsin toimitusjohtaja Ville Kuusela, Netvisor liiketoiminnasta vastaava Janne Lyytikäinen ja Fivaldin liiketoiminnasta vastaava Henri Iivonen toivottavat teidät kaikki tervetulleiksi ja toivovat näkevänsä mahdollisimman monia teistä Messukeskuksessa syksyllä.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan! >>


Janne Lyytikäinen on Visma Solutionsin tuotejohtaja. Jannen tärkein tehtävä on talous- ja palkkahallinnon täysautomaation sekä digitalisaation edistäminen pk-yrityksissä. Siinä avainasemassa on pk-yritysten ja tilitoimistojen kilpailuedun kasvattaminen.