Syyskuussa Netvisorin tilitoimistokumppaneille on tarjolla jotain uutta. Asiakastapahtuma puhtaasti tilitoimistoille. Tilitoimistot ovat Netvisorin tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ja he ovat myös toivoneet omaa tapahtumaa.

BetterTogether -tilitoimistotapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa tilitoimistoissa työskenteleville.

Olemme aiemmin järjestäneet kaikille Visma Solutionsin asiakkaille yhteistä massatapahtumaa, josta on kehittynyt vuosien mittaan yli 1000 hengen massatapahtuma. Kahtena edellisenä vuotena se järjestettiin virtuaalisena. Kaikkien asiakkaiden yhteinen Solutions-tapahtuma viettää 2022 välivuotta, mutta tapahtumaa ei ole missään tapauksessa haudattu.

Tänä vuonna kokeiluvuorossa on Netvisorin tilitoimistokumppaneille suunnattu tapahtuma.

Tapahtuma on aikaisempia tapahtumia pienempi, paikkoja on 400 osallistujalle. Järjestelyjen puolesta tämän kokoluokan tapahtuma on joustavampi kuin yli tuhannen hengen tapahtuma. Eli jos syksyn aikana tulee uusia tapahtumiin liittyviä suosituksia, on niihin helpompi reagoida.

Kumppanuus tuo vahvuutta molemmille

BetterTogether’22-järjestetään nimenomaan tilitoimistoja ajatellen. Tilitoimistokumppanit ovat tärkeä osa Netvisorin ekosysteemiä ja haluamme sekä vahvistaa että juhlistaa meidän välistä kumppanuutta.

Haluamme varmistaa, että tilitoimistot saavat kumppanuudesta itselleen maksimaalisen hyödyn ja tämä tapahtuma konkretisoi eri mahdollisuuksia, joita Netvisorin kumppanuuteen kuuluu. Olemme myös itse kiinnostuneita kuulemaan tarkemmin, mitä meidän kumppaneille kuuluu ja miten voisimme auttaa heitä menestymään.

Tapahtuman punainen lanka kietoutuu muutoksen ja yhteistyön ympärille. Esimerkki Anna Perho pureutuu omassa esityksessään muutokseen ja miten sitä voi oppia sietämään tai ehkä jopa oppia nauttimaan siitä.

Taloushallintoliiton Jari Seppä käsittelee omassa puheenvuorossaan taas nimenomaan tilitoimistoalan näkymiä ja trendejä. Kuulemme päivän aikana myös, mitä uutta meillä Netvisorilla on suunnitteilla ja millaisia jännittäviä uudistuksia on tulossa pian ulos.

Tapahtuma on tarkoitettu koko tilitoimiston väelle, ja toivommekin että mahdollisimman moni pääsisi mukaan. Ohjelmassa on omaa sisältöä esimerkiksi tilitoimiston johdolle ja päätöksentekijöille sekä kirjanpitäjille ja palkanlaskijoille.

Näkökulmia ja mielenvirkistystä

Päivän aikana on tarjolla paljon erilaista nähtävää ja koettavaa. Tapahtuman päälavalla nähdään Netvisorin omia puhujia sekä vierailevia keynote-puhujia. Tämän lisäksi on tarjolla myös Netvisorin kouluttajien vetämiä esityksiä.

Esitysten välissä on hyvin aikaa kierrellä tapahtuma-alueella, josta löytyy esim. Netvisorin kouluttajien, asiakaspalvelun, tuotekehityksen, markkinoinnin sekä ohjelmistokumppaneiden omat osastot.

Päivä tarjoaa meille kaikille mahdollisuuden irrottaa katseet näyttöpäätteistä ja tarkastella laajemmin omaa toimintaympäristöämme – mitä kaikkea meidän ympärillä oikein tapahtuu ja mitä odottaa kulman takana? Miten voimme kehittää omaa tekemistämme ja miten voimme auttaa toinen toistamme.

Mielenkiintoisen asiasisällön lisäksi tarjolla on hyvää ruokaa ja mieltä virkistävää viihdettä. Päivän päätteeksi luvassa on André Wickströmin standup-show.

Tervetuloa mukaan! Lue lisää tapahtumasivulta >>


Anni Oksanen työskentelee Netvisorin markkinoinnissa. Vankka kokemus B2B-maailmassa on paljastanut, että yritysten sisältä löytyy monia tarinoita, jotka ansaitsevat tulla kerrotuiksi.