Netvisorin koulutukset – Kasvata osaamistasi verkossa tai asiantuntijoiden johdolla

Tarjoamme koulutuksia aina käyttöönotosta asiantuntijatasolle asti. Voit opiskella omaan tahtiin maksuttomassa Solutions Online Academyssä sekä ohjesivustoamme hyödyntämällä. Voit myös osallistua kaikille avoimiin verkkokoulutuksiin tai tilata yrityksellesi räätälöidyn koulutuksen tai käyttöönoton.

Ilmoittaudu koulutuspakettihin

Solutions Online Academy
Verkkokoulutukset
Räätälöidyt etäkoulutukset

Uutta!

Kolmen vartin vinkit

Kolmen vartin vinkit on uusi veloitukseton verkkotilaisuus, joka tarjoaa ajankohtaisia, nopeita ja hyödyllisiä vinkkejä Netvisorin käyttöön liittyen.

Seuraava vinkkitunti järjestetään. 15.06.23.

Solutions Online Academy

Maksuttomat videomateriaalit

Solutions Online Academy tarjoaa ohjevideoita ja kursseja Netvisorin eri osa-alueilta aina käytön aloittamisesta yksittäisiin ominaisuuksiin. Videomateriaalit ovat katsottavissasi maksutta. Voit käyttää Solutions Online Academya milloin tahansa sinulle itsellesi sopii ja suorittaa halutessasi myös Netvisorin sertifiointikokeet.

Kevään 2023 koulutuspaketit

Netvisor-koulutuspaketit

Kokosimme kevääksi koulutuspaketit, jotka sisältävät monipuolisen valikoiman Netvisor-verkkokoulutuksia. Paketin avulla päivität helposti koko henkilökuntasi osaamisen huipputasolle.

Koulutuspaketin hinta on 150€ / yritys, joka sisältää laajan valikoiman eri koulutuksia sekä tallenteet materiaaleista. Yksi paketti oikeuttaa koko yrityksen henkilökunnan osallistumisen koulutuksiin.

Verkkokoulutukset

Verkkokoulutukset ovat erinomainen tilaisuus oppia uutta Netvisorista ja kehittää yrityksesi taloushallinnon automaatiota eteenpäin kokeneen kouluttajamme johdolla. Järjestämme koulutuksia aihealueittain. Ilmoittaudu mukaan tuleviin koulutuksiin oheisen koulutuskalenterin kautta.

netvisor-esittely

Varaa oma räätälöity etäkoulutus

Haluatko täydentää osaamistasi, tarvitsetko täsmäapua tai uusia ominaisuuksia käyttöönne?

Varaa Netvisorin kouluttajalta oma maksullinen etäkoulutus. Saat asiantuntijan avuksi tehostamaan ohjelmiston käyttöä ja voimme räätälöidä yhdessä tarpeisiinne sopivan koulutuksen.

Varaa palkanlaskennan koulutus
Varaa taloushallinnon koulutus

Yhteydenotto

Autamme mielellämme kaikissa Netvisorin koulutuksiin liittyvissä kysymyksissä. Jätä meille yhteystietosi ja kouluttajamme on sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.