Webinaarisarja tilitoimistoille

Integraatiot haltuun!

Vältä tietokatkot taloushallinnossa. Integraatioiden avulla tiedot kulkevat näppärästi järjestelmästä toiseen. Vähemmän turhaa työtä, enemmän aikaa oleelliseen.

Miksi integraatiot?

Älä tyydy hyvään. Integraatioden avulla jokainen tilitoimisto pystyy tarjoamaan entistä asiantuntevampaa palvelua, sujuvoittamaan arjen rutiineja ja syventämään asiakassuhdetta.

Vähemmän manuaalista työtä

Integraatioiden avulla tiedot siirtyvät tietoturvallisesti järjestelmästä toiseen. Kun data liikkuu ohjelmistojen välillä automaattisesti, säästää se aikaa manuaalisesta työstä eikä inhimillisiä näpyttelyvirheitä synny niin helposti.

Kirkkaampi kokonaiskuva

Kun taloustiedot tulevat automaatiolla muista järjestelmistä Netvisoriin, tilitoimistolla parempi ymmärrys liiketoiminnasta. Tietoja pystyy käyttämään nopeasti esimerkiksi ennusteiden tai reaaliaikaisten raporttien tekemiseen.

Toimialakohtaiset hyödyt

Kun yritys harkitsee toisen ohjelmiston integroimista taloushallintoon, se kääntyy usein ensisijaisesti juuri tilitoimistonsa puoleen. Siksi jokaisen kirjanpitäjän kannattaa tuntea tärkeimmät ohjelmistot eri toimialoilta.

Netvisorin asiakkaista jo lähes 13 000:lla on integraatio käytössään.

Integraatiot haltuun -webinaarisarja

Nyt otetaan integraatiot haltuun! Webinaarisarjassa Netvisorin asiantuntijat kertovat integraatioiden liiketoimintahyödyistä ja käyttöönotosta sekä jakavat innostavia tosielämän case-esimerkkejä.

20.8.2024
Integraatiot haltuun

Vihdoinkin käytännönläheistä ja helposti ymmärrettävää puhetta integraatioista! Tämän webinaarin jälkeen sinulla on hyvät perustiedot siitä, mitä integraatiot ovat ja miten osaat tarjota asiakkaalle parhaat ratkaisut. Sales Leader Jenna Ala-Mononen kertoo webinaarissa integraatioiden liiketoimintahyödyt niin tilitoimiston kuin asiakasyrityksen näkökulmasta. Innostutaan integraatioista yhdessä!

27.8.2024
Varastonhallinta & Netvisor Varasto

Liian pienestä tai suuresta varastosta voi aiheutua yllättäviä kustannuksia. Modernin varastohallintajärjestelmän ja taloushallinnon yhdistelmällä kysyntää voidaan optimoida historiatietojen pohjalta. Tässä yksi esimerkiksi, miksi Netvisorin varaston ja taloushallinnon yhdistelmä kannattaa ottaa haltuun kaikissa varastoperusteisissa yrityksissä esimerkiksi vähittäis- ja tukkakaupan alalla. Netvisorin Varasto on tanskalaislähtöisen Rackbeatin kehittämä moderni varastonhallintajärjestelmä, jonka ominaisuudet esittelee webinaarissa Solution Consultant Joel Marttila.

10.9.2024
Ravintola-ala & Restolution ja Työvuorovelho/Maraplan

Oli ravintola sitten pikaruokapaikka, lounasravintola, kahvila, baari tai fine dining -ravintola parantaa käytössä olevien ohjelmistojen (esimerkiksi toiminnanohjauksen ja taloustietojen) integrointi koko ravintolan toimivuutta ja tehokkuutta. Työntekijöiden arkea taas helpottaa huomattavasti tunti- ja työvuorosuunnittelun sujuvuus. Pääset tutustumaan kahteen suosittuun ravintola-alan ohjelmistoihin Restolutioniin ja Maraplaniin, kun Customer Exprience Specialist Ville Vasko esittelee integraatioiden hyödyt.

24.9.2024
Autokorjaamot ja varaosaliikkeet & Autofutur

Autokorjamoissa ja varaosaliikkeissä arjessa monen asian toimittava, jotta yritys menestyy: kustannusarvioiden on täsmättävä, laite- ja työkaluinvestoinnit on tehtävä oikean aikaan ja laskutuksen tapahduttava ajallaan. Toiminnanohjausjärjestelmä Autofuturin ja Netvisorin yhdistelmällä jokapäiväiset talouden mittarit on helposti seurattavissa. Tule mukaan kuulemaan lisää. Webinaarin vetää Sales Specialist Eero Paronen.

8.10.2024
Rakennusala & Easoft

Rakennus- ja remonttialalla työ on liikkuvaa ja muuttuvia tekijöitä on paljon: projektien seuranta, resurssienhallinta, asiakkaiden kontaktointi, laskutus ja raportointi vievät paljon aikaa. Suhdanneherkällä alalla myös talouden tavoitteiden ja ennustettavuuden merkitykset korostuvat. Tässä webinaarissa keskitymme rakennusalaan. Tutustumme Netvisorin ja toiminnanohjausjärjestelmä Easoftin yhdistelmään Sales Specialict Jere Virtasen johdolla.

22.10.2024
Sosiaali- ja terveysala & Domacare

Netvisorin ja Domacaren webinaarissa kuulet, miten projektienhallinta ja taloushallinto yhdistetään timanttisella tavalla. Ohjelmistokombolla nopeutat työtä, helpotat projektienhallintaa ja seurantaa, tuloksellisuuden seuranta paranee ja tarjoat parhaat työkalut työntekijän, johdon ja tilitoimiston onnistumiseen. Webinaarissa esitellään käytännössä, miten kaksi ohjelmistoa toimivat yhdessä ja miten tiedot liikkuvat järjestelmästä toiseen ja Sales Specialist Antti-Matias Kajaala kertoo konkreettiset hyödyt liiketoimintaan.

TARJOUS Professional + palkat -30% / 24kk

Tarjous koskee vain Professional-paketin kuukausimaksua sekä palkanlaskennan ja työajanseurannan käyttäjäkohtaista hintaa, tapahtumat veloitetaan toteutuneen mukaan.Kampanjaan kuuluvan ohjelmiston integraatio tulee aktivoida kampanja-aikana.

Tilitoimiston oma kummimyyjä

Lisää kipinää asiakashankintaan

Varmista, ettei kiinnostava asiakas kävele ohi. Ota avuksesi Netvisor-asiantuntija, joka esittelee asiakkaalle ohjelmiston hyödyt, viimeistelee kaupat ja sparraa muissakin myyntiin liittyvissä asioissa.