Netvisor

Ostoreskontralla käsittelet laskut helposti

Ostolaskujen käsittely on yksi työläimmistä tehtävistä, joka syö monen eri käsittelijän työaikaa. Kevennä taakkaa Netvisorin ostolaskuautomaation ja 100 % sähköisen laskunkäsittelyn avulla. Ostoreskontran avulla laskujen seuranta onnistuu helposti.

ostoreskontra

helppo ostolaskutus

Tilanne hallinnassa. Aina.

Älä anna maksujen yllättää. Varmista, että kaikki laskut ovat tallessa ja pystyt lajittelemaan niitä helposti valittujen kriteerien mukaan. Tarkastele tulevien maksujen vaikutusta kassavirtaan ja testaa muutoksia.

Tutustu tarkemmin laskutusohjelmaan

Eroon paperilaskuista

Tutkimusten mukaan verkkolaskujen vastaanotto säästää aikaa 50 % / lasku (Finanssialan Keskusliitto) ja kuluina 10,90 € / lasku (Billentis). Siirry verkkolaskutukseen ja lähetä toimittajille tieto suoraan järjestelmästä.

Kaikki yhdessä paikassa

Hoida koko prosessi yhdessä ohjelmistossa hankintaehdotuksesta ostotilaukseen ja siitä aina maksamiseen asti. Kaikki tapahtuu yhdessä paikassa, etkä tarvitse erillisiä pankkiohjelmia tai verkkopankkia.

Jopa 60-80% kustannussäästö

Automatisoi ostolaskujen käsittely

Säästä aikaa ja rahaa ostolaskuautomaation avulla. Se tuo turvaa myös virheellisen tietojen tai huijauslaskujen varalta. Ohjaa saapuvat laskut suoraan oikeille asiatarkastajille ja hyväksyjille. Tiliöi ja kohdista lasku automaattisesti oikealle ostotilaukselle. Sähköinen ostolaskujen käsittely tuo aina laskun tiedot käyttäjälle valmiiksi esikäsiteltynä. Ostolaskut lähetetään maksatukseen ostoreskontrassa napin painalluksella. Netvisor myös tunnistaa ja ilmoittaa laskuista, joiden käsittelyssä voisit hyödyntää automaatiota.

Lue lisää blogista
Kuuntele podcast

Täsmällinen ja ajantasainen ostoreskontra

Netvisorin ostoreskontra tekee seurannasta helppoa. Hae, lajittele ja tarkastele laskumassoja helposti ostoreskontrassa. Hae laskut haluamillasi ehdoilla ja ryhmittele laskut. Näet esimerkiksi kaikki yhdeltä toimittajilta tulleet laskut muutamalla klikkauksella.

Oletko kiinnostunut myös myyntireskontran ominaisuuksista?

Hyödynnä tekoäly ostolaskujen tiliöinnissä

Säästä aikaa ja tiliöi ostolaskut tekoälyn avulla! Netvisorin uusi ominaisuus auttaa yrittäjää ja kirjanpitäjää tiliöintiprosessi. Palvelu ehdottaa saapuville verkkolaskuille tiliöintejä jo olemassa olevan kirjanpitodatan pohjalta. Palvelu on maksuton ja kaikkien Netvisor-asiakkaidemme saatavilla. Voit myös valita ostolaskujen tiliöintiin avuksesi Store-tuotteemme Finance.Rocksin.

Lue lisää ostolaskujen tiliöinnistä tekoälyn avulla

Ostoreskontran ominaisuudet

Netvisorin ostoreskontrasta löytyy valmiita ominaisuuksia ostolaskujen käsittelyn helpottamiseksi.

Sähköinen vastaanotto

Vastaanota ostolaskut sähköisesti Netvisoriin riippumatta siitä, missä muodossa toimittajat ne lähettävät. Skannauspalvelumme pitää huolen, että myös paperilaskut saapuvat sähköisessä muodossa

Sähköinen kierrätys

Luo valmiiksi yleinen kiertolista tai luo kiertolistoja toimittajittain. Laskujen kierrätys hoituu ohjelmistossa tai mobiilisti. Tutustu Visma Manageriin

Käsittelyprosessi

Luo ostolaskulle tarkastussäännöt ja säästä aikaa automatisoimalla käsittelyketju. Netvisor jopa etsii puolestasi toistuvia laskuja ja ehdottaa sinulle niiden automaattista käsittelyä.

Maksatus ohjelman sisältä

Hoida koko prosessi yhdessä ohjelmistossa hankintaehdotuksesta maksamiseen. Et tarvitse erillisiä pankkiohjelmia tai verkkopankkia. Saat lisää läpinäkyvyyttä ja reaaliaikaisen raportoinnin.

Ostolaskut kirjanpitoon

Tiliöi ja kohdista laskut laskentakohteille tiliöintisäännöillä toimittajan perusteella. Voit muokata tiliöintejä milloin tahansa käsittelyketjun aikana. Kirjanpidon tositteet syntyvät automaattisesti.

Läpinäkyvä audit trail

Jokainen käsittelyketjun toimenpide jättää merkinnän audit trailiin. Mahdollisten virheiden sattuessa asioiden selventäminen on nopeaa.

Uutena ominaisuutena ostolaskujen sijaiskäsittely

Netvisorin uudella ominaisuudella ostolaskujen sijaiskäsittely onnistuu myös helposti. Toiminnon avulla ostoreskontrankäyttäjä voi asettaa itselleen poissaolon ja osoittaa sijaiset, jotka voivat asiatarkastaa ja hyväksyä ostolaskuja esimerkiksi lomien aikana.

Hankintaehdotukset, ostotilaukset ja toimittajat

Toimittajien hallinta, hankintaehdotukset ja ostotilaukset tuovat ammattimaisuutta hankintojen johtamiseen. Netvisor laajenee tehokkaaksi hankintojen ja materiaalin hallinnan kokonaisuudeksi unohtamatta automaation etuja.

Hankinnat ja ostotilaukset

Luo ja hyväksy hankintaehdotuksia. Tee uusia ostotilauksia tai hyväksy hankinnat tilauksiksi. Yhdistä ostotilaukset helposti ostolaskuihin linkitysnäkymässä.

Toimittajatietojen hallinta

Luo toimittajia ja muodosta toimittajaryhmiä. Toimittajan takaa löydät tarvittavat asetukset kirjanpidon oletustiliöintien ja valuuttakäsittelyn automatisoimiseksi.

Integroitu varastonhallintaan

Netvisorin ostoreskontra ja ostotilaukset yhdistyvät saumattomasti varastonhallintaan. Varaston saldot päivittyvät automaattisesti tilaustenkäsittelyn kautta. Varastonhallinta Netvisorilla

Ostoreskontran
automaattinen käsittely

Ohjevideolta näet, kuinka ostoreskontralla automaattinen ostolaskujen käsittely helpottaa työskentelyäsi.

Maksuton koekäyttö.

Voit kokeilla Netvisorin ostoreskontraa ilmaiseksi. Koekäyttö ei velvoita jatkositoumuksiin, eikä sinun tarvitse antaa maksutietoja.