Visma Netvisor

Toimialaratkaisut ja automatisoitu taloushallinto

Tehokasta ja ketterää liiketoimintaa oman toimialasi ehdoilla.

Unohda kalliit ja pitkät järjestelmäprojektit

Kumppaniverkostomme kattaa yli 100 ohjelmistoa ja sovellusta useille eri toimialoille.
Tutustu ja valitse itsellesi sopivat ratkaisut.

Valmiit integraatiot

Toimialan erityispiirteitä varten rakennetut sovellukset ovat yhdistetty automatisoituun kirjanpitoon. Vähennä manuaalista tiedon syöttämistä ja minimoi virheet valmiilla, tuetulla ja helppokäyttöisellä ratkaisulla.

Korkeampi automaatioaste

Kasvata kannattavuutta poistamalla turhia työvaiheita. Automatisoi rutiinityöt ja mahdollista reaaliaikainen tieto kaikissa järjestelmissä. Nauti vaivattomasta raportoinnista.

Nopeasti käyttöön

Valitse sopivat sovellukset ja liitä kaikki tarvittavat palvelut samaan kokonaisuuteen. Unohda konsultit ja järjestelmäprojektit. Parhaat käytännöt ovat valmiita käyttöönotettaviksi.

Valmiit toimialaratkaisut

Tarjoamme monia toimialakohtaisia sovelluksia yhdistettynä automatisoituun kirjanpitoon. Kehityksen alla on jatkuvasti eri toimialoille soveltuvia ratkaisuja.

Toimialoja, joille toteutuksia on tehty:

 • Rakentaminen ja kiinteistöt
 • Kaupan ala
 • Liikkuva työ, kuten siivousala, asennus ja turvapalvelut
 • Hyvinvointi, hoiva ja terveys
 • Liikuntakeskukset
 • Netvisor ja Expak ovat tarjonneet meille joustavan ja toimivan kokonaisuuden meidän tarpeisiin, joka on myös ylläpitokustannuksiltaan edullinen. Kaikki on toiminut erinomaisen hyvin. Silloin integraatio toimii hyvin, kun emme edes huomaa sitä.

  Markku Janhunen, Midsona Finland

  Esimerkkejä Netvisoriin liitetyistä toimialaratkaisuista

  Rakennusala ja Lenio TOP

  Hallinnoi projekteja, työmaita, työntekijöitä, asiakkaita, tuotteita ja työkaluja Leniossa. Kerää työntekijöiden ja alihankkijoiden työtunnit palkanlaskentaa ja laskutusta varten.

  Leniossa muodostetut laskut, palkat ja korvaukset siirtyvät Netvisoriin lähettämistä, maksamista ja kirjanpitoa varten. Tee myös rakennusalan ilmoitukset nopeasti Netvisorilla. Molemmat järjestelmät sopeutuvat laajasti erilaisiin toimintamalleihin.

  Tutustu Lenioon

  Hoiva-ala ja Hilkka

  FastROI HILKKA® -toiminnanohjausjärjestelmä palvelee niin hoiva-alan asumispalvelu- ja kuntoutusyksiköitä kuin kotiin annettavien palveluiden tarjoajia.

  Hilkan avulla saat räätälöidyn ratkaisun omiin tarpeisiisi. Suunnittele työvuorot ja resursointi, kirjaa toteutunut työaika, ylläpidä ajantasaista tietoa asiakkaista ja palveluista sekä luo laskut Hilkassa.

  Ajantasaiset tiedot tuotteista ja asiakkaista päivittyvät yhdellä syötöllä Hilkan lisäksi Netvisoriin. Maksa palkat, seuraa saatavia sekä hyväksy ja maksa ostolaskut Netvisorissa. Kirjanpitosi syntyy automaattisesti.

  Tutustu Hilkkaan

  Projektityö ja Severa

  Yhdistä asiantuntijayrityksen toiminnanohjaus ja taloushallinto. Saat ketterän kokonaisratkaisun ja reaaliaikaisen seurannan sekä projekteista että talousluvuista. Jo yli 100 suomalaista yritystä hyödyntää Severaa ja Netvisoria.

  Severalla johdat päivittäistä toimintaa. Resursoi ja kirjaa tunnit projekteille, kokoa laskutusperusteet ja muodosta laskut sekä seuraa projekteja kustomoitavilta raporteilta ja työpöydiltä.

  Saumaton tiedonvaihto Severan ja Netvisorin välillä varmistaa tehokkaan työskentelyn ja laskutuksen sekä automatisoidun kirjanpidon.

  Tutustu Severaan

  Enkora kuntosaleille ja liikuntakeskuksille

  Enkoran palvelukokonaisuudesta (myynti, varaukset, kulunvalvonta, asiakashallinta ja muita) poimit moduulit omien tarpeiden mukaan yhdeksi kokonaisratkaisuksi. Yhdistä Enkoran kulunvalvonta ja kassa taloushallintoon!

  Tiedot kulunhallinnasta, laskutusperusteista ja kassatapahtumista menevät automaattisesti Enkorasta Netvisorin puolelle ja pitävät taloushallinnon ajan tasalla.

  Tutustu Enkoraan

  Liikkuva työ ja Ecomond tcs

  Kun asiakastoimeksiannot ovat keskeisessä asemassa, tuottaa päätelaiteriippumaton Ecomond reaaliaikaisen tehtävänhallinnan ratkaisun. Paranna kannattavuutta näkemällä missä kalusto liikkuu ja ohjaamalla tehtäviä yksiköille.

  Netvisorilla laskutat Ecomondiin kirjatut työt tehokkaasti, seuraat saatavia ja automatisoit viennit kirjanpitoon.

  Tutustu Ecomondiin ›

  Liikkuva työ ja Hillava

  Hillavalla pysyt kartalla työtilanteesta, dokumentoit ajantasaisesti ja maksimoit tunnit tehokkaalla hyötykäytöllä.

  Laskuta työt sekä maksa ostolaskut ja palkat helposti Netvisorilla. Kaikki tarvittava tieto siirtyy automaattisesti kirjanpitoon.

  Tutustu Hillavaan

  Oletko valmis muutokseen?

  Jätä yhteydenottopyyntö.

  Meillä on satoja käyttöönottoja takana, joten tiedämme miten järjestelmämuutos saadaan tehtyä sulavasti. Yhdessä kumppaniemme kanssa autamme tiedonsiirrossa ja käyttöönotossa. Lisäksi tarjoamme koulutuspaketteja ja lisäkoulutusta aina tarvittaessa.