Uusi Oma Netvisor

Kirjanpitäjän arki näyttää paremmalta kuin koskaan!

Syksyn kovin uutuus, uusi Oma Netvisor, tekee kirjanpitäjän päivästä kertaheitolla paremman. Selkeät, kattavat ja täysin uudenlaiset näkymät kertovat töistäsi kaiken, mitä tarvitset sujuvamman arjen rakentamiseksi.

tervetuloa mukaan!

Webinaari 29.10. klo 13: Oma Netvisor – Parempaa arkea uuden ostot-näkymän avulla

Ilmoittaudu mukaan kaikille avoimeen webinaariin, jonka aiheena on Oma Netvisor ja seuraavaksi avautuvat ostot-näkymä. Webinaarin vetäjänä toimii Jarkko Iitiä, joka tutustuttaa kuulijat Oma Netvisoriin, ja kertoo miten käsittelet sen avulla ostolaskut entistäkin laadukkaammin ja tehokkaammin.

Ilmoittaudu webinaariin

Paras startti hyvälle päivälle

Oma Netvisor antaa työpäivälle selkeän suunnan. Nopea katsaus omiin asiakkaisiin ja tehtäviin auttaa rytmittämään työpäivän parhaalla tavalla.

Yhdellä klikkauksella eteenpäin

Oma Netvisorin fiksut pikalinkit ohjaavat sinut perille asti vain yhdellä painalluksella. Pääset suoraan töihin ilman yhtään ylimääräistä klikkausta.

Sujuvamman arjen mittaristo

Sujuvamman arjen tärkeimmät mittarit kertovat, kuinka laajasti ohjelmiston eri mahdollisuudet on hyödynnetty kunkin asiakkaan kohdalla.

Hyppää automaation ohjaksiin

Oma Netvisor tuo automaation päivittäisen tekemisen tasolle. Löydät sen myös helppoja tapoja, joilla virität oman työtehosi huippulukemiin.

taloushallintonäkymä

Työt hallinnassa aivan jokaisena päivänä

Uuden Taloushallintonäkymän avulla kiireinenkin arki on aina hallinnassa. Näet nyt kaikki asiakkaat, työvaiheet ja tehtävät fiksusti yhdestä ja samasta näkymässä, joten et tarvitse enää erillisiä muistilappuja tai tehtävälistoja. Näkymän kätevät pikalinkit taas varmistavat, että pääset vain yhdellä klikkaukselle suoraan perille.

Tiliotteet ja kohdistettavat viitesuoritukset

Erot ALV-summissa, viimeisin lukittu kausi ja yhteenvetoilmoitukset

Eroavat tositteet ja tarkastettavat tiliöinnit

Ostojen ja myyntien täsmäytykset

Taloushallinnon sujuvampi arki

Parempia työpäiviä automaation avustuksella

Taloushallinnon Sujuvampi Arki -näkymä tarjoaa täysin tuoreen näkökulman omaan työhön. Näkymä tuo ensimmäistä kertaa esiin tietoa arjen tehokkuudesta ja kuinka laajasti Netvisoria ja sen mahdollisuuksia on hyödynnetty eri asiakkaiden kohdalla. Sen avulla rakennat itsellesi entistäkin parempia työpäiviä.

Seuraa kauden katkoon kuluvaa aika

Sähköiset tiliotteet ja tiliöintisäännöt

Manuaalisesti vs. automaation avulla tehdyt tositteet

Netvisorista lähtevät ALV-ilmoitukset

Miltä näyttää ostojen, myyntien ja palkkojen parempi arki?

Se selviää pian kun Oma Netvisorin uudet näkymät avautuvat yksi kerrallaan loppuvuoden aikana.

Mikäli haluat jo esimakua tulevasta, laita meille viesti! Kerromme mielellämme lisää Oma Netvisorista ja mitä kaikkea se tarjoaa tilitoimistojen paremman arjen tueksi.

Tule Netvisorin kumppaniksi

Netvisoriin luottaa jo yli 500 suomalaista tilitoimistoa ja määrä kasvaa koko ajan. Haluatko kuulla lisää siitä, mitä etua Netvisor-kumppanuudesta olisi juuri teille ja mitä voisimme tehdä sinun arkesi hyväksi? Jätä alle yhteystiedosi ja jutellaan lisää.