logo-Artboard 3

Netvisor Keskittämisprojekti

Hallittu siirto uuteen ohjelmistoon

Uuteen ohjelmistoon siirtyminen on merkittävä askel tilitoimistolle ja sen asiakkaille. Netvisorin Keskittämisprojektin avulla saat varmuutta, että siirtymä sujuu hallitusti ja aikataulussa.

Rakenna palvelusi kestävälle pohjalle

Tilitoimistojen toimintaympäristössä tapahtuu lähivuosina paljon merkittäviä muutoksia. Osa lakisääteisiä, osa teknologian kehitykseen liittyviä ja osa palvelukentässä tapahtuvia muutoksia. Netvisor on osoittanut luotettavuuteensa jo useissa uudistuksessa ja tarjoaa tilitoimistoille vakaan pohjan, jolle rakentaa omat palvelu

Lue, miksi Netvisor on luotettava kumppani myös tulevaisuudessa

Keskittäminen kannattaa

Keskity tekemiseen ja minimoi eri ohjelmistojen välillä klikkailuun kuluva aika. Panosta sen sijaan oman palveluntuotantosi laadun ja tehokkuuden optimointiin ja tarjoa asiakkaille enemmän arvoa tuottavia palveluita.

Tilitoimiston oma liiketoiminta kuntoon

Laatua ja tehoa

Mieluummin erinomainen yhdessä kuin kohtalainen viidessä. Yhden järjestelmän syvällinen osaaminen antaa lisätehoa tekemiseen ja nostaa samalla palvelun laatua.

Kattavat koulutukset

Keskittämiseen kuuluu myös kattava ohjemistokoulutus, opastusta toimintatapojen uudistukseen ja apua asiakkuuksien analysoinnissa ja siirrossa uuteen järjestelmään.

Automaatio kuuluu kaikille

Automaatio tarjoaa merkittävää etua kaikenkokoisille yrityksille. Autamme sinua hyödyntämään uutta teknologiaa ja automaatiota parhaalla mahdollisella tavalla.

Tilitoimistokohtainen toteutus

Keskittämisprojektin toteutuksessa otetaan huomioon aina tilitoimiston erilaiset lähtötilanteet ja tavoitteet.

Keskittämisprojekti

Rakenna tilitoimistollesi toimivampi arki. Keskitä 100% asiakkaista yhteen järjestelmään ja päivitä samalla yrityksen sisäiset toiminta- ja palvelumallit.

– Valmiiksi rakennettu ja aikataulutettu rakenne
– Sisältää kaikki tarvittavat työkalut
– Kattavat koulutukset
– Automaation hyödyntäminen
– Nimetty projektipäällikkö
– Kesto n. 12 kk

Tule Netvisorin kumppaniksi

Kumppanuus Netvisorin kanssa palkitsee, nostaa kilpailukykyä ja tukee tilitoimiston kasvua.