Moderni taloushallinto
koko ketjulle

Säästä aikaa ja rahaa keskittämällä palvelusi. Reaaliaikainen tieto kaikista ketjun yrityksistä ja avainluvuista. Tarjoa yrittäjillesi modernit ja helppokäyttöiset työkalut.

Kokonaisvaltainen taloudenohjaus ketjuille

Hoida kaikki taloushallinnon tarpeet samasta käyttöliittymästä. Kaikille yrittäjille sama käyttöliittymä auttaa koulutuksessa ja helpottaa ketjuhallinnon työtä. Netvisorin käyttöönotto on kevyt ja järjestelmä skaalautuu sekä pienille että suurille ketjuyrityksille.
 

netvisor-saastaa-aikaasi

Aikaa yrittämiseen

Säästä ketjuyrittäjän aikaa moderneilla työkaluilla. Manuaalista laskutusta tai kuittien kirjaamista ei tarvita eikä toiminnan lukuja kerätä manuaalisesti raportointia varten.

Pidä asiakaslistat ajan tasalla

Tuki yrittäjille

Lisää läpinäkyvyyttä ketjun ja yrittäjän välillä käyttämällä yhteistä järjestelmää ja työpöytiä. Kouluttaminen ja tuki on nopeaa, kun järjestelmä on tuttu koko ketjun tasolla.

 laaja-verkosto

Laaja tilitoimistoverkosto

Netvisor taipuu keskitettyyn kumppanimalliin tai malliin, jossa kaikki yritykset valitsevat oman kumppanin. Netvisorin 400 tilitoimiston laaja kumppaniverkosto on käytettävissä.

lapinakyva_raportointi

Läpinäkyvä raportointi

Automatisoitu ja keskitetty taloushallinto mahdollistaa erilaisten tunnuslukujen reaaliaikaisemman seurannan. Tee raportoinnista läpinäkyvää ja löydä parhaita käytäntöjä ketjun sisältä helpommin.

kaikki-samassa-paketissa

Nopea käyttöönotto

Netvisorin avulla vältät perinteiset pitkät järjestelmäprojektit. Ketjun laajentuessa uusille yrittäjille saadaan monistettua ympäristöt, tuotteet, asiakkaat, toimittajat ja tilikartat nopeasti käyttöön.

poraudu-tunnuslukujen-taakse

Konsernikäsittely

Konsernikäsittely ja -raportointi auttaa hallitsemaan eliminointeja ja ketjutason raportointia.

“ Kaikilla yrittäjillämme on käytössä sama taloushallinnon järjestelmä. Yrittäjät laativat sillä laskut ja hoitavat muun arjen taloushallinnon. Kirjanpitäjä saa tiedot käyttöönsä saman tien ja ne näkyvät myös emoyhtiössä, jossa tiettyjä tunnuslukuja seurataan päivittäin. “

Jarkko Autio, Aluepäällikkö,
Suomen Laatutakuu Palvelut Oy

Ketterät ratkaisut säästävät kuluja

Säästä aikaa ja rahaa it-kustannuksissa keskittämällä palvelut yhtenäisiksi. Valmista integraatioverkostoa hyödyntämällä saat hankittua ohjelmistokokonaisuudet ketjun tarpeisiin ja yhdistettyä ne taloushallintoon.

Esimerkiksi kassajärjestelmän saa integroitua taloushallinnon järjestelmiin. Näin saat reaaliaikaista tietoa myynnistä ja yrityksen taloudellisesta tilanteesta.

Tehoa tilitoimistoyhteistyöhön

Keskittämällä ketjun taloushallinnon annat tilitoimistolle mahdollisuuden hoitaa tehokkaasti talouttanne. Ketjuraportointi ja tilintarkastusprosessi nopeutuvat, kun taloushallinnon asiantuntija pääsee samoihin tietoihin kuin yrittäjät ja ketjun emo.

Tilitoimistojen yhteneväisillä toimintatavoilla ja samanlaisilla jaksotuksilla saat vertailukelpoista taloustietoa ketjun eri yksiköistä, mikä auttaa johtoa reagoimaan paremmin ja nopeammin ketjussa tapahtuviin muutoksiin.

netvisor-full-screen-cropped

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä