Sisältöjä yrittäjälle

Vinkkejä kannattavuuden
seurantaan ja ennakointiin

Kokosimme yhteen parhaat sisällöt yrityksen kannattavuuden seuraamiseen ja kustannustietoisuuteen liittyen. Tältä sivulta löydät kiinnostavia asiantuntijoiden haastatteluja sekä vinkkejä liiketoiminnan suunnitteluun ja ennakointiin. Muistathan, että voit myös kokeilla Netvisoria maksutta 30 päivää

Bisnespöytä-podcastin vieraana professori Teemu Malmi

Kustannustietoisuudella kannattavuus kuntoon

Kustannustietoisuus ei tarkoita pelkästään säästämistä. Joskus on hyvä tietää kustannukset, jotta osaa tehdä lisäinvestointeja hyvin tuottavaan toimintaan. Podcastissa kustannustietoisuudesta keskustelee Aalto yliopiston laskentatoimen professori Teemu Malmi.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Apple podcast-palvelussa

Kuuntele SoundCloudissa

Kannattavuutta voi parantaa monin keinoin

Yrityksen kannattavuutta voi mitata monin tavoin ja sitä voi tarkastella monesta kulmasta. Vinkkejä kannattavuuden parantamiseen antaa Bisnespöydässä Aalto Yliopiston laskentatoimen professori Teemu Malmi.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Apple podcast-palvelussa

Kuuntele SoundCloudissa

Verovähennyksillä voi säästää pitkän pennin

Yritysverotus on niin monimutkaista, että tavallisen yrittäjän on käytännössä mahdotonta tietää kaikkia säännöksiä ja pykäliä.

Verovähennykset on yksi asia, joka kannattaa antaa asiantuntijan hoidettavaksi, sillä virheistä voi koitua isot laskut jälkikäteen.

Toisaalta yrittäjä ei välttämättä tiedä kaikkea, mitä hänellä on oikeus vähentää. Veroasiantuntija Kari Alhola avaa Bisnespöydässä, mitä kaikkea voi vähentää ja mitä ei.

Kuuntele Spotifyssa

Kuuntele Apple podcast-palvelussa

Kuuntele SoundCloudissa

Netvisor tarjoaa BI-ratkaisuja moneen tarpeeseen

Talouden raportit auttavat tekemään harkittuja päätöksiä yrityksessä. Erilaisissa organisaatioissa tarvitaan erilaisia raportteja, joten Netvisoristakin löytyy vaihtoehtoja moniin tarpeisiin. Lue blogista lisää Netvisorin omista ja siihen integroiduista BI-ratkaisuista.

Lue teksti tästä

Yrittäjän talousosaaminen voi ratkaista yrityksen tulevaisuuden

Mitä yrittäjän on hyvä ymmärtää taloudesta? Mitkä ovat ne perusasiat, jotka jokaisen yrittäjän täytyy osata? Lue TT Yritysvalmennus Oy:n yrittäjä, talouden oivalluttaja Timo Toivasen tärkeimmät pointit.

Lue teksti tästä

Operatiivinen kassavirta

Mikä on yrityksen kassavirta?

Tässä blogissa käymme läpi kassavirran perusteet. Mikä se on? Miten sitä voi ennustaa? Mitä hyötyä kassavirran ajantasaisesta seurannasta ja ennustamisesta on?

Lue teksti tästä

Haluatko kokeilla Netvisoria maksutta?

Kokeile Netvisoria veloituksetta 30 päivää. Et tarvitse luottokorttia etkä asennuksia koneelle. Kokeilu ei vaihdu tilaukseksi automaattisesti.