Olet saattanut huomata Netvisorin markkinointimateriaaleissa lauseen – Ansaitset enemmän. Se voi nopeasti vilkaistuna tuntua ympäripyöreältä, mutta sen taustalla on vuosien työ ja tavoite tarjota suomalaisille yrittäjille parasta tukea liiketoimintaansa.

Yrittäjänä ansaitset enemmän.

Me netvisorilaiset olemme vahvasti yrittäjähenkisiä. Kaikessa tekemisessämme keskiössä on yrittäjän menestyminen. Tuotekehitys, asiakaspalvelu, myynti ja jopa markkinointi tekee työtä, jotta yrittäjän olisi helpompi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja menestyä.

Netvisor on kotimaisista taloushallinto-ohjelmistoista yksi pisimpään markkinoilla olleista. Osa asiakkaistamme on käyttänyt ohjelmistoa jo 20 vuotta ja moni heistä on myös vahvasti mukana ohjelmiston kehittämisessä. Netvisoria on alusta alkaen kehitetty yhdessä asiakkaiden kanssa, heidän tarpeensa huomioon ottaen.

Tarkka data vähentää yrittämisen riskejä

Yrittäjyys edellyttää tietynlaista riskinottokykyä. Yrittäjäksi ryhtyvän on hyväksyttävä epävarmuus ja oltava valmis tekemään vaikeita päätöksiä. Hyvä, monipuolinen taloushallinto-ohjelmisto vähentää bisneksen tekemisen riskejä tarjoamalla yrittäjälle tarkkaa dataa ja näkymän tulevaisuuteen.

Ajantasainen kirjanpito ja tilauskannan tarjoama näkymä tuleviin kuukausiin tuo sekä mielenrauhaa että valmiutta reagoida etupainotteisesti. Kun kaikki talousdata löytyy yhdestä paikasta ja voidaan koota selkeisiin raportteihin, on yrittäjän helpompi tehdä harkittuja päätöksiä.

Netvisorin ansiosta kynnys yrittäjyyteen on matalampi. Yrittäjäksi ryhtyvän ei tarvitse itse muistaa kaikkea, osata rakentaa talousraportteja, seurata maksuliikennettä pankkitileiltä tai huolehtia viranomaisraporttien aikatauluista. Ohjelmisto muistuttaa tehtävistä ja automatisoi monia taloushallinnon rutiineja.

Jokaiselle kukkarolle sopiva hinta

Netvisor on yksi Suomen monipuolisimmista taloushallinto-ohjelmistoista. Se tarjoaa kaiken tarpeellisen pienyritykselle, pk-yritykselle ja mittavan kumppaniverkostonsa ansiosta jopa suuryrityksille.

Ohjelmistosta löytyy laskutus, reskontra, kirjanpito, raportointi, palkanlaskenta, kulu- ja matkalaskutus, varastonhallinta sekä yhteydet kaikkiin pankkeihin ja viranomaisiin. Yritys voi alkuun ottaa käyttöönsä vain osan toiminnoista ja myöhemmin laajentaa käyttöä tarpeiden kasvaessa.

Ainoastaan 5 euroa kuukaudessa

Erilaisten yritysten tarpeet on huomioitu myös ohjelmiston hinnoittelussa. Netvisorista on viisi eri hintaista pakettia eri kokoisille yrityksille. Pienyritykselle voi hyvin riittää myyntilaskutuksen ja kirjanpidon sähköistäminen. Edullisin, vain tilitoimistojen asiakkaille tarjottava paketti, maksaa ainoastaan 5 euroa kuukaudessa, mutta tarjoaa yritykselle mahdollisuuden automatisoida monia rutiineja ja saada ajantasaista tietoa.

Tarkka talouden hallinta kuuluu kaikille

Viiden erilaisen hintapaketin lisäksi Netvisor tarjoaa oman edullisen hinnoittelun urheiluseuroille. Urheiluseurojen toiminta suomalaisen hyvinvoinnin edistäjänä on mielestämme niin merkittävä, että sitä täytyy tukea kaikin mahdollisin tavoin. Meidän osaamisemme löytyy taloushallinnosta, joten tarjoamme urheiluseuroille mahdollisuuden tarkempaan talouden hallintaan edulliseen seurahintaan.

Myös uudet yrittäjät ovat meidän netvisorilaisten sydäntä lähellä. Mielestämme jokaisella suomalaisella pitäisi olla mahdollisuus ryhtyä yrittäjäksi. Automatisoitu taloushallinto-ohjelmisto tekee monia asioita yrittäjän puolesta ja helpottaa mm. kommunikointia tilitoimiston kanssa.

Jokainen yrittäjä ansaitsee parhaat mahdolliset työkalut avukseen alusta alkaen. Fiksu taloushallinto-ohjelmisto helpottaa esimerkiksi laskutuksen hoitamisessa ja auttaa myös ymmärtämään yrityksen talousasioita selkeämmin. Siksi tarjoamme Netvisorin uudelle yrittäjälle ensimmäiseksi vuodeksi ilman kuukausimaksuja.

Jatkuvaa kehitystä ja oppimista

Netvisor on kuin vierivä kivi. Se muuttuu ja kehittyy koko ajan. Liiketoiminnan asiantuntijamme seuraavat markkinoiden muutoksia ja ennakoivat yrittäjien tulevia tarpeita, jotta pysymme ajan tasalla ja voimme tarjota uusia ratkaisuja etupainotteisesti.

Tavoitteemme on yksinkertaistaa monimutkaisia prosesseja sekä auttaa yrityksiä liiketoiminnan kehittämisessä ja kilpailukyvyn kasvattamisessa. Siinä yksi merkittävä tekijä ovat yhteistyökumppanimme. Jokainen kumppani valitaan tarkoin, jotta asiakkamme voivat luottaa myös heidän kykyynsä palvella laadukkaasti ja kestävästi.

Yrittäjä ansaitsee parhaat työkalut ja niitä käyttämällä hän voi myös ansaita enemmän

Ohjelmistoista puhuttaessa käyttökoulutukset ja asiantunteva asiakaspalvelu ovat tietysti myös avainasemassa. Netvisorin käyttöönotto on pyritty tekemään jokaiselle mahdollisimman helpoksi. Opiskelutapoja on useita, paikan päällä järjestetyistä koulutuksista verkkokoulutuksiin ja itseopiskelumateriaaleihin.

Netvisorin asiakaspalvelu valittiin viime vuonna Suomen parhaaksi asiakaspalveluksi. Perusteluissa mainittiin mm., että Netvisorin asiakaspalvelussa ohjelmiston käyttäjä on kaiken toiminnan keskiössä. Aito hyöty asiakkaalle ja arjen toiminnan helpottaminen ovat koko tiimin päätavoitteita.

Ansaitset enemmän on monitasoinen ajatus, joka kuvastaa Netvisorin tavoitteita. Mielestämme yrittäjä ansaitsee parhaat työkalut ja niitä käyttämällä hän voi myös ansaita itselleen ja perheelleen enemmän; aikaa, rahaa tai vapautta. Mikä kenellekin on tärkeää.


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.