Keväällä tilitoimistopäättäjille tekemämme kyselyn valossa tilitoimistokenttä näyttää tulevaisuudessa hyvin erilaiselta kuin tänä päivänä. Yhä harvempi tilitoimisto tarjoaa asiakkailleen manuaalisia palveluita. Vastaavasti kasvuhakuisille tilitoimistoille liiketoimintaympäristö tarjoaa erittäin positiivisia mahdollisuuksia. Automaatio ja muutkin palvelut kehittyvät voimakkaasti ja tukevat kasvajien kasvupyrkimyksiä.

Tilitoimistoilla on nyt hyvät näkymät kasvuun.

Kyselyn perusteella moni tavoittelee kasvua luopumalla manuaalisista prosesseista ja siirtymällä täysin sähköiseen palvelumalliin. Kyselyyn vastanneista tilitoimistoista yli 60 prosenttia aikoo siirtää manuaalisesti palveltavat asiakkaat sähköiseen järjestelmään ja prosesseihin. Vajaa viidennes tilitoimistoista on jo täysin sähköisiä.

Netvisor on erinomainen kasvukumppani tilitoimistoille. Netvisor tarjoaa laajasti tukea kumppanuus- ja kasvuohjelmien muodossa sekä merkittävät investoinnit ohjelmiston automaatioon ja toiminnan tehostamiseen.

Netvisor kumppanuudesta monia etuja

On Netvisorin etu, että kumppanitilitoimistot menestyvät mahdollisimman hyvin. Siksi Netvisor kumppanuusohjelma on paljon enemmän kuin vain ohjelmistokumppanuus. Netvisor kumppanina saat markkinoiden edistyneimmän taloushallinto-ohjelmiston ilmaiseksi käyttöösi. Valikoimastamme löytyy myös erinomaisia ohjelmistoja tilitoimiston toiminnanohjauksen kehittämiseen.

Tilitoimistokyselyssäkin yli 60 % vastaajista piti Netvisorin jälleenmyyntipalkkiota merkittävänä etuna. Se on yksi keino kasvattaa tilitoimiston liikevaihtoa. Lisäksi kumppanipakettiin sisältyy oma maksuton asiakaspalvelutiimi, jälleenlaskutustyökalu, tarjouslaskuri, kattavat koulutukset henkilökunnalle, myynti- ja markkinointituki sekä monia muita etuuksia.

Netvisor kumppanina et jää koskaan yksin, vaan neuvontaa ja koulutuksia on saatavilla useissa eri kanavissa. Yksi pidetty kanava on Netvisor Community, jossa käyttäjät voivat mm. keskustella keskenään tai Netvisor asiantuntijoiden kanssa sekä jakaa omia käyttövinkkejään.

Kyselyyn vastanneet tilitoimistopäättäjät arvostavat Netvisor kumppanuudessa mm. ohjelmiston luotettavuutta, yhteistyön helppoutta, asiantuntijoiden mukavuutta ja sitä, että Netvisoria kehitetään koko ajan näkemyksellisesti.

Netvisor kasvuohjelma on kasvavan tilitoimiston ponnahduslauta

Meille tilitoimiston kasvu tarkoittaa paljon muutakin kuin vain liikevaihdon nousua. Meidän mielestämme kasvavassa yhtiössä myös henkilökunta voi hyvin. Netvisor kasvuohjelma on kokonaisvaltainen tilitoimiston kehittämisohjelma, jossa työpäivistä tehdään mukavampia sujuvamman arjen kautta. Etsitään ja löydetään yrityksen oma identiteetti, vahvistetaan sitä ja asetetaan sen kautta kasvulle tavoitteet.

Kasvuohjelmassa saat laajan katsauksen suomalaiseen tilitoimistomarkkinaan. Pääset käsiksi kansainvälisestikin mittavaan tilitoimiston kehittämisaineistoon, jossa on kymmeniä valmiita toimintamalleja ja -kehitysehdotuksia, joista voit valita juuri itsellesi sopivimmat.

Saat myös Pohjoismaiden parhaat tilitoimistoasiantuntijat tukihenkilöiksesi. Yhteisten kokoontumisten lisäksi Netvisorin sparraajat pitävät sinuun ohjelman aikana säännöllisesti yhteyttä ja keskustelevat kanssasi parhaista käytänteistä kussakin ohjelman vaiheessa.

Kevään kyselyyn vastanneista Kasvuohjelmaan osallistuneet tilitoimistopäättäjät pitävät Kasvuohjelmaa hyvin laadittuna ja toteutettuna. Kasvuohjelma on myös kasvattanut luottamusta ohjelmistoon ja sen taustalla työskentelevän organisaatioon.

Keskittämisprojektissa ilmainen ja helppo käyttöönotto

Yli 90 prosenttia kevään kyselyyn vastanneista tilitoimistopäättäjistä piti ohjelmiston käyttöönoton helppoutta erittäin tai melko tärkeänä. Netvisorissa käyttöönoton haasteisiin on olemassa valmis pakettiratkaisu.

Kun keskität asiakkaasi Netvisoriin, saat ilmaisen Avaimet käteen -paketin. Se tarkoittaa, että saat ohjelmiston omaan käyttöösi ilmaiseksi ja me siirräämme kaikki asiakastiedot Netvisoriin puolestasi. Käyttöönotto sujuu helposti ja saat ohjelmiston käyttöösi täysin käyttövalmiina.

Pakettiin sisältyy 30 tuntia koulutusta henkilökunnallesi. Koulutusten avulla varmistetaan, että opitte alusta alkaen käyttämään ohjelmistoa oikein ja saatte sen tarjoamasta automaatiosta kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Lisäksi autamme sinua myynnissä ja markkinoinnissa. Saat meiltä valmiit markkinointimateriaalit ja Netvisor-myyjien vahvan ammattitaidon tueksesi. Myyjät auttavat sinua ohjelmiston esittelyssä ja myymisessä asiakkaillesi. Myynnin helpottamiseksi asiakkaasi saavat Netvisorin kolmeksi ensimmäiseksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksuja. Mappi- ja vuosiasiakkaille on tarjolla vielä oma erikoistarjouksensa.

Automaatioon on investoitu erityisesti kirjanpitäjää ajatellen

Tilitoimistokyselyyn vastanneista yli 80 prosenttia pitää automaatiota erittäin tai melko tärkeänä valintakriteerinä taloushallinto-ohjelmistoa valittaessa. Netvisorin kehityksessä on panostettu erityisesti kirjanpitäjän arjen helpottamiseen automatisoimalla monia turhia klikkauksia.

Oma Netvisor tuo kirjanpitäjän kaikki asiakkaat samaan näkymään, josta on helppo katsoa, mitä tehtäviä kullekin asiakkaalle täytyy tänään tehdä. Enää eri asioita ei tarvitse mennä tarkistamaan asiakkaan omaan tietokantaan, vaan tärkeimmät tehtävät näkyvät yhdessä näkymässä, josta ne pääsee yhdellä klikkauksella myös hoitamaan.

Ostolaskuautomaatio helpottaa niin yrittäjän kuin kirjanpitäjän arkea. Kun asiakkaan toimittajille on asetettu automaatiosäännöt, tarkistaa ohjelmisto ne yrittäjän puolesta ja ne voi laittaa jopa automaattisesti maksuun, kun valitut kriteerit täyttyvät.

Netvisorin tiliöintirobotista on tullut jo monien kirjanpitäjien lempityökalu. Robotin voi ottaa käyttöön milloin vain ja sen tarjoamat tiliöinnit pääsee tarvittaessa aina muuttamaan. Se kuitenkin oppii koko ajan kirjanpitäjän tekemistä tiliöinneistä ja pikkuhiljaa se alkaa tarjota oikeita tiliöintitilejä tarkemmin ja tarkemmin.

Investoinnit tehokkuuteen jatkuvat

Kyselyyn vastanneista tilitoimistoista yli 60 prosenttia kertoi aikovansa panostaa lähivuosina kasvuun ja kannattavuuden kehittämiseen. Netvisor Kasvuohjelma tarjoaa monia toimia nimenomaan toiminnan tehostamiseen ja sitä kautta kannattavuuden parantamiseen.

Oma Netvisor tulee tarjoamaan tilitoimistoille myös ennennäkemättömän mahdollisuuden tehostaa toimintaa mm. johtamalla taloushallinnon automaatiota yksittäisten asiakkaiden sijaan yritysryppäissä.

Oma Netvisor tulee kasvamaan kirjanpitäjän työkalusta koko tilitoimiston toiminnan ohjaamisen alustaksi. Oma Netvisor -palvelukokonaisuuden avulla tilitoimisto voi automatisoida eri kirjanpidon tapahtumia massoittain. Kaikkien asiakkaiden tietyt taloushallinnon prosessit tai niiden vaiheet voidaan automatisoida kokonaan.

Jos olet kiinnostunut tilitoimistosi kehittämisestä, ole yhteydessä Netvisorin tilitoimistomyyntiin. puh. 010 5058 410, [email protected]. Autamme erittäin mielellämme tilitoimistonne kasvutarinan luomisessa.


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.