Netvisor muodostaa yhdessä Tocoman-integraation kanssa Suomen johtavan rakennusalan raportointikokonaisuuden. Yhteistyön ansiosta tieto rakennusprojektin ja taloushallinnon välillä liikkuu reaaliaikaisesti, jolloin yritys pysyy ajan tasalla rakennushankkeen taloudellisesta tilanteesta.

Tocoman toimii Netvisorin tavoin pilvipalveluna, joten voit seurata rakennushankkeesi tilaa mistä ja milloin vain!

Johda faktalla, älä tunteella

Rakentamista johdetaan harmittavan usein fiktion, ei faktan pohjalta. Rakentaminen on myös pitkälti riskienhallintaa koostuen muun muassa määrätieto-, kustannus-, aika-, laatu-, arvoketju- ja markkinariskeistä. Jotta edellä mainittuja riskejä voidaan hallita, tulee rakennusyrityksen määritellä strategian mukaiset prosessit, sitouttaa ja valmentaa omat työntekijät ja aliurakoitsijat ja lopulta hankkia kaikkia edellä mainittuja prosesseja tukevat ohjelmistot.

Tocomanilla voit laskea läpinäkyvästi ja tehokkaasti, laatia edellä mainitun laskentatiedon perusteella tarkan budjetin, jota voit ylläpitää ja päivittää yhdessä Netvisor-taloushallinnon kanssa, voit aikatauluttaa hankkeesi tarkasti ja hallita kokonaisvaltaisesti työmaatasi.

Tocoman-ratkaisu yhdessä Netvisor-taloushallinnon kanssa antaa selkeän tilannekuvan projektin kannattavuudesta ja ennakoi lopputuloksen luotettavasti.

Kustannusraportointi – Auttaa hallitsemaan työmaan taloutta

Työmaan taloudellinen tilanne voi vaihdella huomattavasti. Kun laskee yhteen kaikkien työmaiden muutokset, voi tulos olla dramaattisen positiivinen tai negatiivinen. Paremmalla tiedolla yritys voi reagoida nopeammin ja paremmin muutoksiin.

Tocoman Kustannusraportointi auttaa työmaata pysymään tavoitteessaan, ennustamaan muutoksia sekä seuraamaan työmaan taloudellista tilannetta yksityiskohtaisesti. Ohjelmistoon jää tarkka tieto kaikista muutoksista ja se saa taloustiedot automaattisesti Netvisor-liittymän kautta.

– Tocoman kustannusaportointi on rakennusyrityksen avaintyöväline kustannusten ja tuottojen hallintaan. Ohjelma tarjoaa systemaattisen ja läpinäkyvän tavan seurata projektien tilaa ja ennustetta tosiaikaisesti. Raportointi osoittaa selkeästi muutokset, jotka voivat vaikuttaa projektin onnistumiseen, kertoo Tocomanin myyntipäällikkö Pasi Hakkarainen.

Netvisor & Tocoman: Paketti vailla vertaa

Niin Netvisor kuin Tocoman ovat Suomen suosituimpia alallaan. Yhdessä ohjelmistot tarjoavat saumattomasti toimivan paketin eriyisesti rakennusyritysten tarpeisiin.

Integraation käyttöönoton yhteydessä Tocoman tarjoaa asiakasläheisen ja rakennusalan erityispiirteet tuntevan käyttöönoton sisältäen valmennuksen, ohjelmistojen käyttöönottoa helpottavan projektointipalvelun sekä rakennusalan prosessien konsultoinnin.

Netvisor & Tocoman -yhteistyössä rakennusyrityksen tilitoimiston kirjanpitäjä saa aina käyttöönsä maksutta Tocomanin tarjoaman Kustannusraportoinnin, jotta tilitoimisto pystyy tarjoamaan ajantasaisen ja tarkan rakennushankkeen taloudellisen tilannekuvan.

Tutustu tarkemmin Tocoman-integraatioon MarketPlacesta >>


Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.