Jokainen meistä oppii asioita eri tavalla. Joku oppii kuuntelemalla, toinen lukemalla ja kolmas tekemällä. Siksi myös Netvisor-koulutuksia on kehitetty siten, että jokainen voisi löytää itselleen sopivimman tavan oppia.

Netvisorin käyttöä voi opiskella kolmella tavalla, tilaamalla täsmäkoulutuksen Netvisor-kouluttajalta, opiskelemalla itse Netvisorin kirjallisten ohjeiden ja videoiden avulla tai verkkokoulutuksissa.

Jokaiselle Netvisorin käyttöönottavalle suositellaan käyttöönottokoulutuksen tilaamista. Käyttöönottokoulutuksessa oppii hyvin ohjelmiston käytön perusteet, mutta jos Netvisorista haluaa saada mahdollisimman suuren hyödyn irti, on jatkokouluttautuminen hyödyllistä.

Asiakkaat pitävät monipuolisia kouluttautumisvaihtoehtoja erinomaisena palveluna. Yrityskehitys- ja tilitoimisto JPond Oy:n kirjanpitäjä Heidi Kanerva kertoo, että heillä on tykätty koulutusten monipuolisuudesta.

– On hienoa, kun kaikki ovat voineet valita itse, mitä ovat milloinkin tarvinneet.

Jatkuvaa oppimista ja täsmäohjeita silloin, kun tarvitset

Kätevin ja aina saatavilla oleva opiskelumahdollisuus löytyy Netvisorin Tukisivuilta. Tukisivuilta videoita ja tekstimuotoisia ohjeita pääset tarkastelemaan aina, kun tarvitset neuvoa. Sieltä löytyvät ohjeet kaikkien Netvisorin toimintojen käyttöön ja sen hyödyntäminen on täysin ilmaista. Netvisorin Tukisivuilla voit myös suorittaa Netvisor-sertifioinnin, jota voi käyttää todistuksena omasta Netvisor-osaamisesta vaikkapa työpaikkaa hakiessa.

Verkkokoulutukset ovat myös edullinen ja kätevä tapa pitää osaamistaan yllä. Verkkokoulutuksia järjestetään lähes viikottain eri aiheista. Netvisor Kaikki on kuukausittainen verkkokoulutustilaus, joka mahdollistaa koko henkilöstöllesi rajattoman osallistumisen monipuolisiin verkkokoulutuksiimme. Tämä tilaus sopii loistavasti sekä tilitoimistoille että suora-asiakkaille.

Koulutukseet on rakennettu käyttäjien osaamistason mukaan. Yritys- ja tilitoimistokäyttäjille on omat perustason koulutukset ja edistyneen käyttäjän koulutuskokonaisuudet.

Perustason kurssit on tarkoitettu Netvisorin käyttöä opetteleville, uusien työntekijöiden perehdytykseen sekä perusasioiden kertaamiseen. Edistyneemmillä kursseilla käydään läpi ohjelmiston käytön tehostamista, päästään eri teemoihin syvällisemmin sisään ja syvennetään esimerkiksi automaatiosääntöjen osaamista.

Verkkokoulutuksissa aina tuorein tieto ohjelmistosta

Verkkokoulutuksissa on aina kouluttaja henkilökohtaisesti paikalla. Koulutuksessa kerrotaan myös ohjelmiston tuoreimmista uudistuksista ja osallistujilla on mahdollisuus esittää koulutuksen teemaan liittyviä kysymyksiä.

Kysymyksiin vastataan aina. Jos kysymys on kovin laaja tai vaatii lisäselvitystä, lähetetään vastaus kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen kirjallisena.

Verkkokoulutuksen jälkeen ilmoittautuneille lähetetään tallenne, joka sisältää samat asiat kuin live-koulutuksessa on käyty. Lisäksi kaikki saavat muistion koulutuksen tärkeimmistä opeista.

Parhaan hyödyn ja vastinetta rahalle saa aina osallistumalla live-koulutukseen, jossa on siis mahdollista esittää tarkentavia kysymyksiä ja selvitellä kouluttajan kanssa omia aiheeseen liittyviä ongelmakohtia. Live-koulutusten saama palaute on ollut erinomaista, arvosana (1-5) on ollut kyselyissä 4,2 ja 4,4:n välillä.

Netvisorin kolmen vartin vinkit

Netvisorin Customer Caressa mietitään koko ajan, miten asiakkaita voitaisiin palvella paremmin ja tuoda koulutuksia yhä lähemmäs käyttäjiä. Yksi tämän kehitystyön tulos on ollut Netvisorin kolmen vartin vinkit.

Kolmen vartin vinkit on tarkoitettu kaikille tilitoimistoissa työskenteleville. Niitä on järjestetty jo muutamia kertoja ja palaute on ollut positiivista. JPondin Heidi Kanervan mukaan Kolmen vartin vinkeistä on ollut hyötyä koko henkilökunnalle.

– Meiltä on yksi työntekijä osallistunut niihin ja hän on jakanut tietoa eteenpäin aina viikkopalaverissa, Kanerva kertoo.

Kolmen vartin vinkkejä jatketaan tänäkin vuonna tarkkaan harkituin ohjelmasisällöin. Joka kuukauden viimeiseltä torstailta kannattaa siis varata aamukahvihetki tuoreille vinkeille ja ajankohtaisille asioille.

Netvisorin kolmen vartin vinkeissä käsitellään laajasti erilaisia tilitoimiston arkeen liittyviä teemoja. 45 minuutin aikana keskustellaan aina jostain ajankohtaisesta aiheesta, kerrotaan Netvisorin uudistuksista ja annetaan ohjelmiston käyttövinkkejä. Kevään aikana Kolmen vartin vinkeissä tullaan käsittelemään mm tilitoimiston kehittämistä, budjetointia, raportointia, tietoturvaa, tilintarkastusta ja integraatioiden käyttöä.

Myös verkkokoulutusten puolella tapahtuu tänä vuonna uutta. Tämän hetkisten viiden (2 yrityskäyttäjille, 3 tilitoimistokäyttäjille) koulutuspaketin lisäksi ensi syksynä on tulossa kaksi uutta koulutuspakettia, palkanlaskijoille ja Netvisorin logistisia toimintoja käyttäville.

Lue lisää Netvisor-koulutuksista >>


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.