Tarve ketterälle kokonaisratkaisulle taloushallintoon on nostanut Netvisorin suosituksi vaihtoehdoksi listautuneille organisaatioille ja konserneille. Ohjelmiston joustavuus ja nopeus ovat olleet myös Fellow Financelle Netvisorin suurimmat edut.

Konsernin taloushallinto yhdestä paikasta

Suomalainen Fellow Finance on lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille ja yksityishenkilöille tarjoava yritys. Välitetyn rahoituksen määrällä mitattuna Fellow Finance on Pohjoismaiden johtava lainamuotoista joukkorahoitusta välittävä rahoitusalan teknologia- ja palveluyritys. Fellow Finance on hyödyntänyt tyytyväisenä asiakkaana Netvisorin taloushallinto-ohjelmaa yrityksen alkuajoista lähtien.

– Yksi keskeisimmistä Netvisorin hyödyistä organisaatiolle on ollut se, että taloushallinnon eri osa-alueet ovat samassa paikassa. Lisäksi ketterän pilvipalvelun ansiosta ohjelmaa voi käyttää paikasta ja ajasta riippumatta, joka on tuonut toivottua joustavuutta taloushallintaosastoon, toteaa Fellow Financen talousjohtaja Niko Stark.

Palvelu valikoitui ja on pysynyt käytössä sen kokonaisvaltaisen tarjooman sekä käyttöliittymän selkeyden ja helppouden ansiosta. Ohjelma sisältää vaadittavat ja päivittäin käytössä olevat taloushallinnon perustoiminnot kuten esimerkiksi ostoreskontran, kirjanpidon ja palkanlaskennan.

Taloushallinto konsernin tarpeen ehdoilla

Fellow Financen organisaatiorakenne koostuu useammasta yhtiöstä. Keskitetty taloushallinto yhden käyttöjärjestelmän kautta on välttämätön elementti rationaaliselle ja kustannustehokkaalle tavalle hallinnoida koko konsernin taloushallintoa.

– Netvisor-ohjelmistosta saa muun muassa otettua vaivattomasti ulos konsernitason raportteja johtoryhmälle ja hallitukselle. Lisäksi nopea pääsy konsernitason talouslukuihin nopeuttaa lakisääteisten listautuneille yrityksille osoitettujen kirjanpito- ja raportointivelvollisuuksien käsittelyä, kertoo Niko Stark.

Tutustu ja pyydä asiantuntijan esittely modernista taloushallinnon ratkaisusta

Suomalainen Fellow Finance on välitetyn rahoituksen määrällä mitattuna Pohjoismaiden johtava lainamuotoista joukkorahoitusta yrityksille ja yksityishenkilöille välittävä rahoitusalan teknologia- ja palveluyritys. Yhtiön ylläpitämän verkkopalvelun kautta luottokelpoiset yksityishenkilöt ja yritykset voivat löytää tarpeisiinsa sopivan rahoituksen ja sijoittajat saada korkotuottoa antamilleen lainoille. Missio on muuttaa perinteinen pankkirahoitus suoraan lainaukseen ihmisten ja yritysten välillä.


Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.