Talousjohtajan unelma

Kattava raportointi

Älä suostu enää odottamaan kuuluisaa viime kuun raporttia. Netvisorin monipuolisten raporttien ansiosta yrityksesi tuloslaskelma, tase, kannattavuus, KPI-luvut, kassavirta, laskentakohteet sekä alv-raportointi ovat aina klikkauksen päässä.

raportointi

Kassavirtaennuste

Reaaliaikainen maksuvalmius

Netvisorin kassavirtaennuste on paljon enemmän kuin pelkkä raportti. Kassavirtaennuste antaa oikean tarkan kuvan yrityksen nykyisestä ja lähitulevaisuuden maksuvalmiudesta. Tee parempia päätöksiä ja tee toimenpiteitä ennenkuin on jo kiire.

Lue lisää Kassavirta haltuun -blogista

Raportoi

Kassavirtaennuste kokoaa tiedot eri palveluosioista ja yhdistää ne viimeisimpään pankkitilisaldoon. Graafisen näkymän avulla seuraat vaivattomasti maksuvalmiutta ja kassavirran kehitystä.

Suunnittele

Voit lisätä ennusteeseen omia merkintöjä tapahtumista, jotka eivät vielä näy järjestelmässä, mutta joiden tiedät vaikuttavan tulevaan kassavirtaan. Näet nopeasti miltä lähitulevaisuus näyttää ja suunnittelet tarvittavat toimenpiteet.

Toteuta

Teet tarvittaessa muutoksia tuleviin maksuihin suoraan kassavirtaennusteesta. Voit joko mallintaa muutoksia tai muuttaa ostolaskujen maksupäiviä.

Operatiiviset raportit

Netvisorin operatiiviset pitävät sinut kartalla myynnin ja hankintojen tilasta ja suunnasta. Raportit ovat käytössäsi aina kun tarvitset ja syntyvät halutulta aikaväliltä mistä ja milloin tahansa.

Myynnin raportointi

Seuraa aktiivisesti myyntiä. Koosta raportteja halutulta ajanjaksolta myyjä-, tuote- tai asiakaskohtaisesti sekä ryhmittäin. Tunnista parhaat myyjäsi ja kannattavimmat asiakkaasi.

Ostoraportit

Saat helposti ulos ostoja koskevat raportit juuri sillä tasolla kuin tarvitsee. Ostolaskuraportit, yhteenvetoraportit sekä tuote- ja toimittajatason raportit auttavat seuraamaan ja kehittämään yrityksen hankintoja.

BiBook – Helppokäyttöinen analytiikka- ja raportointityökalu

BiBookin avulla yrityksesi automatisoi talouslukujen raportoinnin. Saat reaaliaikaisesti yrityksesi tärkeimmät talousraportit ja tunnusluvut, jonka ansiosta pääset keskittymään suoraan lukujen analysointiin niiden tuottamisen sijaan. BiBook hyödyntää Microsoftin Power BI -sovellusta, joka mahdollistaa raporttien jakamisen helposti ja vaivattomasti myös muihin järjestelmiin. Saat BiBookin käyttöösi vain muutamassa minuutissa Netvisor Storesta!

Lue lisää BiBookista

Raportoi suositulla Supermetricsillä

Kansainvälisestikin suursuosioon noussut Supermetrics on nyt integroituna Netvisoriin. Supermetricsin avulla saat Netvisor-datan esimerkiksi Exceliin tai Google Sheets ja Data Studio -sovelluksiin muutamalla klikkauksella. Voit yhdistellä ja analysoida dataa, sekä rakentaa ja automatisoida raportteja itsellesi ja asiakkaillesi suosikkityökaluissasi muutamassa minuutissa. Saat Supermetricsin käyttöösi vain muutamassa minuutissa Netvisor Storesta!

Lue lisää Supermetricsistä

Financial overview

Visuaalinen talousraportointi

Ajantasainen tuloslaskelma, tase ja 12 tärkeintä tunnuslukua pitävät huolen, että sinulla on kaikki tärkeimmät tiedot menestyksekkään päätöksenteon tueksi. Netvisorin Financial Overview piirtää selkeän yleiskuvan yrityksen liiketoiminnasta. Havainnolliset kaaviot ja taulukot esittävät luvut helppolukuisessa muodossa.

Yhteiskäyttöinen kirjanpitäjäsi kanssa

Oma
dashboardisi

Financial Overview esittää tärkeimmät luvut graafisessa muodossa. Valitse niistä tärkeimmät ja rakenna oma dashboardisi, josta saat nopean kokonaisukuvan talouden kehityksestä.

Vaivaton
käyttöönotto

Financial Overview sisältyy Netvsiorin Professional ja Premium -paketteihin. Palvelun käyttöönotto tapahtuu suoraan Netvisor Storesta ja käy nopeasti vain muutamalla klikkauksella.

Fiksua
tiedonkulkua

Financial Overview:ssä on keskusteluikkuna, johon käyttäjät voivat jättää omat kommenttinsa myös muiden luettavaksi. Voit helposti välittää omat havaintosi tai kysymyksesi muille käyttäjille suoraan palvelun sisällä.

Financial Overview

Nopea käyttöönotto

Saat Netvisorin Professional ja Premium -paketteihin sisältyvän Financial Overview:n käyttöösi parissa minuutissa Netvisor Storen kautta. Palvelu on käytössäsi vain muutamalla klikkauksella.

Financial Overview ei ole tällä hetkellä saatavilla yhdistyksille tai säätiöille, mutta ei hätää – jätä yhteystietosi, niin kerromme mielellämme lisää muista ratkaisuistamme.

Financial Overview:n
käyttöönotto Netvisorissa:

  1. Kirjaudu Netvisoriin
  2. Avaa Store
  3. Valitse “Ota käyttöön”
  4. Määritä siirrettävät tilikaudet ja kieli
  5. Siirry palveluun