Työajanseuranta helposti ja tehokkaasti

Hallinnoi koko palkanlaskennan prosessi työajankirjauksista palkanlaskentaan ja aina kirjanpitoon asti yhdessä järjestelmässä. Pitkälle viedyn automaation ansiosta Netvisor palkanlaskenta pysyy ajan tasalla työntekijän käyttämistä työsuhde-eduista ja tekee myös tulorekisterin vaatimat ilmoitukset automaattisesti palkanmaksun yhteydessä.

Helppo työajankirjaus ja matkalaskun tekeminen

Netvisorissa palkanlaskentaprosessi on tehokas ja yksinkertainen. Palkansaaja syöttää omat tuntitietonsa järjestelmään, esimies tarkastaa tiedot ja palkanlaskija maksaa palkat. Työntekijä voi kirjata työaikaa, matkalaskuja ja kulukirjauksia myös mobiilissa.

Matkalaskujen ja kulukirjausten tekeminen Netvisorissa

Kätevä työajanseuranta koko organisaatiolle

Netvisorin palkanlaskennan ja työajanseurannan avulla koko tiimi työntekijästä palkanlaskijaan pysyy reaaliaikaisesti ajan tasalla kirjatuista työtunneista. Kokonaisvaltainen ratkaisu on työntekijöille helppo käyttää ja säästää aikaa tuntien hyväksynnässä ja palkanlaskijan työssä.

Työntekijälle
Esihenkilölle
Palkanlaskijalle

Helppo ja nopea työajan kirjaus

Kirjaa työaikasi kuten sinulle sopii – mobiilikäyttöliittymällä, käsitellessäsi tehtäviä laskurilla tai viikkonäkymässä. Dashboardilta näet omat liukumat, työajankertymän ja palkkalaskelmat. Mobiilisovelluksessa näet myös reaaliajassa kuinka paljon olet kuluttanut verokorttisi tulorajasta.

Tehokas työtuntien hyväksyntä

Pysy helposti kartalla tiimiläistesi lomista ja poissaoloista ja tarkastele niitä yhdessä näkymässä. Hoida työajan hyväksyntä tehokkaasti ja hyödynnä Netvisorin kattavia työaikaraportteja.

Tehokas palkanlaskentaprosessi

Kaikki tarvitsemasi tieto on automaattisten yhteyksien ansiosta löydettävissä yhdestä järjestelmästä, joten voit unohtaa aikaa vievän tiedonkeruun ja sen manuaalisen käsittelyn. Tulorekisteri-ilmoitukset lähtevät automaattisesti, joten palkkatietojen viranomaisraportoinnista ei tarvitse huolehtia erikseen.

Netvisorilla luot ilmoitukset tulorekisteriin automaattisesti

Netvisorin palkanlaskenta hoitaa ilmoitukset tulorekisteriin puolestasi. Tulorekisterin toimitettavat tiedot siirtyvät tulorekisteriin automaattisesti palkanmaksun yhteydessä, eikä viranomaisraportoinnista tarvitse huolehtia erikseen.

Lue lisää automaattisesta tulorekisteri-ilmoittamisesta Netvisorissa

Helppoa ja tietoturvallista viestintää työntekijältä palkanlaskijalle

Työntekijä voi lähettää palkanlaskijalle tarkoitettuja viestejä ja dokumentteja helposti Netvisorin kautta. Tuotteen sisällä vahvan tunnistautumisen takana tapahtuva viestintä on tietoturvallisempaa kuin asioiden hoitaminen sähköpostilla tai muilla ulkoisilla työkaluilla.

Verokortti aina ajantasalla – verokortin haku rajapinnan yli

Ennakonpidätystietojen noudolla työnantaja voi pyytää palkansaajien voimassaolevat verokorttitiedot suoraan verottajalta rajapinnan kautta. Näin vältetään verokorttien toimittaminen palkanlaskentaan ja niiden manuaalinen tallentaminen. Noutoa voi käyttää ympäri vuoden, niin perusverokorttien kuin muutosverokorttienkin noutoon.