Työajanseuranta helposti ja tehokkaasti

Hallinnoi koko palkanlaskennan prosessi työajankirjauksista palkanlaskentaan ja aina kirjanpitoon asti yhdessä järjestelmässä. Pitkälle viedyn automaation ansiosta Netvisor palkanlaskenta pysyy ajan tasalla työntekijän käyttämistä työsuhde-eduista ja tekee myös tulorekisterin vaatimat ilmoitukset automaattisesti palkanmaksun yhteydessä.

Helppo työajankirjaus ja matkalaskun tekeminen

Netvisorissa palkanlaskentaprosessi on tehokas ja yksinkertainen. Palkansaaja syöttää omat tuntitietonsa järjestelmään, esimies tarkastaa tiedot ja palkanlaskija maksaa palkat. Työntekijä voi kirjata työaikaa, matkalaskuja ja kulukirjauksia myös mobiilissa.

Matkalaskujen ja kulukirjausten tekeminen Netvisorissa

Työntekijälle

Kirjaa työaikasi kuten sinulle sopii – mobiilikäyttöliittymällä, käsitellessäsi tehtäviä laskurilla tai viikkonäkymässä. Dashboardilta näet omat liukumat, työajankertymän ja palkkalaskelmat.

Esimiehelle

Pysy helposti kartalla tiimiläistesi lomista ja poissaoloista ja tarkastele niitä yhdessä näkymässä. Hoida työajan hyväksyntä tehokkaasti ja hyödynnä työaikaraportteja.

Palkanlaskijalle

Kaikki tarvitsemasi tieto on löydettävissä yhdestä järjestelmästä, joten voit unohtaa aikaa vievän tiedonkeruun ja sen manuaalisen käsittelyn. Tulorekisteri-ilmoitukset lähtevät automaattisesti, joten palkkatietojen viranomaisraportoinnista ei tarvitse huolehtia erikseen.

Helppoa ja tietoturvallista viestintää työntekijältä palkanlaskijalle

Työntekijä voi lähettää palkanlaskijalle tarkoitettuja viestejä ja dokumentteja helposti Netvisorin kautta. Tuotteen sisällä vahvan tunnistautumisen takana tapahtuva viestintä on tietoturvallisempaa kuin asioiden hoitaminen sähköpostilla tai muilla ulkoisilla työkaluilla.

Hyödynnä automaatio työsuhde-eduissa

Netvisorin palkanlaskentaan on integroitavissa työsuhde-etu -palvelu, josta työntekijän käyttämät edut siirtyvät automaattisesti palkkalaskelmalle. Palkanlaskijan työaikaa säästyy tuottavampaan työhön. Korttien ja setelien sijaan modernit työsuhde-edut kulkevat työntekijällä mukana puhelimessa.

Lue lisää henkilöstöeduista

Ilmoitukset tulorekisteriin automaattisesti

Netvisorin palkanlaskenta hoitaa ilmoitukset tulorekisteriin puolestasi. Tulorekisterin toimitettavat tiedot siirtyvät tulorekisteriin automaattisesti palkanmaksun yhteydessä, eikä viranomaisraportoinnista tarvitse huolehtia erikseen.

Lue lisää tulorekisteristä Netvisorissa