Tarjoamme nyt Netvisoriin vaihtaville tilitoimistoille ilmaisen avaimet käteen -paketin! Saat mm. Netvisorin käyttövalmiina, tukea myyntiin, ensimmäiset 3kk ilmaiseksi ja erikoishinnoittelun mappiasiakkaille. Lue lisää täältä

Oma Netvisor

Ylivoimaisesti paras aloitus työpäivällesi!

Oma Netvisor pitää arjen hallinnassa olipa asiakaslistasi lyhyt tai pitkä. Näet kaikki asiakkaat ja tehtävät yhdessä ja samassa näkymässä. Saat käyttöösi myös täysin uudenlaista dataa, jonka avulla voit tehdä tulevista työpäivistäsi vieläkin parempia.

Kurkista sisään näkymiin, jotka säästävät jo nyt yli 220 000 klikkausta joka kuukausi:

Uutta: Painajaistilit levollisempia työpäiviä varten
Oma Netvisor ostolaskujen hallintaan
Oma Netvisor sujuvaan taloushallintoon
Oma Netvisor palkanlaskentaan

Paras startti onnistuneelle päivälle

Oma Netvisor antaa työpäivälle selkeän suunnan. Nopea katsaus omiin asiakkaisiin ja tehtäviin auttaa rytmittämään työpäivän parhaalla tavalla.

Yhdellä klikkauksella eteenpäin

Oma Netvisorin fiksut pikalinkit ohjaavat sinut perille asti vain yhdellä painalluksella. Pääset suoraan töihin ilman yhtään ylimääräistä klikkausta.

Hyppää automaation ohjaksiin

Oma Netvisor tuo automaation päivittäisen tekemisen tasolle. Löydät sen myös helppoja tapoja, joilla virität oman työtehosi huippulukemiin.

Maksuttomat näkymät kaikille käyttäjille

Maksuttomat Oma Netvisor näkymät sisältyvät vakiona Netvisoriin. Valitse vain asiakkaat, joita haluat seurata ja näkymä on käyttövalmis.

Uusi näkymä kirjanpitäjälle

Valmiina kohtamaan omat painajaistilisi?

Oma Netvisorin uusimman näkymän avulla voit viettää päiväsi levollisin mielin. Painajaistilien avulla pidät helposti silmällä valitsemiasi selvittely- ja välitilejä ja vältyt ylimääräisiltä yllätyksiltä.

Voit valita Painajastilit-näkymään kahdeksan haluamaasi kirjanpidon tiliä ja kirjanpidon tilin saldoa klikkaamaalla pääset porautumaan suoraan kyseisen tilin tapahtumiin.

Ostot-näkymä

Oma Netvisor ostolaskujen käsittelyyn

Ostot-näkymä on kirjanpitäjän uusi suosikkinäkymä, jonka kautta voi hallinoida kaikkia ostolaskuihin liittyviä toimenpiteitä ja tarkistuksia. Kaikki tärkeimmät tiedot on koottu nyt yhteen, helppolukuiseen näkymään, josta löytyy pikalinkit kaikkiin tärkempiin kohteisiin.

Päivittäiset toimenpiteet ja täsmäytykset

Uudet, kerrossa olevat ja erääntyneet laskut

Automaatiosäännöt ja tiliöintiehdotusten osumistarkkuus

Oletuskiertolistojen, -tilien ja -laskentakohteiden hyödyntäminen

Taloushallintonäkymä

Oma Netvisor pitää taloushallinnon rutiinit järjestyksessä

Uuden Taloushallintonäkymän avulla kiireinenkin arki on aina hallinnassa. Näet nyt kaikki asiakkaat, työvaiheet ja tehtävät fiksusti yhdestä ja samasta näkymässä, joten et tarvitse enää erillisiä muistilappuja tai tehtävälistoja. Näkymän kätevät pikalinkit taas varmistavat, että pääset vain yhdellä klikkauksella suoraan töiden pariin.

Päivittäiset toimenpiteet ja täsmäytykset

Erot ALV-summissa, viimeisin lukittu kausi ja yhteenvetoilmoitukset

Eroavat tositteet ja tarkastettavat tiliöinnit

Ostojen ja myyntien täsmäytykset

Taloushallinnon parempi arki

Nosta taloushallinnon sujuvuuvuus uudelle tasolle

Taloushallinnon Sujuvampi Arki -näkymä tarjoaa täysin tuoreen näkökulman omaan työhön. Näkymä tuo ensimmäistä kertaa esiin tietoa arjen tehokkuudesta ja kuinka laajasti Netvisoria ja sen mahdollisuuksia on hyödynnetty eri asiakkaiden kohdalla. Sen avulla rakennat itsellesi entistäkin parempia työpäiviä.

Seuraa kauden katkoon kuluvaa aika

Sähköiset tiliotteet ja tiliöintisäännöt

Manuaalisesti vs. automaation avulla tehdyt tositteet

Netvisorista lähtevät ALV-ilmoitukset

Palkat-näkymä

Palkanlaskijan parempi arki

Oma Netvisorin palkat-näkymä kokoaa yhteen kaikki asiakkaat sekä tärkeimmät tehtävät, ja karsii siten pois turhan klikkailun myös palkanlaskijan työpäivästä.

Tule Netvisorin kumppaniksi

Netvisoriin luottaa jo yli 500 suomalaista tilitoimistoa ja määrä kasvaa koko ajan. Haluatko kuulla lisää siitä, mitä etua Netvisor-kumppanuudesta olisi juuri teille ja mitä voisimme tehdä sinun arkesi hyväksi?

Jätä alle yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä.