Pientuottajille ja PK-yrityksille

Sähköinen tilaus-toimitusketju ilman investointeja

Maventa EDI

Powered by Youredi

products

Kustannustehokas – ei alkuinvestointia

Maventa EDI:n käyttöönotto Netvisorissa tapahtuu helposti muutamalla klikkauksella. Se ei vaadi alkuinvestointia eikä kallista käyttöönottoprojektia.

sales

Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu

Hinnoittelu perustuu puhtaasti käyttöön eli tapahtumamaksuihin. Veloitus alkaen 0,35 € / lähetetty tai vastaanotettu sanoma. Ei muita kuluja.

taloushallinto

Valvottu ja turvallinen sanomaliikenne

Maventa EDI on myös erittäin tietoturvallinen, koska sen sisällä kulkeva liikenne on 24/7-valvottua ja toteutus ja viestiliikenne perustuu kansainväliseen EDI-standardiin.


Pysy mukana kehityksessä

Keskusliikkeet ovat siirtymässä täysin sähköiseen tilaus-toimitusketjun hallintaan, koska tehokkuus- ja kustannushyödyt ovat merkittäviä. Tilaus- ja toimitustietoja ei tulevaisuudessa käsitellä enää manuaalisesti tai sähköpostia hyödyntäen.

Yhteydet keskusliikkeisiin

Maventa EDI tarjoaa pk-yrityksille mahdollisuudet toimia keskusliikkeiden kanssa tehokkaasti. Maventa EDI rakennetaan ensimmäiseksi koskemaan toimitusketjua. Sähköinen tilaus- toimitusketju sisältää myyntitilauksen, tilausvahvistuksen, toimitusilmoituksen ja myyntilaskun.

Keskusliikkeistä varmistuneet toteutukset ensimmäisessä vaiheessa alkuvuodesta ovat suorat yhteydet S-ryhmän sekä Wihurin sähköisiin kanaviin.


valmiit-pankkiyhteydet-netvisoriin

Automatisoidut yhteydet taloushallintoon

Maventa EDI -palvelu on integroitu osaksi Netvisorin automatisoidun taloushallinnon kokonaisuutta ja toimii osana myyntitilaus- ja ostotilaustoiminnallisuutta. Tilaus-toimitusketju integroituu myynnin, ostojen sekä tuotehallinnan tietoihin ja yritys näkee reaaliajassa ostojen ja myynnin vaikutukset kassavirtaan.

netvisor-myyntilaskut-desktop-croppedx2

Yhteydenottopyyntö

Oletko kiinnostunut Netvisorin ja Maventa EDI:n tarjoamasta ratkaisusta? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti