Pientuottajille ja PK-yrityksille

Sähköinen tilaus-toimitusketju ilman investointeja

Maventa EDI

Powered by Youredi

products

Kustannustehokas – ei alkuinvestointia

Maventa EDI:n käyttöönotto Netvisorissa tapahtuu helposti muutamalla klikkauksella. Se ei vaadi alkuinvestointia eikä kallista käyttöönottoprojektia.

sales

Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu

Hinnoittelu perustuu puhtaasti käyttöön eli tapahtumamaksuihin. Veloitus alkaen 0,35 € / lähetetty tai vastaanotettu sanoma. Ei muita kuluja.

taloushallinto

Valvottu ja turvallinen sanomaliikenne

Maventa EDI on myös erittäin tietoturvallinen, koska sen sisällä kulkeva liikenne on 24/7-valvottua ja toteutus ja viestiliikenne perustuu kansainväliseen EDI-standardiin.


Pysy mukana kehityksessä

Keskusliikkeet ovat siirtymässä täysin sähköiseen tilaus-toimitusketjun hallintaan, koska tehokkuus- ja kustannushyödyt ovat merkittäviä. Tilaus- ja toimitustietoja ei tulevaisuudessa käsitellä enää manuaalisesti tai sähköpostia hyödyntäen.

Yhteydet keskusliikkeisiin

Maventa EDI tarjoaa pk-yrityksille mahdollisuudet toimia keskusliikkeiden kanssa tehokkaasti. Maventa EDI rakennetaan ensimmäiseksi koskemaan toimitusketjua. Sähköinen tilaus- toimitusketju sisältää myyntitilauksen, tilausvahvistuksen, toimitusilmoituksen ja myyntilaskun.

Keskusliikkeistä varmistuneet toteutukset ensimmäisessä vaiheessa alkuvuodesta ovat suorat yhteydet S-ryhmän sekä Wihurin sähköisiin kanaviin.


valmiit-pankkiyhteydet-netvisoriin

Automatisoidut yhteydet taloushallintoon

Maventa EDI -palvelu on integroitu osaksi Netvisorin automatisoidun taloushallinnon kokonaisuutta ja toimii osana myyntitilaus- ja ostotilaustoiminnallisuutta. Tilaus-toimitusketju integroituu myynnin, ostojen sekä tuotehallinnan tietoihin ja yritys näkee reaaliajassa ostojen ja myynnin vaikutukset kassavirtaan.

netvisor-myyntilaskut-desktop-croppedx2

Yhteydenottopyyntö

Oletko kiinnostunut Netvisorin ja Maventa EDI:n tarjoamasta ratkaisusta? Jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti


Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä