logo-Artboard 3

Pientuottajille ja PK-yrityksille

Sähköinen tilaus-toimitusketju ilman investointeja

Säästä kustannuksissa ja liity sähköiseen tilaus-toimistuketjuun keskusliikkeiden kanssa. Maventa-EDI tarjoaa Netvisorista suoran yhteyden keskusliikkeiden sähköisiin kanaviin. Näet reaaliajassa ostojen ja myynnin vaikutukset kassavirtaan.

Powered by Youredi

Maventa EDI

Kustannustehokas – ei alkuinvestointia

Maventa EDI:n käyttöönotto Netvisorissa tapahtuu helposti muutamalla klikkauksella. Se ei vaadi alkuinvestointia eikä kallista käyttöönottoprojektia.

Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu

Hinnoittelu perustuu puhtaasti käyttöön eli tapahtumamaksuihin. Veloitus alkaen 0,35 € / lähetetty tai vastaanotettu sanoma. Ei muita kuluja.

Valvottu ja turvallinen sanomaliikenne

Maventa EDI on myös erittäin tietoturvallinen, koska sen sisällä kulkeva liikenne on 24/7-valvottua ja toteutus ja viestiliikenne perustuu kansainväliseen EDI-standardiin.

Pysy mukana kehityksessä

Keskusliikkeet ovat siirtymässä täysin sähköiseen tilaus-toimitusketjun hallintaan, koska tehokkuus- ja kustannushyödyt ovat merkittäviä. Tilaus- ja toimitustietoja ei tulevaisuudessa käsitellä enää manuaalisesti tai sähköpostia hyödyntäen.

Yhteydet keskusliikkeisiin

Maventa EDI tarjoaa pk-yrityksille mahdollisuudet toimia keskusliikkeiden, S-ryhmän ja Wihurin kanssa tehokkaasti. Sähköinen tilaus- toimitusketju sisältää myyntitilauksen, tilausvahvistuksen, toimitusilmoituksen ja myyntilaskun. Netvisorista on suorat yhteydet S-ryhmän sekä Wihurin sähköisiin kanaviin.

Automatisoidut yhteydet taloushallintoon

Maventa EDI -palvelu on integroitu osaksi Netvisorin automatisoidun taloushallinnon kokonaisuutta ja toimii osana myyntitilaus- ja ostotilaustoiminnallisuutta. Tilaus-toimitusketju integroituu myynnin, ostojen sekä tuotehallinnan tietoihin ja yritys näkee reaaliajassa ostojen ja myynnin vaikutukset kassavirtaan.

Tarjoukset

Luo asiakkaille tarjouksia ja lähetä ne eteenpäin. Muuta voitetut tarjoukset tilauksiksi ja saat läpinäkyvän raportoinnin suoraan asiakaskortille tai myyjäraporteille.

Tilaukset

Luo uusia tilauksia tai muuta tarjoukset tilauksiksi. Varastonhallinnan ollessa käytössä muodostuvat varastokirjaukset automaattisesti. Hallitse koko myyntiputkea yhdessä tilausnäkymässä.

Myynnin raportointi

Seuraa aktiivisesti myyntiä. Koosta raportteja halutulta ajanjaksolta myyjä-, tuote- tai asiakaskohtaisesti sekä ryhmittäin. Tunnista parhaat myyjäsi ja kannattavimmat asiakkaasi.

Haluatko lisätietoja Maventa EDI:stä?

Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.