Onnistu arjessasi

Netvisor valmennus tilitoimistoille

Haluatko tehostaa Netvisorin käyttöä? Ota oppaaksesi Netvisor valmentaja, joka auttaa löytämään parhaiten arkeasi palvelevat Netvisorin ominaisuudet.

Ainutlaatuinen valmennus Netvisor-tilitoimistoille

Netvisor valmennus on maksuton valmennuskokonaisuus tilitoimistokumppaneillemme. Valmennus on suunnattu kaikille tilitoimiston kirjanpitäjille ja palkanlaskijoille lähtötasosta riippumatta.

15 minuutin suosittu kartoituspuhelu

Etkö tiedä, mistä lähteä liikkeelle? Varaa Netvisor valmentajalta 15 minuutin puhelinaika. Puhelun aikana kartoitetaan Netvisor osaamisesi, ja mietitään mihin ja millaista tukea juuri sinä tarvitset. 

Kokeneet valmentajat tukenasi

Valmentajilla on vankkaa tilitoimistokokemusta Netvisorin käytöstä joten vertaistukea erilaisiin tilanteisiin on aina tarjolla. Hyödynnä valmentajan tuki saat vinkkejä, sparrausta ja toimintamalliehdotuksia!

Tuloksiin tavoitteesi mukaan

Jokainen osallistuja etenee valmennuksessa omien tavoitteiden ja resurssien mukaan. Ota tavoitteeksi suorittaa Netvisor Sertifikaatti tai määrittele oma tavoite esim. jonkin ohjelmaosion tehokkaampi käyttö.

Valmennusalusta

Kun ilmoittaudut mukaan valmennukseen, saat valmennusalustan käyttöösi. Kaikki materiaali yhdessä paikassa. Opiskele omaan tahtiin, seuraa edistymistäsi ja verkostoidu valmennuksen foorumilla.

Täydennä maksullisilla koulutuksilla

Netvisor valmennus ja valmentajien tuki ja konsultointi on täysin maksutonta. Osa suosituksistamme voi sisältää täydennyksenä myös maksullisia koulutuksia, mutta pyrimme aina antamaan vaihtoehtoja.

Valmentajan kanssa kahden keskustellessa on helpompi kertoa rehellisesti omista osaamistarpeista.

Ajanvarauskalenteri

Varaa aika valmentajalta

Voit nyt helposti varata ajan taloushallinnon tai palkanlaskennan valmentajalta suoraan heidän kalenteristaan. Valmentaja soittaa sinulle sovittuna ajankohtana. Täytä itsearviointilomake ennen puhelinaikaa ja käytäthän työsähköpostia varausta tehdessäsi, kiitos.

netvisor-valmennus

Yhteydenotto

Autamme mielellämme kaikissa valmennukseen liittyvissä kysymyksissä. Saat valmentajamme kiinni sähköpostitse: [email protected]