FC Honka ry on käyttänyt Netvisorin taloushallinto-ohjelmistoa jo pitkään. Seuran toiminnanjohtaja Petri Harainen kertoo palvelun tarjoamisista hyödyistä.

Espoolainen FC Honka ry on urheiluseuratoimintaan keskittyvä yhdistys, jonka liikevaihto on noin 4 miljoonaa euroa. Työntekijöitä on noin 70 ja jalkapallo- sekä futsaljoukkueita toimii seuran alla yli 80.

FC Honka ry:n toiminnanjohtaja Petri Harainen kertoo, että Netvisorin taloushallinto-ohjelmisto on ollut seuran käytössä jo pidemmän aikaa.

– Netvisor tuli seuran käyttöön, kun FC Honka ry siirtyi tilitoimisto Rantalaisen asiakkaaksi vuonna 2017. Netvisor tuli käyttöön tilitoimiston suosituksesta, Harainen sanoo.

Hänen mukaansa seurassa käytetään Netvisoria ostoreskontran hoitamiseen ja kulukorvausten sekä palkkojen maksamiseen.

– Vaikka seurassamme on yli 80 joukkuetta, on meillä modernin taloushallintajärjestelmän kautta jatkuvasti reaaliaikainen tilannekuva koko seuran taloudesta. Tämä minimoi myös riskit väärinkäytöksille.

Haraisen mielestä moderni taloushallinto tuo seuroille mukanaan vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä. Se mahdollistaa talouden johtamisen tiedoilla. Reaaliaikainen kassavirta, laskutus ja saatavien sekä ostolaskujen seurattavuus.

Taloushallinto-ohjelmistot voivat parhaimmillaan säästää paljon aikaresursseja, luoda kustannussäästöjä sekä ennen kaikkea auttaa välttämään virheitä.

Netvisorin kautta FC Honka ry on Haraisen mielestä saanut varsinkin yhden konkreettisen merkittävän hyödyn.

– Kaikki tilinpäätöstä varten tarvittavat tiedot ja materiaalit ovat Netvisorissa, josta tilintarkastajan on helppo ne tarkistaa. Koko seuran tilinpäätös on ollut hyväksyttävänä alle kuukauden aikavälillä tilikauden päättymisestä.

Netvisorin ohjelmisto tarjoaa mahdollisuuden integraatioihin ja myös tämä ominaisuus on espoolaisseurassa käytössä. Haraisen mukaan FC Honka ry:n myyntireskontra on MyClubissa, josta on integraatio Netvisoriin.

Tutustu Netvisorin ohjelmistoihin ja hyödynnä 30 päivän tutustumismahdollisuus tästä.


Visma Solutions Oy on Suomen johtava pilvipalveluiden toimittaja. Ratkaisujamme käyttää Suomessa jo yli 175 000 yritystä. Missiomme on auttaa suomalaisia yrityksiä olemaan kilpailukykyisiä.