Tervetuloa mukaan
Netvisorin webinaareihin!

Sivuillamme voit ilmoittautua tuleviin webinaareihin sekä katsella menneiden webinaarien tallenteita. Webinaarit ovat ilmaisia.

Webinaari 16.12.2021 klo 13:00 – 13:20

Netvisor-kumppanuus tilitoimistoille – sillä ansaitset enemmän.

Harkitsetko Netvisoria tilitoimistosi käyttöön?

Tule mukaan webinaariin, joka tarjoaa tiiviin tietopaketin Netvisorin kumppaniohjelman monipuolisista hyödyistä: kumppanien omasta yhteyshenkilöstä, tilitoimistojen asiakastuesta, myyntikummi-palvelusta ja myös palkitsevasta jälleenmyyntipalkkiosta.

Webinaarin vetää Netvisorin kumppanivastaava Ville Hostikka.

Miten järjestää henkilöstöedut tehokkaasti vuonna 2022?

Webinaarin jälkeen tiedät, mitä ottaa huomioon henkilöstöetujen järjestämiseen liittyen vuonna 2022 ja miten sinä ja työntekijäsi saatte henkilöstöeduista suurimman hyödyn irti. Maksuttoman webinaarin sisältö on tärkeää esimerkiksi palkanlaskijoille, yritysten henkilöstö- ja talousasioista vastaaville henkilöille sekä kirjanpitäjille.

Eazybreakin asiantuntija Niko Kangasmaa kertoo mitä ottaa huomioon henkilöstöeduissa vuonna 2022 ja nostaa esiin parhaat vinkit henkilöstöetujen järjestämisen tueksi. Palkanlaskentaan liittyviin kysymyksiin vastaa Netvisorin palkanlaskennan tuotepäällikkö Raisa Ruokonen.

Webinaarin sisältö:
– Miten korona-aika on vaikuttanut suomalaisten ajatuksiin henkilöstöeduista?
– Mitä ottaa huomioon henkilöstöeduissa vuonna 2022?
– Miten järjestää yrityksen henkilöstöedut tehokkaasti?

Esittelyssä Netvisor palkanlaskentaohjelma

Haluatko tietää lisää Netvisorin palkanlaskentaohjelmasta?

Netvisorin palkanlaskennalla hoidat koko prosessin työajan kirjauksesta raportointiin yhdessä järjestelmässä.
Tutustu webinaarinauhoitteeseen ja saat erinomaisen yleiskatsauksen Netvisorin palkanlaskennan ominaisuuksiin ja käytöstä. Webinaarin asiantuntijapuhujana toimii Netvisorin palkanlaskennan tuotepäällikkö Raisa Ruokonen. Webinaari sopii kaikille Netvisor palkanlaskennasta kiinnostuneille.

Tervetuloa tutustumaan aiheeseen!

Netvisor x Bezala webinaarisarja

Netvisor + Bezala, osa 1:
matkalaskut ja palkkiot

Bezala on helppokäyttöinen mobiilisovellus kuittien, matkalaskujen sekä palkkioiden käsittelyyn. Webinaarisarjan ensimmäisessä osassa esittelemme erityisesti liittojen ja yhdistysten arvostamia ominaisuuksia, kuten kertaluontoisten korvausten hakemista sekä automaatioita viranomaisraportointiin.

Tule kuulemaan kuinka helpoksi korvausten hakeminen on tehty ja miten nopeasti käyttäjät oikein saavat rahansa.

Webinaarin kesto on 30 minuuttia ja sen pitävät Bezalan toimitusjohtaja Fredrik Teir sekä Visma Solutionsin tuotepäällikkö Pekka Kotovaara.

Netvisor + Bezala, osa 2: luottokorttiominaisuudet

Webinaarisarjan toisessa osassa esittelemme kuittien toimittamiseen ja luottokorttilaskujen käsittelyyn liittyviä automaatioita. Uusien integraatioiden avulla saat luottokorttitapahtumat sekä eKuitit suoraan Bezalaan.

Tule kuulemaan kuinka helpoksi kuittien toimittaminen on tehty ja kuinka Bezalan automaatiot nopeuttavat myös kirjanpitäjien työtä mm. muistuttamalla automaattisesti puuttuvista kuiteista. Webinaari sopii myös jo Bezalaa käyttäville.

Webinaarin kesto on 30 minuuttia ja sen pitävät Bezalan toimitusjohtaja Fredrik Teir sekä Visma Solutionsin tuotepäällikkö Pekka Kotovaara.

Webinaarisarja: Yritystoiminnan aloittaminen

Kolmessa webinaarissa käymme läpi, mitä kaikkea yrityksen perustamisen yhteydessä täytyy muistaa tehdä ja huomioida. Miten välttää uuden yrittäjän yleisimmät sudenkuopat ja miten tuoreen yrittäjän kannattaa hallita talouttaan? Webinaarissa on asiantuntijoina taloushallinnon ammattilaisia ja Uusyrityskeskuksen edustajia.

maksuton webinaari

Ota Netvisor ilmaiseen koekäyttöön

Kiinnostuitko Netvisorista? Voit kokeilla Netvisoria ilmaiseksi kuukauden ajan.
Koekäytön ottaminen vie ainoastaan parisen minuuttia.