Uusi yrittäjä, saat Netvisor Professional-paketin ilman kuukausimaksua vuodeksi. Tutustu kampanjaan!

Visma Netvisor

Toiminimen kirjanpito- ja laskutusohjelma

Etsitkö sopivaa ja helppoa kirjanpidon ohjelmistoa toiminimellesi? Netvisor-taloushallinto on toiminimiyrittäjän saatavilla alkaen 15€/kk. Netvisorin fiksut ominaisuudet automatisoivat kirjanpidon, tekevät laskutuksesta helppoa ja säästävät arvokasta aikaasi. Tutustu pienyrittäjää varten räätälöityyn Basic-pakettiin.

Automatisoitu kirjanpito

Kun lähetät ja maksat laskut Netvisorilla, kirjanpito syntyy automaattisesti. Jos käytät kirjanpitäjää, kaikki aineisto on heti hänen tarkastettavissaan. Ei sähköposteja tai tulostamista.

Myynti ja ostot

Laskuta nopeasti ja helposti. Seuraa ja varmista, että asiakkaat maksavat laskunsa. Älä käytä aikaa ostolaskujen käsittelyyn vaan hyödynnä automaattinen tarkastus ja maksaminen.

Asiakkaat, tuotteet ja toimittajat

Asiakkaat, tuotteet, palvelut ja toimittajat löytyvät yhdestä paikasta. Voit analysoida talouttasi paremmin, kun löydät nopeasti tarvitsemasi tiedot ja parhaat tulonlähteesi.

Netvisoria voit kokeilla maksutta milloin tahansa

toiminimen kirjanpito ja raportointi

netvisor-logo

Basic-paketin hinta alkaen 15 €/kk

Toiminimiyrittäjälle suosittelemme Netvisorin Basic-pakettia alkaen 15€/kk. Saat käyttöösi sähköisen kirjanpidon ja tilaa rajatomalle määrälle tositteita. Myynti- ja ostolaskut veloitetaan kappalehintaan 1,82€/lasku + tapahtumamaksu kanavasta riippuen.

Jos laskumääräsi kasvavat, voit vaihtaa milloin tahansa toiseen pakettiin, jossa myynti- ja ostolaskut kuuluvat kiinteään kuukausiveloitukseen.

Kokeile Netvisoria veloituksetta

mobiili liikevaihdon raportointi

Visma Netvisor

Reaaliaikainen kuva yrityksesi taloudesta

Näe yrityksen kassavirta yhdellä silmäyksellä. Graafinen ennuste kerää tiedon saatavista, maksuista sekä kassasta. Tiedät aina yrityksesi maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran. Seuraa tarkempia talouslukuja dashboardeilta tai monipuolisilta raporteilta. Aina reaaliaikaisena.

toiminimen laskutusohjelma

100 % sähköinen laskujen käsittely

Hoida laskutus ja laskujen vastaanotto sähköisesti. Helpota laskujen käsittelyä ja automatisoi säännöllisesti toistuvien laskujen lähettäminen sekä säännöllisesti saapuvat maksut.

Kuitit talteen mobiilisti

Hyödynnä kuittiskanneria ja lähetä kuitit heti ohjelmistoon. Kuitit ovat tallessa ja voit liittää ne ostolle tai matkalaskulle. Ei kk-maksua. Maksat ainoastaan lähettämistäsi kuiteista.

Valmiit yhteydet

Sinun ei tarvitse siirtää tietoa manuaalisesti järjestelmien välillä. Netvisorissa on valmiit yhteydet suomalaisiin pankkeihin, verottajan palveluihin ja useisiin toiminimiyrittäjälle sopiviin järjestelmiin, kuten kassajärjestelmiin ja verkkokauppoihin.