Visma Netvisor

Asiakkuudenhallinnan avulla myyt fiksummin ja nopeammin

Tunne kannattavimmat asiakkaasi, tuotteesi ja palvelusi. Käytä aikasi tuloksentekoon.

Asiakkuudenhallinta ja myynti

Keskity asiakkaisiin, jotka tuovat eniten tulosta. Saat kaiken tiedon asiakkaistasi yhteen paikkaan, mikä auttaa kohdistamaan myyntiä kannattaviin tuotteisiin ja palveluihin. Taloustieto on aina linkitettynä asiakastietoihin, vaikka hyödynnät integroitua CRM:ää.

Kattava asiakasrekisteri

Pidä asiakkaidesi tiedot ajan tasalla. Saat asiakasrekisteriin perustietojen lisäksi laskutustiedot ja tarjouskannan, jolloin kannattavuus ja ennusteraportit syntyvät nopeasti.

Pidä asiakaslistat ajan tasalla

Päivitä asiakaslistoja sekä kontaktitietoja milloin ja mistä tahansa. Monipuolisilla hakutoiminnoilla löydät eri kriteerit täyttävät asiakkaat nopeasti suurestakin massasta ja lisäät heidät oikeille kontaktilistoille.

Myynnin ohjaus

Tue ja ohjaa myyntiä siten, että myyjät voivat keskittyä kannattaviin kauppoihin. Tehosta myyntiprosessia aina tarjouksista jälkimyyntiin.

Myynnin vaiheistus

Vaiheista myyntiprosessi, jotta saat paremman kuvan myyntitehtävien etenemisestä. Automaatio ohjaa aina vaiheen valmistuessa tehtävästä seuraavaan.

Valmiit yhteydet asiakkuudenhallintajärjestelmiin

Tarvitsetko lisää ominaisuuksia? Monet asiakkuudenhallintaohjelmistot on jo valmiiksi integroitu Netvisoriin. Säästä aikaa ja rahaa, tutustu Netvisor MarketPlacen tarjontaan.