Visma Netvisor

Asiakkuudenhallinta PK-yrityksille

Hyvin organisoitu asiakkuudenhallinta auttaa ohjaamaan myyntiä. Tunne kannattavimmat asiakkaasi, tuotteesi ja palvelusi. Käytä aikasi tuloksentekoon älä tietojen yhdistämiseen eri lähteistä.

Asiakkuudenhallinta & Myynti

Tunne asiakkaasi ja myy enemmän

Keskity asiakkaisiin, jotka tuovat eniten tulosta. Saat kaiken tiedon asiakkaistasi yhteen paikkaan, mikä auttaa kohdistamaan myyntiä kannattaviin tuotteisiin ja palveluihin. Taloustieto on aina linkitettynä asiakastietoihin, vaikka hyödyntäisit integroitua CRM:ää.

Asiakasrekisteri ja -ryhmät

Pidä asiakkaidesi tiedot ajan tasalla. Saat asiakasrekisteriin perustietojen lisäksi laskutustiedot ja tarjouskannan, jolloin kannattavuus ja ennusteraportit syntyvät nopeasti.

Asiakastiedot ajan tasalla

Päivitä asiakas- ja kontaktitietoja milloin ja mistä tahansa. Monipuolisilla hakutoiminnoilla löydät eri kriteerit täyttävät asiakkaat nopeasti suurestakin massasta ja lisäät heidät oikeille kontaktilistoille, jotka voit viedä markkinoinnin järjestelmään.

Tarjoukset ja tilaukset

Rakenna yksi putki aina tarjouksesta tilaukseen ja laskutukseen. Hallitse tilauskantaa ja yhdistä tiedot tuotantoon tai varastoon, jotta prosessi tilauksesta toimitukseen toimii tehokkaasti.

Myynnin raportointi

Mistä sinä haluaisit olla tietoinen – Myynnin kassavirta, parhaat tuotteet, tehokkaimmat myyjät vai samat ryhmittäin? Kun talousdata on löytyy samasta järjestelmästä raportointi on automaattista ja perustuu reaaliaikaiseen talousdataan.

Tunne asiakkaidesi maksuvalmius

Riski-indikaattorin avulla varmistat helposti asiakkaasi maksukyvyn suoraan asiakaslistauksesta. Maksukykyä indikoiva merkintä on käytettävissä asiakaskohtaisesti tai vaikka koko asiakaslistaa läpikäydessä. Nukut yösi paremmin, kun tiedät että asiakkaidesi maksukyky on kunnossa ja saat suoritukset ajoissa.

Lue lisää Riski-indikaattorista

asiakkaan-maksuvalmius-indikaattori

Täydellinen liitettävyys

Netvisorin yhdistäminen ulkoiseen CRM:ään

Asiakkuudenhallinnan ominaisuudet Netvisorissa riittävät tiettyyn pisteeseen saakka. Kun tarpeet ovat suuremmat, on Netvisorin yhdistäminen ulkoiseen CRM:ään helppoa. Moni suosituimmista CRM-järjestelmistä (mm. SalesForce, Visma Severa, Lime CRM) ovat jo valmiiksi integroituja Netvisoriin.

Taloustietojen ja CRM:n yhdistäminen on aina suositeltavaa. Kun valmiit integraatiot eivät palvele tavoitetta, onnistuu integraatio kattavan rajapinnan sekä tarvittaessa Netvisorin API.n tuntevien kumppaneiden kautta.

Hyödynnä asiantuntijamme tuntemus talouden ja myynnin yhdistämisestä

Tuoteasiantuntijamme käyvät vuosittain jopa tuhansia keskusteluja suomalaisten yritysten kanssa. Olipa kyse taloushallinnon tai asiakkuudenhallinnan uudistamisesta, autamme mielellämme.

Hyödynnä maksuton koekäyttö

Haluatko kokeilla myynnin ja asiakkkudenhallinnan ominaisuusksia itsenäisesti? Maksuton koekäyttömme on juuri sitä varten. Saat Netvisorin koekäyttöön parissa minuutissa eikä koekäyttö muutu automaattisesti tilaukseksi.