Älykäs taloushallinto

Automatisoi laskutus ja kirjanpito helposti

Anna automaation huolehtia taloushallinnon rutiineista ja käytä aikasi siihen, mikä on arvokasta yrityksellesi. Netvisorin avulla sinulla on ajantasaiset taloustiedot aina mukanasi ja käytössä työkalut, joilla voit myös ennakoida tulevaa.

Yli 30 000 suomalaista yritystä käyttää Netvisoria

bright

savonlinja

Veikko Laine

Inkoo Shipping

Skyr

Black Donuts

Arnolds

Indiska

Verve

Tuoretie

Avogel

Anna automaation tehdä yrittämisestä helpompaa.

Netvisor hoitaa puolestasi taloushallinnon rutiinitehtävät kuten kirjanpidon tiliöinnit, laskujen lähettämisen, saatavien seurannan ja ostolaskujen tarkastamisen.

Sillä aikaa sinä voit tehdä muuta – esimerkiksi keskittyä asiakkaisiisi, työntekijöihisi, projekteihisi tai liiketoimintasi johtamiseen.

Näe helposti lukujen taakse

Pääset porautumaan kerroksittain tuloslaskelmalta tai kustannuspaikoilta aina yksittäiselle tositteelle asti. Yhteinen käyttöliittymä kirjanpitäjän kanssa helpottaa yhteistyötä.

Älä enää päivitä tietoja manuaalisesti

Tiedot päivittyvät koko ohjelmistoon reaaliajassa. Tiedot siirtyvät myös automaattisesti taloushallinnon ja palkanlaskennan välillä sekä integraation avulla myös muihin tarvitsemiisi järjestelmiin.

Seuraa yrityksen taloutta reaaliajassa

Netvisor auttaa sinua pysymään ajan tasalla yrityksesi taloudesta. Jos jokin asia tarvitsee huomiotasi, saat siitä ilmoituksen Netvisorin etusivulle. Käytössäsi on myös maksuton mobiilisovellus.

Kokeile veloituksetta

Uusi ominaisuus

Tiliöi ostolaskut tekoälyä hyödyntäen

Netvisor helpottaa ostolaskujen käsittelyä entisestään ehdottamalla saapuville laskuille tiliöintisääntöjä. Tiliöintiehdotukset muodostuvat automaattisesti jo olemassa olevan kirjanpitoaineiston pohjalta, mikä vähentää manuaalista työtä entisestään.

Kokeile Netvisoria

Reaaliaikainen taloustieto aina mukana ja ajallaan.

Huolehdi yrityksen kassavirrasta ilman yllätyksiä.

Tiedot liiketapahtumista siirtyvät reaaliajassa graafiselle kassavirtaennusteelle. Sen ansiosta tiedät aina yrityksesi maksutilanteen ja lähitulevaisuuden kassavirran, mikä auttaa myös tulevaisuuden suunnittelussa. Lisäksi voit seurata tärkeimpiä talouslukuja dashboardeilta tai raporteilta.

Selkeä ja joustava pakettihinnoittelu

Olemme koonneet 4 valmista palvelupakettia, joista löytyy sopiva kokonaisuus niin pienen yrittäjän kuin suuren organisaation tarpeisiin. Voit valita vapaasti paketin, joka tukee juuri sinun liiketoimintaasi.

Kaikki palvelupaketit sisältävät aina rajattoman määrän käyttäjiä ja ilmaiset mobiilisovellukset.

Basic

Sähköinen kirjanpito pienille yrityksille, joilla vähän myynti- ja ostolaskuja.

15 €alkaen, kuukaudessa

Core

Automatisoidun taloushallinnon ydintoiminnot. Myynti, ostot ja kirjanpito.

40 €alkaen, kuukaudessa

Professional

Taloushallinnon täysautomaatio. Myynti- ja ostotilaukset ja moderni ohjelmistorajapinta.

60 €alkaen, kuukaudessa

Premium

Taloushallinnon täysautomaatio, varastonhallinta ja laaja tuotehallinta.

90 €alkaen, kuukaudessa

Autamme sinut hetkessä alkuun

Saat Netvisorin käyttöön helposti ja nopeasti, sillä käyttöönotto ei sisällä laajoja räätälöintiprojekteja. Yrityksellesi sopivin palvelukokonaisuus katsotaan läpi yhdessä tuoteasiantuntijan kanssa ja saat ohjelmiston käyttöön yleensä vielä saman päivän aikana.

30pv

Ilmainen koekäyttö

100%

Pilvipalveluna

Luotettava ja turvallinen pilvipalvelu

Netvisorin päivitykset suoritetaan viikottain ilman palvelukatkoja. Saatavuus on viime vuosina ollut keskimäärin 99,99 %. Myös GDPR:n vaatimukset on otettu huomioon.

GDPR

Mukainen

99,99%

Saavutettavuus

Kokeile veloituksetta

Et tarvitse luottokorttia etkä asennuksia koneelle. Kokeilu ei vaihdu tilaukseksi automaattisesti. Saat heti linkin, jolla pääset kokeilemaan Netvisorin toiminnallisuuksia valmiilla pohjadatalla.

Kokeile veloituksetta

Tai pyydä meiltä asiantuntijan esittely