Niin monia hyödyllisiä asioita voi jo tehdä älylaitteilla. Varata lääkäriajan, tilata ruokaa, maksaa kaupassa ja ravintolassa, ostaa bussi- ja junaliput ja niin edelleen. Myös monia yrityksen taloushallinnon tehtäviä voi tehdä mobiilisti.

Netvisor taloushallinto-ohjelmiston käyttäjät voivat tällä hetkellä tehdä mobiilisti mm. tuntikirjaukset ja matkalaskut. Yrittäjän arkea helpottaa erityisesti mahdollisuus käsitellä ja maksaa ostolaskut mobiilisti.

Netvisor mobiililla yritystalous hyvin hyppysissä

Netvisor mobiili on liikkuvan yrityspäättäjän kätevä työkalu. Se tuo älykkään taloushallinto- ja palkanlaskentaohjelman suosituimmat toiminnot ja näkymät suoraan puhelimeesi.

Netvisor mobiilisovellus antaa reaaliaikaisen ja selkeän kuvan yrityksen taloustilanteesta ja tärkeimmistä luvuista. Näet kassavirtaennusteen, tilien saldon sekä yhteenvedon myynnin ja laskujen tilasta. Netvisor mobiilista voit myös seurata yrityksen kannattavuutta sekä liikevaihtoa kuukausittain tai kumulatiivisesti ja verrata sitä edelliseen kauteen.

Palkansaajan kätevä kenttätyökalu

Palkansaaja kirjaa Netvisor mobiilisovelluksella tunnit ja matkalaskut vaivatta missä vain. Tuntien kirjaaminen tapahtuu nopeimmillaan yhdellä klikkauksella, mutta sillä on mahdollista tehdä myös tarkkoja tuntikohtaisia kirjauksia esimerkiksi eri projekteille tai asiakkaille.

Sovellus näyttää maksetut palkat kuukausittain ja sen kautta voi tarkastella myös omia palkkakuittejaan. Sovelluksesta löytyy myös graafinen näkymä, joka kertoo rittääkö verokortin tuloraja vai onko se ylittymässä.

Päivärahalaskuri ja verokorttiennuste palkansaajan parhaat apurit mobiilissa.

Matkalaskun teko Netvisor mobiililla on todella helppoa mm. sovelluksessa olevan kuittiskannerin ja päivärahalaskurin ansiosta. Matkalaskun voi tehdä samantien, kun kulut ovat syntyneet ja lähettää eteenpäin hyväksyttäväksi. Sovelluksessa voi myös tarkastella aiemmin tehtyjen matkalaskujen tilaa.

Netvisor mobiilia kehitetään koko ajan. Uusin ominaisuus toi mahdollisuuden kirjata matkalaskujen kulurivien kaikki tiedot yhdellä kertaa useammalle riville.

Kaksi lisäsovellusta täydentää mobiilikokemuksen

Visma Scanner on mobiilisovelluksistamme vanhin ja eniten käytetty. Sen avulla voi kätevästi tallettaa kuitit heti maksun tai oston tapahduttua, eikä paperikuitteja tarvitse säilyttää ja kuljettaa kirjanpitäjälle. Kuittiskannerilla voit luoda koko matkalaskun alusta loppuun.

Visma Managerin avulla voit asiatarkastaa, hyväksyä ja maksaa ostolaskuja kännykälläsi. Heti Managerin aloitusnäytöllä näet koosteen käsiteltävissä olevista laskuista. Jos sinulla on useita yrityksiä, voit käsitellä kaikkien niiden laskuja samalla kertaa tai voit valita aloitusnäytölle vain yhden yrityksen kerrallaan.

Visma Managerissa voit muokata ostolaskuja aivan kuten Netvisorin täysversiossakin.

Sovelluksella pääset myös muokkaamaan laskuja vielä ennen hyväksymistä ja maksamista. Jos tarkastusvaiheessa huomaat esimerkiksi, että lasku on tiliöity väärin, alv-kanta on väärä tai lasku kaipaa seliteriviä, voit muokata laskua Visma Managerissa aivan kuten Netvisorin täysversiossakin.

Kaikki mobiilisovelluksemme toimivat Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiä käyttävissä laitteissa ja löydät ne laitteesi sovelluskaupasta.


Ani Rumpu on sisällöntuottaja Visma Solutionsin markkinoinnissa. Pitkän linjan journalisti uskoo, että markkinoinnissakin totuus päihittää kaunopuheet.