Älykäs taloushallinto ja palkanlaskenta

Yksi automatisoitu kokonaisuus, joka on helposti laajennettavissa lisäpalveluilla ja valmiiksi integroiduilla ohjelmistoilla.

Älykäs taloushallinto on taas entistäkin fiksumpi.

netvisor-id-icon

Nopea kirjautuminen

Helppo kirjautuminen sormenjäljellä tai Face ID:llä. Netvisor ID on maksuton sovellus, jolla kirjaudut ohjelmistoon hetkessä.

icons-line-iphone-blue

Mobiili ostolaskujen käsittely

Käsittele ostolaskut mobiilisti maksuttomalla Visma Manager -sovelluksella. Maksut vahvistat kätevästi Netvisor ID:llä.

blue_ai

Tulorekisteri hallussa

Tulorekisteri-ilmoittaminen 2019 on Netvisorissa markkinoiden helpoin. Ei erillisiä tunnistautumisia vaan tiedot siirtyvät napin painalluksella.

icons-line-graph-1-blue

Visuaalinen talousraportointi

Uusi Financial Overview lisäpalvelu mahdollistaa budjetoinnin sekä graafisen talousraportoinnin. Tiedot siirtyvät automaattisesti Netvisorista.

sales

Älykäs laskunluototuspalvelu

Täysin digitaalinen OP Laskulaina tarjoaa joustoa, kun sitä tarvitset. Ei edellytä kaikkien laskujen myymistä. Kaikkien pankkien asiakkaille.

henkilosto-ja-palkat

Integroidut henkilöstöedut

Eazybreakin palvelu suoraan integroituna palkanlaskentaan. Helppo automatisoitu prosessi sekä työntekijälle että palkanlaskijalle.

”Silloin järjestelmä toimii kuten sen pitääkin, kun henkilökunnan ei tarvitse kiinnittää siihen mitään huomiota. Tähän vaikuttaa myös hyvin toimiva rajapinta Netvisorista muihin järjestelmiin.

Hanna Ritvanen, Finance Manager, Savonlinja

taloushallinto

Kirjanpito

Unohda aikaa vievät manuaaliset taloushallinnon kirjaukset ja keskity siihen mikä oikeasti tuo tulosta viivan alle.

Lue lisää »

sales

Myynti

Seuraa ja hallitse myyntiä tarjouksista laskutukseen yhdessä ohjelmistossa. Nopeuta rahankiertoa ja pienennä kuluja hyödyntämällä verkkolaskuja.

Lue lisää »

buys

Ostot

Hoida koko ostoprosessi yhdessä ohjelmassa. Hyödynnä ostolaskuautomaatio, vertaile toimittajia ja ennakoi kassavirtaa.

Lue lisää »

icons-line-iphone-blue

Työaika ja Matkat

Tee työajanseurannasta vaivatonta työntekijöillesi tarjoamalla kätevät mobiilityökalut matkakulujen ja tuntien syöttämiseen.

Lue lisää »

henkilosto-ja-palkat

Palkanlaskenta

Säästä aikaa yhdistämällä henkilö- ja palkkatiedot samaan järjestelmään tuntikirjausten, matkalaskujen ja palkanlaskennan kanssa, turvallisesti.

Lue lisää »

products

Tuotteet ja Asiakkaat

Paranna varastonhallintaa ja hallitse riskejä paremmin. Kirjanpito syntyy automaattisesti varastotapahtumista ja tiedot kulkevat reaaliajassa.

Lue lisää »

Yli 20 000 suomalaista yritystä luottaa Netvisoriin

skaalautuva-taloushallinto

Skaalautuu ja kasvaa mukanasi

Tee helposti muutoksia palveluihin tai käyttäjämääriin ja maksa vain siitä mitä käytät. Joustava kuukausipohjainen hinnoittelu varmistaa sen, ettet lukkiudu softasopimuksiin vuosiksi. Kattava ohjelmistokumppani- ja tilitoimistoverkostomme puolestaan pitää huolen siitä, että sinulla on kaikki ne palvelut käytössäsi mitä tarvitset, suoraan Netvisorista.

Bisnespöytä-podcast – näkökulmia yrittäjälle

Visma Solutionsin uusi Bisnespöytä-podcast tarjoaa näkökulmia ja kiinnostavia keskusteluja yrittäjille. Miten kehittää liiketoimintaa? Mitkä ovat parhaat käytännöt esimerkiksi taloushallinnossa, laskutuksessa ja toiminnanohjauksessa? Eri alojen asiantuntijoiden keskustelua luotsaa Ani Malmi.

bisnespoyta-podcast-kuva

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä