Sähköinen Tilintarkastus Netvisorilla

Netvisor mahdollistaa pitkälle viedyn sähköisen tilintarkastuksen ja tukee tilintarkastusprosessia. Avainasemassa ovat informaation tehokkaat haku- ja käsittelytoiminnot sekä tiedon joustava vienti ulkoiseen tiedostoon tai työkaluun.

tilintarkastus

Sähköinen aineisto

Kattava tilikausiarkisto, taustadokumentit ja reaaliaikainen kirjanpito pitävät huolen siitä, että tilintarkastuksessa tarvittava aineisto on helposti saatavilla.

Tiedon käsittely

Monipuolinen tiedonhaku, joustava tietojen vienti ja kattavat raportit tekevät tiedon käsittelystä tilintarkastuksen yhteydessä vaivatonta.

Tilintarkastajan työkalut

Helppo porautuminen kirjaukselta tapahtuman yksityiskohtiin, kätevät työkalut toiminnan jatkuvuuden analysointiin ja mahdollisuus tehdä tilinpäätösmerkintä sähköisesti.

Maksuttomat oppaat sähköiseen tilintarkastukseen

Haluatko oppia hyödyntämään sähköistä taloushallintoa työssäsi? Vai tarvitsetko vain selkeät ohjeet tilintarkastukseen Netvisorissa? Hyödynnä maksuttomat oppaat.

Näin hyödynnät sähköistä taloushallintoa -opas tilintarkastajalle

Näin hyödynnät sähköistä taloushallintoa

Oppaassa käydään läpi, miten sähköinen taloushallinto tehostaa yrityksen sisäistä valvontaa ja nopeuttaa tilintarkastusta asiakasyrityksissä. Oppaan aiheita:

  • Sähköinen taloushallinto ja sisäinen valvonta
  • Sähköisen taloushallinnon hyödyt tilintarkastuksessa
  • Miten Netvisor tukee tilintarkastusta

Lataa maksuton opas

Tilintarkastus Netvisorissa -opas

Tilintarkastus Netvisorissa

Tässä oppaassa käydään läpi tilintarkastusprosessin eri vaiheita Netvisorissa. Oppaasta löydät selkeät käyttöliittymäkuvat, selitteet sekä suorat polut erinäisiin raportteihin ja suodatuksiin. Opas ohjeistaa miten hyödynnät Netvisoria mm.:

  • Tarkastuksen suunnittelussa
  • Tilinpäätöserien tarkastustuksessa
  • Päätösvaiheeessa

Lataa maksuton opas

Haluatko kuulla lisää Netvisorista?