Helppoutta arkeen HR-järjestelmän avulla

Hoida palkanlaskenta tuntikirjauksista maksatukseen yhden järjestelmän avulla. Netvisorilla kaikki tiedot ovat saatavilla yhdestä järjestelmästä, mikä helpottaa rutiineja ja säästää aikaa.

Palkanlaskentajärjestelmä pk-yrityksille

Saat henkilötiedot turvallisesti yhteen järjestelmään yhdessä tuntikirjausten, matkalaskujen ja palkanlaskennan kanssa. Kun tarvitset lisää ominaisuuksia, hyödynnä valmiita integraatioita Suomen johtaviin HR-järjestelmiin.

Netvisorin palkanlaskentaohjelma helpottamaan työtäsi

hr-jarjestelma

Kaikki tiedot yhdestä paikasta.

Kaikki palkansaajiin ja työaikaan liittyvä tieto on helposti saatavilla. Hyödynnä tietoa ja monipuolisia raportteja milloin tahansa, missä tahansa.

Tunne henkilöstökulut

Henkilöstökulut ovat usein yksi organisaation suurimmista kulueristä. Niiden automaattinen jakaminen laskentakohteille helpottaa seuraamista ja analysointia.

Säästä aikaa automaatiolla

Suuri osa palkanmaksuun kuluvasta ajasta kuluu tietojen keräämiseen. Netvisorissa tiedot siirtyvät palkanmaksuun automaattisesti. Säästä aikaa – enemmän kuin voisit kuvitella.

Helppo työajankirjaus työntekijöille

Henkilökunta arvostaa helppoutta, joustavuutta ja mahdollisuutta toimia itsenäisesti. Netvisorilla työntekijät voivat kirjat tunnit ja matkalaskut itse ajasta ja paikasta riippumatta sekä toimittaa kuitit maksuun kätevästi puhelimella. Haluatko kuulla lisää?

Palkanlaskennan tehotyökalu

Hoitamalla palkanlaskennan yhdessä järjestelmässä tuntikirjauksista maksatukseen tehostat palkanlaskentaprosesseja ja vältät virheitä.

Hyödyt

– Hyödynnä monipuolisia ja muokattavia palkkamalleja
– Hyväksy palkat sähköisesti ja turvallisesti suoraan Netvisorista
– Unohda manuaalinen tiedonsiirtäminen ohjelmien välillä
– Anna automaation kohdistaa kulut kohdelaskentaan ja raporteille

Yli 200 valmista yhteyttä

Valmiit integraatiot

Netvisorista löytyy valmiit yhteydet suosituimpiin HR-järjestelmiin ja toimialakohtaisiin tuntiseurantaohjelmiin.