Netvisor webinaarit ja LIVE Streamit

Tervetuloa mukaan maksuttomiin webinaareihin ja suoriin verkossa tapahtuviin koulutussessioihin. Tältä sivulta löydät ilmoittautumislinkit tuleviin verkkokoulutuksiin.

Webinaaritallenteita voit katsoa Netvisor-YouTubesta. Muita kattavia koulutussisältöjä on saatavilla Solutions Academyssa.

Tulevat Netvisor-webinaarit

Alta löydät tulevat Netvisor-webinaarit. Kaikki webinaarit ovat maksuttomia. Lähetämme kaikille osallistujille myös tallenteen webinaarista.

Tilitoimistoille

21.11. Yrityksen tärkeimmät tunnusluvut tutuiksi

Käyttökate %, oman pääoman tuotto %, omavaraisuusaste ja monta muuta. Mitä ovat eri tunnusluvut, joista puhutaan yrityksen liiketoiminnan yhteydessä? Miten ja mistä näet oman taloutesi luvut ja miten niitä tulisi tulkita?

Tutustumme webinaarissa yrityksen eri tunnuslukuihin, niiden laskentaan ja tulkintaan käytännönläheisellä otteella. Webinaari sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tutustumaan yrityksen yleisimmin käytettyihin tunnuslukuihin ja niiden hyödyntämiseen päivittäisessä työssä. Ilmoittaudu webinaariin >

22.11. Uutta Netvisorissa 2019

Mitä Suomen tehokkain yhteiskäyttöinen taloushallinnon ohjelmisto tarjoaa 2019? Ilmoittaudu webinaariin >​

Tulorekisteri

18.12. Tulorekisteri: Korjaustilanteet

Tässä tulorekisterikoulutuksessa pureudutaan erikoistilanteiden tuomiin haasteisiin. Tarkastelussa on erityisesti se, miten tulorekisteriin ilmoitettuja tietoja voi korjata. Ilmoittaudu webinaariin >​

Lisätietoa tulorekisteristä ja muut koulutukset >

Integraatiot ja lisäosat

26.11. Integraatiowebinaari: Tehokkuutta tilaus-toimitusketjun prosesseihin

Webinaarissa kerrotaan, miten kuljetusliike voi hyötyä Netvisorin ja LogiSystemsin yhteistyöstä. Integraation myötä verkkopohjainen kuljetustilaisten hallintasovellus KuljetusVelho voidaan yhdistää älykkääseen taloushallinnon ohjelmistoon ja kuljetusliike saa käyttöönsä mm.
– reaaliaikaisen tilausten hallinnan
– reaaliaikaiset mobiilityökalut kuljettajalle
– kätevän laskutusohjelman​

Ilmoittaudu webinaariin >

Tallenteita integraatiowebinaareista täältä >

Asiantuntijayritysten toiminnanohjaus

20.11. Marraskuun tilitoimistowebinaari: ASIAKASCASE – Vuoden toimenpiteiden vaikutus liiketoimintaan

Webinaarissa vieraana asiakasyrityksemme Festum Accounting Oy:n toimitusjohtaja Janne Eurén. Kuinka ValueFrame-toiminnanohjausjärjestelmä on auttanut Festum Accountingia ja mihin kaikkeen Festum Accounting käyttää ValueFramea? Pitäjänä Mirella Melander.
Ilmoittaudu webinaariin >

Netvisor LIVE Streamit

LIVE Streamit ovat maksuttomia verkkokoulutuksia, jotka tapahtuvat suorana lähetyksenä. LIVE Streamiin liitytään linkin kautta, joka ilmestyy ennen koulutuksen alkua tälle sivustolle. Löydät tallenteet jo pidetyistä LIVE Stream -koulutuksista Academysta.

Liittymislinkki tulee tähän

Tulevat LIVE-koulutukset

UUTTA SUUNNITTEILLA!

Menneet LIVE-koulutukset

25.9. Palkkalajit Workshop

13.9. Kustannuslaskenta

11.9. Lomalaskenta

6.9. Työaika, matkat ja palkanlaskenta

28.8. Palkanlaskennan käyttöönotto

Katso koulutukset Academysta >>

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä