Tiedot palkanlaskentaan helposti ja tehokkaasti.

Kirjaa tunnit ja matkalaskut mobiilisti Netvisoriin ajasta ja paikasta riippumatta. Voit myös kohdistaa työajat ja matkakulut suoraan laskentakohteille, jolloin ne ovat aina mukana kannattavuusraporteilla.

helppo_tyoajankirjaus

Helppo työajankirjaus

Pidä tieto tunneista palkanlaskentaan ja aina kirjanpitoon asti yhdessä järjestelmässä. Palkansaaja syöttää omat tuntitietonsa järjestelmään, esimies tarkastaa tiedot ja palkanlaskija maksaa palkat.

Työntekijälle

Kirjaa työaikasi kuten sinulle sopii – mobiilikäyttöliittymällä, käsitellessäsi tehtäviä laskurilla tai viikkonäkymässä. Dashboardilta näet omat liukumat, työajankertymän ja palkkalaskelmat.

Esimiehelle

Pysy helposti kartalla tiimiläistesi lomista ja poissaoloista ja tarkastele niitä yhdessä näkymässä. Hoida työajan hyväksyntä tehokkaasti ja hyödynnä työaikaraportteja.

Palkanlaskijalle

Kaikki tarvitsemasi tieto on löydettävissä yhdestä järjestelmästä, joten voit unohtaa aikaa vievän tiedonkeruun ja sen manuaalisen käsittelyn.

Matkalaskut ja kulut

Matkalaskut ja kulukirjaukset syntyvät kätevillä ominaisuuksilla nopeasti. Tarkastaminen, kohdistukset laskentakohteille ja kulujen seuranta on tehokasta. Kuluja voidaan kohdistaa matkalaskuille myös ostolaskuilta.

kuitit-talteen-kuittiskannerilla

Päivärahat ja kulut

Tee matkalaskut nopeasti yhdessä paikassa. Päivärahalaskuri laskee sinulle ansaitsemasi päivärahan. Kulukuitit liität matkalaskuille vaikka mobiilisti.

Kilometrikorvaukset

Hyödynnä kilometrikorvauksissa laskuria, joka tuntee korvausperusteet puolestasi. Syötät vain kilometrit, kyydissäolijat ja matkareitin.

Kuittiskanneri

Visma Mobil Scanner on mobiilisovellus, jolla lähetät kuitit näppärästi Netvisoriin ja liität ne halutessasi suoraan matkalaskuille.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä