Työajanseuranta ja matkalaskut.
Tiedot palkanlaskentaa varten tehokkaasti.

Tuntien ja matkakulujen kirjaaminen mobiilisti ajasta ja paikasta riippumatta. Työajat ja matkakulut voidaan kohdistaa laskentakohteille, jolloin ne ovat aina mukana kannattavuusraporteilla.
 

helppo_tyoajankirjaus

Helppo työajankirjaus

Yhdessä järjestelmässä tieto tunneista palkanlaskentaan ja kirjanpitoon asti. Palkansaaja tietää työaikansa parhaiten, joten hän syöttää tiedon. Esimies tarkistaa ja palkanlaskija maksaa palkat.

Työntekijälle

Kirjaa työaikasi kuten sinulle sopii – mobiilikäyttöliittymällä, laskurilla tehtäviä käsitellessäsi tai viikkonäkymässä. Dashboardilta näet omat liukumat, työajankertymän ja palkkalaskelmat.

Esimiehelle

Järjestelmä muistuttaa kun sinun tulee hyväksyä tiimiläistesi tunnit. Pysyt helposti kartalla tiimiläistesi lomista ja poissaoloista ja tarkastelet niitä yhdessä näkymässä.

Palkanlaskijalle

Automaatio tukee työajankirjauksissa luomaasi palkanlaskentaprosessia sekä kirjauslajeja. Hae kirjauksia halutuilla ehdoilla ja aikavälillä sekä tee muokkauksia massana.

Matkalaskut ja kulut

Matkalaskut ja kulukirjaukset syntyvät kätevillä ominaisuuksilla nopeasti. Tarkastaminen, kohdistukset laskentakohteille ja kulujen seuranta on tehokasta. Kuluja voidaan kohdistaa matkalaskuille myös ostolaskuilta.

kuitit-talteen-kuittiskannerilla

Päivärahat ja kulut

Tee matkalaskut nopeasti yhdessä paikassa. Päivärahalaskuri laskee sinulle ansaitsemasi päivärahan. Kulukuitit liität matkalaskuille vaikka mobiilisti.

Kilometrikorvaukset

Hyödynnä kilometrikorvauksissa laskuria, joka tuntee korvausperusteet puolestasi. Syötät vain kilometrit, kyydissäolijat ja päätepisteet.

Kuittiskanneri

Visma Mobil Scanner on maksuton mobiilisovellus, jolla lähetät kuitit kätevästi ohjelmistoon sekä liität ne halutessasi suoraan matkalaskuille.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti