Visma Severa ja ValueFrame
Toiminnanohjausjärjestelmät asiantuntijayrityksille

Yhdistä projektiliiketoiminnan ohjaus ja taloushallinto.

netvisor-saastaa-aikaasi

Resursoi ja seuraa kuormitusta

Kohdista asiantuntijoiden työaika projekteille mahdollisimman tehokkaasti. Kun tiedät asiantuntijoiden kuormituksen, voit varmemmin luvata asiakkaalle missä ajassa projektit toimitetaan.

automaatio_kohdistaa_laskut

Paranna laskutusastetta

Kirjaa tunnit vaivattomasti suoraan tehtäville ja projekteille. Automatisoitu laskutus varmistaa, että kaikki tunnit tulevat laskutetuksi. Virheetön laskutus parantaa myös asiakastyytyväisyyttä.

Pidä asiakaslistat ajan tasalla

Tiedä, missä mennään

Anna työntekijöille mahdollisuus seurata omia tehtäviä ja edistymistä omalta työpöydältä. Näin jokaiselle on selkeämpää, mihin tehtäviin tulee keskittyä. Tunnuslukujen ja raporttien avulla tiedät, mihin suuntaan ollaan menossa.

Suunniteltu asiantuntijayritysten toiminnanohjaukseen

Jo yli 1800 asiantuntija- ja projektiyritystä tehostaa toimintaansa Visma Severalla ja ValueFramella. Asiakkaista valtaosa on mainos- ja viestintätoimistoja, insinööri- ja arkkitehtitoimistoja, konsultti- ja IT-taloja sekä tilitoimistoja.

Toiminnanohjaus ja Netvisor.
Enemmän yhdessä.

Ohjelmistojen yhteensopivuus varmistaa, että kerran kirjattu tieto kulkee myynnistä ja projektituotannosta aina laskutukseen, palkanlaskentaan ja kirjanpitoon saakka. Tämä takaa, että tieto on ajantasaista, virheetöntä ja luotettavaa.

dashboard-ipad-960x713

Unohda tietojen metsästys

Toiminnanohjauksen sekä Netvisorin välillä tieto kulkee saumattomasti ja kohdistuu oikein molemmissa järjestelmissä. Näin arvokasta työaikaa ei tarvitse käyttää tiedon tuplakirjauksiin eikä turhaan selvittelytyöhön.

Nopeuta myyntisaamisten kiertoaikaa

Laskutus nopeutuu, kun Severassa tai ValueFramessa luodut laskut siirtyvät Netvisoriin asiakkaille lähetettäviksi. Netvisorin myyntireskontran avulla saat selkeän kuvan laskutustilanteesta.

Tee rohkeammin valistuneita päätöksiä

Yhdessä toiminnanohjaus ja taloushallinto antavat tarkan kuvan projektien kannattavuudesta sekä hinnoittelun oikeellisuudesta. Luotettavan ja reaaliaikaisen tiedon tukemana tiedät helpommin, mitä tehdä.

“Severa ja Netvisor toimivat yhdessä erittäin hyvin. Rajapinta oli helppoa avata ohjeiden mukaan enkä tarvinnut teknistä tukea siinä ollenkaan.”

Eeva Tokoi, Verkkojulkaisut Oy

Sopivimmat järjestelmät jokaisen työhön

Asiantuntija- ja projekityötä tekevät tarvitsevat työnsä tueksi erilaisen järjestelmän kuin taloushallinnon parissa työskentelevät. Varmista, että jokainen voi tehdä työnsä mahdollisimman tehokkaasti sopivien järjestelmien tukemana.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä