Visma Severa
Asiantuntijayritysten Toiminnanohjaus

Yhdistä projektit, resurssit ja työaika reaaliajassa.

netvisor-saastaa-aikaasi

Resursoi ja seuraa kuormitusta

Kohdista asiantuntijoiden työaika projekteille mahdollisimman tehokkaasti Visma Severan avulla. Kun tiedät asiantuntijoiden kuormituksen, voit varmemmin luvata asiakkaalle missä ajassa projektit toimitetaan.

automaatio_kohdistaa_laskut

Paranna laskutusastetta

Kirjaa tunnit vaivattomasti suoraan tehtäville ja projekteille. Automatisoitu laskutus varmistaa, että kaikki tunnit tulevat laskutetuksi. Virheetön laskutus parantaa myös asiakastyytyväisyyttä.

Pidä asiakaslistat ajan tasalla

Tiedä, missä mennään

Anna työntekijöille mahdollisuus seurata omia tehtäviä ja edistymistä omalta työpöydältä. Näin jokaiselle on selkeämpää mihin tehtäviin tulee keskittyä. Tunnuslukujen ja raporttien avulla tiedät, mihin suuntaan ollaan menossa.

Suunniteltu asiantuntijayritysten toiminnanohjaukseen

Jo yli 1000 asiantuntija- ja projektiyritystä tehostaa toimintaansa Visma Severalla. Asiakkaista valtaosa on mainos- ja viestintätoimistoja, insinööri- ja arkkitehtitoimistoja, konsultti- ja IT-taloja sekä tilitoimistoja.

 

Severa ja Netvisor.
Enemmän yhdessä.

Ohjelmistojen yhteensopivuus varmistaa, että kerran kirjattu tieto kulkee myynnistä ja projektituotannosta aina laskutukseen, palkanlaskentaan ja kirjanpitoon saakka. Tämä takaa, että tieto on ajantasaista, virheetöntä ja luotettavaa.

severa_tilitoimistoille

Unohda tietojen metsästys

Visma Severan ja Visma Netvisorin välillä tieto kulkee saumattomasti ja kohdistuu oikein molemmissa järjestelmissä. Näin arvokasta työaikaa ei tarvitse käyttää tiedon tuplakirjauksiin ja turhaan selvittelytyöhön.

Nopeuta myyntisaamisten kiertoaikaa

Laskutus nopeutuu, kun Severassa luodut laskut siirtyvät Netvisoriin asiakkaille lähetettäviksi. Netvisorin myyntireskontran avulla laskutus saa selkeän kuvan laskutustilanteesta.

Tee rohkeammin valistuneita päätöksiä

Yhdessä Severa ja Netvisor antavat tarkan kuvan projektien kannattavuudesta ja hinnoittelun oikeellisuudesta. Luotettavan ja reaaliaikaisen tiedon tukemana tiedät helpommin, mitä tehdä.

“Severa ja Netvisor toimivat yhdessä erittäin hyvin. Rajapinta oli helppoa avata ohjeiden mukaan enkä tarvinnut teknistä tukea siinä ollenkaan.”

Eeva Tokoi, Verkkojulkaisut Oy

Sopivimmat järjestelmät jokaisen työhön

Asiantuntija- ja projekityötä tekevät tarvitsevat työnsä tueksi erilaisen järjestelmän kuin taloushallinnon parissa työskentelevät. Varmista, että jokainen voi tehdä työnsä mahdollisimman tehokkaasti sopivien järjestelmien tukemana.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti