Talousjohtajan
unelma ilman exceliä

Luvut, numerot ja graafit aina reaaliaikaisena
toimintokohtaisilta dashboardeilta.

Yrityksen raportointi ja dashboardit

Älä suostu odottamaan kuuluisaa viime kuun raporttia. Saa kaikki liiketoiminnan ohjaamiseen ja päätöksentekoon tarvittavat raportit yhdestä paikasta. Tee hakuja reaaliaikaiseen tietoon perustuen. Tärkeimmät tiedot löydät aina omalta dashboardiltasi.

automatisoitu_taloushallinto

Tunne maksuvalmius

Luovu omista kassavirtalaskelmista ja tapahtumien uudelleen syöttämisestä mm. Exceliin. Hyödynnä ajantasaista ja valmiiksi visualisoitua kassavirtaennustetta liiketoiminnan johtamisessa.

Ennusta kassavirran kehitys

Tunnista tulevien kulujen vaikutus kassavirtaan. Syötä tulevaisuuden kassavirtaan vaikuttavat erät, kuten lainan maksut ja maksettavat osingot, ennen kuin ne rekisteröityvät tapahtumiksi.

Kattava talousraportointi

Yrityksesi tuloslaskelma, tase, kannattavuus, kassavirta, laskentakohteet sekä alv-raportointi ovat aina klikkauksen päässä.

Operatiiviset raportit

Eri toimintojen raportointi on nopeaa. Valmiit raportit syntyvät halutulta aika väliltä mistä ja milloin tahansa.

Kassavirtaennuste - seuraa maksuvalmiutta reaaliajassa

Raportoi, suunnittele ja toteuta. Kolme keskeistä tehtävää, joiden avulla yrityksen lyhytaikainen kassavirran suunnittelu tapahtuu. Netvisorin kassavirtaennuste ei ole tarkoitettu pelkäksi raportiksi vaan se toimii työkaluna, jolla voit suunnitella yrityksen lähitulevaisuuden kassavirtaa.

reaaliaikainen-raportointi-netvisorissa

Raportoi

Kassavirtaennuste kokoaa tiedot eri palveluosioista yhdistäen ne viimeisimpään pankkitilisaldoon. Graafisen näkymän avulla on helppoa seurata yrityksen maksuvalmiutta ja kassavirran kehitystä.

Suunnittele

Lisää ennusteeseen omia merkintöjä, jotka eivät vielä näy järjestelmässä, mutta tiedät niiden vaikuttavan tulevaan kassavirtaan. Näet nopeasti miltä lähitulevaisuus näyttää ja suunnittelet tarvittavat toimenpiteet.

Toteuta

Tee tarvittaessa muutoksia tuleviin maksuihin suoraan kassavirtaennusteesta. Voit joko mallintaa muutoksia tai muuttaa ostolaskujen maksupäiviä.

Raportoinnin tehotyökalut ja ulkoiset dashboardit

Kun tarvitset lisää ominaisuuksia, ovat valmiit yhteydet käytettävissäsi. Netvisor on integroitu suosituimpiin raportoinnin järjestelmiin.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä