Ostoreskontra – automaatiolla ajansäästöä

Visma Netvisorin ostoreskontra mahdollistaa automaatiotason, jota et löydä muualta. Vastaanotat laskut suoraan ohjelmistoon ja voit automatisoida koko käsittelyketjun. Maksat suoraan ohjelmistossa ja kirjanpito syntyy automaattisesti. Ostolaskujen käsittely onnistuu myös mobiilisti ja ohjelmisto jopa kommunikoi sinulle huomiotasi vaativista laskuista.

Monipuolinen ostoreskontra

Tee ostolaskujen käsittelystä helpompaa ja nopeampaa. Visma Netvisorin avulla pääset eroon paperilaskuista ja löydät aina etsimäsi ostolaskut laskumassoista kätevillä hakutoiminnoilla.

Vastaanotto ja maksaminen

Vastaanota laskut aina suoraan ohjelmistoon riippumatta siitä, missä muodossa toimittajat ne lähettävät. Et tarvitse erillistä ohjelmistoa tai verkkopankkia edes laskujen maksamiseen vaan hoidat maksut suoraan Netvisorissa.

Monipuoliset hakutoiminnot

Hae, lajittele ja tarkastele laskumassoja helposti ostoreskontrassa. Hae laskut haluamillasi ehdoilla ja ryhmittele laskut. Näet esimerkiksi kaikki yhdeltä toimittajilta tulleet laskut muutamalla klikkauksella.

Automatisoi kirjanpito

Hoida ostolaskujen tiliöinti ja kohdistaminen laskentakohteille tiliöintisäännöillä toimittajan perusteella. Voit myös muokata tiliöintejä milloin tahansa käsittelyketjun aikana. Kirjanpidon tositteet syntyvät automaattisesti.

Sähköinen ostolaskujen käsittely

Sano hyvästit laskujen tulostamiselle ja manuaaliselle hyväksynnälle. Halutessasi laskut lähtevät heti saavuttuaan automaattisesti kiertoon. Palvelu muistuttaa tarkastajia ja koko käsittelyketju hoituu sähköisesti tai vaikka matkapuhelimella.

Ostolaskujen kierrätys

Luo valmiiksi yleinen kiertolista tai luo kiertolistoja toimittajittain. Kierrätys hoituu ohjelmistossa tai matkapuhelimella.

Käsittelyn automatisointi

Luo tarkastussäännöt ja säästä aikaa automatisoimalla käsittelyketju. Netvisor jopa etsii puolestasi toistuvia laskuja ja ehdottaa sinulle niiden automaattista käsittelyä.

Läpinäkyvä audit trail

Jokainen käsittelyketjun toimenpide jättää merkinnän audit trailiin. Mahdollisten virheiden sattuessa asioiden selvittäminen on nopeaa.

raportointi_netvisorissa-circle

Kassavirran ennustaminen

Netvisorin Ostot-osion käyttäjä saa maksutta käyttöönsä työkalun kassavirran reaaliaikaiseen seurantaan ja lähitulevaisuuden ennustamiseen. Kassavirta-työkalu yhdistää menot ja tulot yhteen graafiseen näkymään ja auttaa tekemään tarvittavia toimenpiteitä.

automatisoitu-varastonhallinta

Hankintaehdotukset, ostotilaukset ja toimittajat

Toimittajien hallinta, hankintaehdotukset ja ostotilaukset tuovat ammattimaisuutta ja palvelevat hankintojen johtamista. Netvisor laajenee tehokkaaksi hankintojen ja materiaalin hallinnan kokonaisuudeksi unohtamatta automaation etuja.

 

Hankinnat ja ostotilaukset

Luo ja hyväksy hankintaehdotuksia. Tee uusia ostotilauksia tai hyväksy hankinnat tilauksiksi. Ostotilaukset yhdistät helposti linkitysnäkymässä ostolaskuihin.

Toimittajien hallinta

Luo toimittajia ja muodosta toimittajaryhmiä. Toimittajan takaa löydät tarvittavat asetukset kirjanpidon oletustiliöintien ja valuuttakäsittelyn automatisoimiseksi.

Integroitu varastonhallintaan

Netvisorin ostoreskontra ja ostotilaukset yhdistyvät saumattomasti varastonhallintaan. Varaston saldot päivittyvät automaattisesti tilaustenkäsittelyn kautta.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä