Paperinen ostolasku. Kiitos ei.

Hankkiudu eroon paperisista ostolaskuista automatisoimalla käsittelyketju.

Optimoi käsittelyketju ja hallitse kuluja

Maksamalla laskut oikein ja ajallaan parannat yhteistyötä ja säästät rahaa. Kaikki ostolaskut eivät ole samanarvoisia. Automatisoi toistuvien laskujen käsittelyketju ja rakenna valmiit kierrot toimittajakohtaisesti. Tarkkaile dashboardilta huomiotasi vaativia tehtäviä.

reaaliaikainen-raportointi-netvisorissa

Eroon Paperilaskuista

Tutkimusten mukaan verkkolaskujen vastaanotto säästää aikaa 50 % / lasku (Finanssialan Keskusliitto) ja kuluina 10,90 € / lasku (Billentis). Siirry verkkolaskutukseen ja lähetä toimittajille tieto suoraan järjestelmästä.

Tulevat maksut tiedossa. Aina.

Varmista, että kaikki laskut ovat tallessa ja pystyt lajittelemaan niitä helposti valittujen kriteerien mukaan. Älä anna maksujen yllättää. Tarkastele tulevien maksujen vaikutusta kassavirtaan ja testaa muutoksia.

Ei erillisiä maksuohjelmia

Hoida koko prosessi yhdessä ohjelmistossa hankintaehdotuksesta maksamiseen. Et tarvitse erillisiä pankkiohjelmia tai verkkopankkia. Saat lisää läpinäkyvyyttä ja reaaliaikaisen raportoinnin.

Tunne toimittajasi

Vertaile eri toimittajia ja tee parempia sopimuksia. Tiedät aina hankintasi toimittajittain. Kun tiedät kuinka paljon ostat, keneltä ostat ja onko hinnoissa eroa, voit optimoida hankintakuluja.

Sähköinen ostolaskujen käsittely

Sähköinen ostolaskujen käsittely ja automaatio auttaa poistamaan pullonkaulat ja tuo läpinäkyvyyttä. Käytä aikasi toimittajien vertailuun ja kassavirran ennustamiseen.

Hyödyt

  • Unohda paperilaskujen käsittely ja skannaus
  • Luo automaattisia tarkastussääntöjä – säästä aikaa
  • Unohda manuaalinen työ – kirjanpidon viennit tapahtuvat automaattisesti
  • Tarkkaile ostojen vaikutusta kassavirtaan

 

sahkoinen-ostolaskujen-kasittely-netvisorissa

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä