KAMPANJA

Qred – Nopea ja joustava yrityslaina Netvisorin asiakkaille

Netvisor tarjoaa asiakkailleen yksinkertaista ja joustavaa rahoitusta yhteistyössä Qredin kanssa. Netvisor-asiakkaana saat lainaan 3 kk lyhennysvapaata!

Kaikenkokoisille yrityksille

Qred tarjoaa yrityslainaa 1 000 – 200 000 euroa 1 -18 kk laina-ajalta. Rahoita yrityksesi ostot ja investoinnit tai tasaa kassatilannetta.

Lainatarjous tunnissa

Yrityslainan hakeminen Qrediltä käy helposti ja nopeasti. Lainatarjouksen saa tunnissa ja tarjouksen hyväksymisen jälkeen rahat saapuvat tilille päivässä.

Selkeä hinnoittelu, ei piilokuluja

Qredin yrityslainan hinnoittelu on selkeä, eivätkä piilokulut pääse yllättämään. Laina ei poikkeuksellisesti sisällä mitään avaus- tai lopetusmaksuja, vaan ainoa kulu ensimmäisen 3 kk aikana on kuukausikulu.

Tarjous Netvisorin asiakkaille

Netvisor-asiakkaana maksat ensimmäisen kolmen kuukauden aikana lainastasi vain kuukausikulut (alkaen 1,75 %). Tämän jälkeen maksat kuukausikulun lisäksi lainan lyhennystä. Qred ei peri lainasta mitään muita kuluja, kuten avaus- tai lopetusmaksuja. Kuukausikuluja laskutetaan vain siltä ajalta, jolloin laina on käytössä. Jos siis maksat lainan takaisin ennenaikaisesti, säästät kustannuksissa. Lainoissa ei myöskään ole sitoutumisaikaa, joten lainan voi maksaa takaisin milloin tahansa.

Ota helposti käyttöön

Qredin yrityslainan avulla rahoitat yrityksesi eri tarpeet yksinkertaisesti ja nopeasti.

1. Klikkaa haet rahoitusta tai soita 09-424 503 99 (pvm/mpm), niin saat yrityksellesi räätälöidyn tarjouksen.

2. Saat tunnissa tarjouksen, joka sisältää lainasumman, hinnan ja takaisinmaksuaikataulun.

3. Valitse nostettava summa ja allekirjoita sopimus verkkopankkitunnuksillasi.

4. Rahat tililläsi päivässä.

5. Saat laskun kuukausittain verkkolaskuna tai sähköpostina, kunnes laina on maksettu takaisin.

6. Jos haluat myöhemmin nostaa lisää lainaa tai maksaa etuajassa takaisin, ota yhteyttä Qrediin.

Mikä mietityttää?

 • Osallistuuko Netvisor lainan myöntämiseen?
  Ei osallistu. Qred tekee itsenäisesti lainapäätöksen.
 • Mitä kuluja maksan Netvisor-asiakkaana lainasta?
  Yrityslainasi ainoa kustannus on yrityskohtainen kuukausikulu. Lainallesi ei tule kuukausikulun lisäksi mitään muita kustannuksia, kuten aloitusmaksuja, järjestelypalkkioita tai muita piilokuluja. Lainoissa ei ole myöskään sitoutumisaikaa. Voit maksaa lainasi takaisin koska tahansa suunniteltua aikaisemmin ja maksat kuukausikuluja vain kuluneilta kuukausilta. Netvisorin asiakkaat saat lisäksi nyttarjouksena ensimmäiset 3 kk lyhennysvapaata. Tämä tarkoittaa sitä, että ensimmäisen 3 kk ajan maksat lainastasi vain kuukausikulua ja lainan lyhentäminen alkaa neljännestä kuukaudesta. Voit selvittää yrityskohtaisen kuukausikulusi täyttämällä lainahakemuksen. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua ottamaan lainaa. Voit siis rauhassa selvittää, millaisiin kustannuksin yrityksesi olisi mahdollista saada lainaa.
 • Paljonko voin nostaa lainaa?
  Qred myöntää yrityslainaa 1 000 – 200 000 euroa. Lainahakemuksen täyttämällä voit selvittää, kuinka paljon yrityksesi olisi mahdollista saada lainaa. Lainahakemuksen täyttäminen ei sido sinua ottamaan lainaa, joten voit rauhassa kokeilla, kuinka paljon saisit lainaa.
 • Mitkä ovat lainan myöntämisen kriteerit?
  Qred myöntää yrityslainoja kaikenkokoisille yrityksille. Riittää, että sinulla on aktiivinen yritys, joka on rekisteröity Suomen kaupparekisteriin. Arvio yrityksestä perustuu kokonaistilanteen kartoittamiseen. Tärkeintä on ymmärtää lainan käyttötarve ja yrityken nykytila.
 • Mitä yrityksiä 3 kuukauden lyhennysvapaa koskee?
  Tarjous koskee kaikkia Netvisor-asiakasyrityksiä. Myös niitä Netvisorin asiakkaita, jotka ovat joskus aikaisemmin olleet Qredin asiakkaita.
 • Mistä löydän lisätietoja Qredistä?
  Qred on vuonna 2015 perustettu pienyritysten rahoittamiseen erikoistunut yritys. Qred on olemassa pienyrityksiä varten. Pienyritysten on tavallisesti ollut haastavaa tai vähintäänkin hidasta saada rahoitusta perinteisiltä rahoittajilta. Qredin tavoitteena on tarjota pienyrityksille rahoitusta mahdollisimman nopeasti ja yksinkertaisesti. Yrityksen asiakastyytyväisyys on alan huippuluokkaa. Voit lukea lisää Qredistä heidän nettisivuiltaan www.qred.com
 • Millä aikavälillä tarjous on voimassa?
  Kolmen kuukauden lyhennysvapaa-tarjous Netvisorin asiakkaille on voimassa aikavälillä 20.9.2021 – 31.12.2021. Tuona aikana tehty lainahakemus oikeuttaa 3 kk lyhennysvapaaseen.
 • Onko lainahakemus sitova?
  Ei ole. Lainahakemuksen jätettyäsi saat tunnissa lainatarjouksen, jonka jälkeen voit vielä päättää otatko lainan vastaan. Jos et halua tarttua tarjoukseen, sinun ei tarvitse tehdä mitään.