Laskuta kuin PRO

Verkkolaskutus ja automatisoitu seuranta auttavat varmistamaan
maksuvalmiuden ja positiivisen kassavirran.

Laskutus ja myynnin dashboard

Hallitse myynti tarjouksista laskutukseen yhdessä ohjelmistossa. Kokonaiskuvan yrityksen myynnistä ja kannattavimmista asiakkuuksista näet yhdellä silmäyksellä myynnin Dashboardilta.

netvisor-myynnin_dashboard_screenshot

Laskut nopeammin rahaksi

Luo laskut nopeasti ja helposti mistä ja milloin tahansa. Verkkolaskuina laskut ovat vastaanottajalla jo samana päivänä. Laskujesi käsittely nopeutuu ja saat maksusi ajallaan.

Pienennä kuluja

Hyödynnä verkkolaskutusta ja pienennä laskujen lähetys- ja käsittelykuluja. Pankkiyhteyksien ja automaation avulla säästyt turhilta kuluilta, joita syntyy manuaalisista kirjauksista.

Vaivaton seuranta

Heitä huolet saatavista maksuista. Sinun ei tarvitse etsiä suorituksia verkkopankista vaan näet aina laskujen tilan ja maksamattomat suoritukset. Järjestelmä kohdistaa maksut automaattisesti ja hoitaa tarvittaessa myös muistuttamisen puolestasi.

Tuki myynnille ja myyjille

Näe yhdellä silmäyksellä myynnin tärkeimmät tunnusluvut. Myyjät löytävät tuotteet ja asiakkaat yhdestä järjestelmästä. Et enää joudu pitämään kirjaa myynneistä vaan myyjät voivat hoitaa laskutuksen vaikka heti kaupanteon jälkeen.

Ammattimainen laskutus

Laskutus sujuu nopeammin, kun tuotteet, asiakkaat ja laskutus ovat yhdessä paikassa. Verkkolaskutuksella asiakkaat saavat laskusi heti. Automatisoi säännöllisesti lähtevät laskut ja hyödynnä massakäsittelyä helpottavia työkaluja.

Hyödyt

  • Luo laskut missä ja milloin tahansa
  • Nopeuta laskutusta – anna laskuttavaa työtä tekevien hoitaa laskutus
  • Nopeampi kuukauden lukitseminen
  • Maksut kohdistuvat suorituksista automaattisesti
  • Automatisoi toistuvat laskut

 

 

laskutuksen_tilanne_yhdella_nakymalla

 

 

netvisor_myynnin_dashboard

Tehokas myyntireskontra

Kun laskutat nopeasti, saat maksut nopeammin. Myyntireskontrasta saat yhdellä silmäyksellä tiedon maksamattomista suorituksista. Siirrä tarvittaessa laskut perintätoimistolle yhdellä klikkauksella.

Hyödyt

  • Anna automaation hoitaa suoritusten käsittely
  • Tieto laskujen tilasta on aina saatavilla
  • Keskitä saatavien hallinta ja hyödynnä integroidut perintäpalvelut
  • Hankkiudu eroon mapeista, kaikki tieto on sähköisessä arkistossa

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä