Netvisor laskutusohjelma

Paperilaskut jumissa? Ota käyttöön verkkolaskutus

Verkkolaskutus on luotettava, nopea ja rahaa säästävä tapa järjestää yrityksesi laskutus: laskut eivät jää jumiin käsittelyyn, vaan ovat perillä minuuteissa. Ensi vuonna lähes kaikkien yritysten on siirryttävä verkkolaskutukseen, joten miksi et tekisi sitä jo nyt?

Mitä on verkkolaskutus?

Verkkolaskutus tarkoittaa, että hoidat myynti- ja ostolaskut sähköisesti laskutusohjelmalla. Verkkolaskutus on turvallinen vaihtoehto kirjelaskuille ja se nopeuttaa huomattavasti yrityksesi rahankiertoa.

Miten verkkolaskutus toimii?

Netvisorin laskutusohjelmalla luot ja lähetät laskuja parilla klikkauksella. Myös ostolaskut saapuvat suoraan järjestelmään, jossa ne on helppo tarkastaa ja maksaa. Samalla tiedot laskuilta siirtyvät automaattisesti kirjanpitoon.

Mitä verkkolaskutus maksaa?

Netvisorin saat käyttöön alkaen 15 €/kk sisältäen laskutuksen ja kirjanpidon. Tapahtumamaksut veloitetaan käytön mukaan. Esimerkiksi verkkolaskun lähetys ja suorituksen käsittely maksaa noin 1 €:n sisältäen automaattisen kirjanpidon.

Verkkolaskutuslaki muuttuu 2020

Huhtikuussa 2020 astuu voimaan laki, jonka myötä elinkeinonharjoittajilla on oikeus saada toiselta yritykseltä lasku sähköisessä muodossa. Valitsemalla Netvisorin laskutusohjelman, uuden lain kiemurat eivät vaadi sinulta toimenpiteitä – verkkolaskuoperaattorimme Maventa täyttää kaikki uuden lain vaatimukset.

Visma Sign

Sopimuspaperit vailla allekirjoitusta?

Miten hoidat sopimusten ja arkaluonteisten dokumenttien allekirjoittamisen? Sähköinen allekirjoitus tehdään tietoturvallisesti verkossa esimerkiksi verkkopankkitunnuksilla. Se on tietoturvallinen ja laissa hyväksytty tapa allekirjoittaa. Saat allekirjoitukset tarvittaessa kokoon minuuteissa.