50 % ajansäästö ja kirjanpidon automaatio

Verkkolaskutuksen suosio on kasvanut kohisten viime vuosina. Merkittävimpiä tekijöitä verkkolaskutukseen siirtymiseen ovat sen edullisuus, ajansäästöt ja helppous sekä uusi verkkolaskulaki, joka osaltaan vauhdittaa verkkolaskutuksen yleistymistä.

Kokeile verkkolaskutusta

Miksi siirtyisin verkkolaskutukseen?

Useiden eri tutkimusten mukaan sähköiseen laskutukseen siirtyminen säästää yrittäjältä 8-15 euroa käsiteltyä laskua kohden. Merkittävin kustannussäästö syntyy säästetystä ajasta, kun päästään eroon paperilaskujen manuaalisista vaiheista.

Selkeiden rahallisten ja ajallisten säästöjen lisäksi verkkolaskuttamalla yrittäjä kantaa kortensa kekoon ympäristön puolesta. Finanssialan Keskusliiton tutkimuksen mukaan verkkolaskun hiilijalanjälki on vain kolmasosa paperilaskusta.

Ajankäytön muutos verkkolaskutukseen siirryttäessä

“Missä se lasku on?”

Verkkolaskut eivät katoa, eikä niitä tarvitse etsiä toimistolta tai sähköpostilaatikoista. Löydät kaikki verkkolaskut kätevästi osto- tai myyntireskontrasta.

Kulut ja virheet minimiin

Ei enää paperilaskutuksesta aiheutuvia kuluja, kuten paperi- ja muut tulostekulut sekä postimaksut. Manuaalisen näpyttelyn vähenemisen myötä myös virheiden määrä pienenee.

Luotettava ja nopea

Verkkolaskut saavuttavat asiakkaan paperilaskuja nopeammin, mikä tarkoittaa että saatavat myös maksetaan nopeammin. Laskut eivät myöskään katoa matkalla postissa.

Voittava duo: Verkkolaskutus ja kirjanpidon automaatio

Miltä kuulostaisi kirjanpidon ja laskutusohjelman automaatio? Pelkkä verkkolaskutus ei suinkaan poista kaikkia laskuttamiseen liittyviä manuaalisia vaiheita, sillä onhan tositteet vietävä myös kirjanpitoon. Lähettämällä ja vastaanottamalla verkkolaskut Netvisorilla kirjautuvat laskut automaattisesti kirjanpidon oikeille tileille, jolloin säästät merkittävästi aikaa ja vaivaa. Automaation ja reaaliaikaisuuden avulla pysyt myös ajantasalla yrityksesi rahavirroista.

Tutustu Netvisorin kirjanpito-ohjelmaan

Laki potkii vauhtia verkkolaskutukseen

Vuoden 2020 huhtikuusta alkaen elinkeinonharjoittajilla on oikeus saada pyynnöstä toiselta yritykseltä lasku sähköisessä muodossa. Lisäksi laskun tulee sisältää tiettyjä pakollisia laskutustietoja, joita Suomen laki ei ole tähän mennessä vielä vaatinut.

Lain myötä sinulta voidaan siis vaatia laskut verkkolaskuina huhtikuusta alkaen. Lähettämällä verkkolaskusi Netvisorilla, uuden lain kiemurat eivät vaadi sinulta toimenpiteitä – verkkolaskuoperaattorimme Maventa täyttää kaikki uuden lain vaatimukset.

Kokeile verkkolaskutusta käytännössä

Verkkolaskutus on tullut jäädäkseen. Lait ja säädökset vauhdittavat muutosta, mutta verkkolaskutuksen edullisuus ja hyödyt ovat saaneet myös pienyritykset siirtymääö nopealla tahdilla hyödyntämään verkkolaskutusta.

Voit kokeilla demoympäristössämme maksutta miltä moderni ohjelmisto näyttää. Nyt on sille oikea hetki.

Siirry verkkolaskutukseen – kokeile ilmaiseksi

Tai pyydä meiltä asiantuntijan esittely