Tehokas saatavienhallinta automaation avulla

Automatisoimalla saatavienhallinnan pääset eroon manuaalityöstä ja tehostat kassavirran kiertoa. Parannat asiakaskokemusta tehokkaiden, Netvisorin kanssa yhteensopivien prosessien sekä asiantuntevan asiakaspalvelun avulla. Saatavienhallinnan automaatio toimii saumattomasti yhdessä Netvisorin reskontran kanssa. Kokonaisratkaisua ja automaatiota suositellaan, kun laskutuksen volyymit ovat merkittävät. Kerromme mielellämme enemmän.

Varaa maksuton esittely

Laskuta kuten ennenkin

Voit käyttää Netvisorin reskontria kuten ennenkin. Lähetät laskut normaalisti ja seuranta tapahtuu Netvisorissa. Sen sijaan maksunvalvonta on automatisoitu.

Vapauta resursseja

Kun laskut jäävät maksamatta, huolehditaan maksuhuomautuksista ja perinnästä sovittujen rajojen mukaan automaattisesti. Ammattilaiset vastaavat palvelusta ja asiakaskokemus on aina huomioitu.

Tehokkaampi kassavirta

Ammattimainen toiminta, säännölliset ja sovitut aikataulut sekä hyvämaineinen toimija ovat avainasemassa. Asikkaat maksavat paremmin ajallaan ja kassa kiertää nopeammin.

Helppo siirto perintään suoraan Netvisorin reskontrasta

Mikäli yrityksesi laskutusvolyymi on maltillinen, esimerkiksi muutamia kymmeniä kuukaudessa, suosittelemme perintäpalvelun avaamista. Voit siirtää erääntyneet laskut suoraan huomautukseen tai perintään Netvsiorin reskontrasta. Palvelun käyttöönotto on veloituksetonta ja käy sujuvasti suoraan Netvisor Storesta.

Käyttöönoton ohjeet

Helppo käyttää

Kun palvelu on kytketty käyttöön, toimii se suoraan Netvisorin avoimet myyntilaskut näkymästä, josta siirrät erääntyneet laskut huomautettavaksi tai perintään muutamalla klikkauksella.

Edullinen hinnoittelu

Huomautus- ja perintäpalveluun lähetetyistä aineistoista veloitetaan ainoastaan verkkolaskun lähetyksen mukainen tapahtumahinta. Ei muita kustannuksia.

Nopea käyttöönotto

Saat palvelun käyttöösi täysin sähköisesti Netvisor Storesta. Palvelu aktivoituu käyttöönoton jälkeen ja on käytettävissä saman tien.

Varaa helposti asiantuntijan esittely

Varaa aika kalenterista ja saat kutsun maksuttomaan esittelyyn. Asiantuntija kartoittaa tarpeenne ja kertoo lisää sopivasta ratkaisusta. Nopeaa ja helppoa.


Case Webardi

Webardin ulkoistettua saatavienhallinnan vuonna 2015, ovat tulokset olleet liiketoiminnan kannalta merkittävät: saatavat kotiutuvat nopeammin, asiakkaat maksavat ajallaan ja luottotappioiden riski on pienentynyt.