netvisor-logo-white-medium-1

Älyä ja lisätehoja kiinteistönvälitykseen

Taloushallinnon ohjelmisto Netvisor ja kiinteistönvälitysjärjestelmä KIVI ovat yhdistäneet voimansa kiinteistövälityksen tueksi. Ohjelmistojen välinen integraatio tarkoittaa enemmän automaatiota, vähemmän manuaalisia rutiineja, ketteryyttä liiketoiminnan hallintaan ja enemmän aikaa kaupanteolle.

Korkea automaatioaste – fiksumpaa työskentelyä

Netvisor ja KIVI ovat on korkean automaation ratkaisuja kiinteistönvälittäjille. Yhdessä ne antavat edellytykset kasvuun ja kannattavuuteen. Järjestelmien välinen integraatio tukee parempaa päätöksentekoa ja vapauttaa aikaa muille tehtäville.

Visma Netvisor

 • Taloushallinto
 • Myynti ja laskutus
 • Ostot ja maksaminen
 • Työaika ja matkat
 • Henkilöstö ja palkat
 • Varastonhallinta ja tuotteet

KIVI

 • Toimeksiantojen, kohteiden ja asiakkaiden hallinnointi
 • Sähköisen kiinteistövälityksen työkalut
 • Päivitys eri markkinapaikoille ja siirtomahdollisuudet omille kotisivuille
 • Asiakirjat esitäytettyinä asunto- ja kiinteistökauppaan
 • Asiakirjojen tallennus ja säilytys järjestelmässä
 • Lakisääteinen päiväkirjan ylläpito

Lisää tunteja tuottavalle työlle

Älykkäät ohjelmistot minimoivat turhiin rutiineihin ja päällekkäisiin töihin kuluvan ajan. Tietoja ei tarvitse enää kirjata manuaalisesti useaan eri paikkaan. Ei enää erillisiä koosteita kirjanpitäjälle. Vapautat työtunteja tuottavalle työlle: asiakkaiden kohtaamiselle, lisämyynnille ja paremmalle palvelulle.

Tarkka kuva yrityksen taloudesta

Integraatio mahdollistaa entistä kirkkaamman näkymän yrityksen talouteen. Automaation ansiosta reskontra pysyy ajantasaisena ja tulojen seuranta yksinkertaisena ja helppona. Myyntilaskujen tiedot siirtyvät KiVi:stä Netvisoriin päivittäin, jolloin tehdyt myynnit tulevat näkyviin myös Netvisorissa. Tuotot ja kulut kohdistuvat suoraan kohteille, jolloin tiedät mistä kannattavuus rakentuu – kohdetasolla.

Netvisor esittää taloushallinnon dataa sekä visuaalisesti että selkeinä listoina

Parempia ja oikea-aikaisia päätöksiä

Netvisor ja KIVI ovat nykyaikaisia pilvipalveluita. Ne ovat käytössäsi ajasta, paikasta tai laitteesta riippumatta. Liikkuvan työn tekijät pääsevät kirjaamaan ja katsomaan tietoja joustavasti juuri silloin kun haluavat. Netvisorin kanssa käytössäsi on ajantasainen kuva yrityksen kassavirrasta. Ei enää päätöksentekoa peruutuspeiliin katsoen. Näet ostolaskujen tilanteen myös tien päällä.

Haluatko tietää lisää?

Katso videoesittely tai ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella.

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti


Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä

Netvisorin ja KIVI:n integraatio on kehitetty yhteistyössä tilitoimisto Likvidin kanssa. Lue lisää Likvidistä ja +500 muista Netvisor-tilitoimistosta Marketplacesta.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä