Financial Overview budjetointiin, raportointiin ja ennustamiseen

Financial Overview on nykyaikainen budjetoinnin ja raportoinnin työkalu, joka antaa selkeän ja tyylikkään kokonaiskuvan yrityksen taloudesta. Sillä on yli 10 000 käyttäjää Pohjoismaissa ja nyt myös saatavilla Netvisorin käyttäjille.
Kirjaudu Netvisoriin ja ota käyttöön Storesta.

financial-overview-l-browser-cropped

tulorekisterin-hyodyt-netvisor-kayttajalle

Tärkeimmät raportit

Valitse lukuisista raporteista sinulle hyödyllisimmät ja kokoa niistä oma näkymä etusivulle.

tulorekisterin-hyodyt-netvisor-kayttajalle

Valmiina käyttöön

Saat Financial Overview:n käyttöön vain muutamassa minuutissa ilman erillistä käyttöönottoprojektia: määritä vain siirrettävät tilikaudet ja kieli.

tulorekisterin-hyodyt-netvisor-kayttajalle

Ajantasainen ja luotettava

Financial Overview:n tiedot tulevat suoraan Netvisorista, joten raportit ovat aina luotettavia.

Selkeät ja tyylikkäät raportit

Financial Overview piirtää selkeän yleiskuvan yrityksen liiketoiminnasta. Havainnolliset kaaviot ja taulukot esittävät luvut helppolukuisessa muodossa.

Ajantasainen tuloslaskelma, tase ja 12 tärkeintä tunnuslukua pitävät huolen, että sinulla on kaikki tärkeimmät tiedot menestyksekkään päätöksenteon tueksi.

financial-overview-l-browser-small

Budjetoi, seuraa toteumaa ja luo ennusteita

Financial Overview:n avulla laadit vuosibudjetit ja kuukausittaiset budjetit. Voit tehdä budjetin tilikohtaisesti ja kustannuspaikoittain.

Palvelu kattaa myös ennustamisen, joten voit luoda tulosennusteita vaikka alkuperäisten budjettilukujen tai aiemman toteuman pohjalle.

Toteutuneet luvut päivittyvät automaattisesti Netvisorista, joten voit keskittyä seuraamaan ja analysoimaan budjetin toteutumista. Tarvittaessa poraudut syvemmälle tiliryhmiin ja aina yksittäiseen laskun kuvaan saakka.

financial-overview-2-browser-small

Luontevaa yhteistyötä

Financial Overview perustuu yhteiskäyttöisyydelle, jolloin sekä kirjanpitäjällä, talouspäälliköllä ja yrityksen johdolla on pääsy ja ajantasainen näkymä liiketoiminnan ratkaisevimpiin lukuihin.

Käyttäjät voivat jättää kommentinsa suoraan Financial Overview:n kommenttikenttään myös muiden luettavaksi ja samalla lukea mitä muilla on ollut sanottavana.

5-comments

Mitä Financial Overview kertoo taloudestasi?

Visma_Financial_AO_FI

Saat Financial Overview:n käyttöön vain muutamassa minuutissa ilman erillistä käyttöönottoprojektia.

1. Kirjaudu Netvisoriin
2. Avaa Store
3. Valitse ”Ota käyttöön”
4. Määritä siirrettävät tilikaudet ja kieli
5. Siirry Financial Overview -palveluun

Financial Overview ei ole tällä hetkellä saatavilla yhdistyksille tai säätiöille. Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin kerromme mielellämme lisää muista palveluistamme.

 
Haluatko kuulla lisää Netvisorista tai Financial Overviewsta? Jätä meille yhteydenottopyyntö ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Etunimi*

Sukunimi*

Puhelin*

Email*

Yritys*

Liikevaihto*

Kuinka voimme olla avuksi?

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä