Budjetointi ja reaaliaikainen raportointi

Visma Netvisorilla perusbudjetointi hoituu halutulla syvyydellä. Dashboardeilla näkyvät reaaliaikaisesti tärkeimmät tunnusluvut. Laajemmat budjetoinnin tarpeet sekä liiketoiminnan ennustaminen hoituu Visma Navitalla. Tee oikeita ratkaisuja ajoissa ja oikeaan tietoon perustuen.

Budjetointiohjelma

Laadi helposti kuukausittainen budjetti tiliryhmätasolla tai tilitasolla tai hyödynnä budjetoinnissa laskentakohteita. Luo eri budjettiversioita ja seuraa niitä kirjanpidon toteuman perusteella.

parempia_paatoksia_navitalla

Budjetointi

Budjetoinnin voi aloittaa halutulla tasolla tyhjästä kuukausittaisella syötöllä, yhdellä syötöllä kk-budjeteiksi jakaen tai kopioida pohjaksi toteuman edelliseltä tilikaudelta yhdellä napin painalluksella

Budjettinäkymä

Näe valitsemasi budjettiversio sekä toteuma samassa taulukossa.
Käytä budjetin vertailutietoja myös kirjanpidon raporteilla sekä johdon raportoinnin näkymissä.

Toteumat automaattisesti

Netvisor hakee automaattisesti puolestasi toteumat kirjanpidon tileiltä, jolloin voit seurata budjettisi toteumaa. Tarkista nopeasti missä jäädään budjetista ja pääset tarvittaessa porautumaan syvemmälle suoraan vertailunäkymästä.

netvisor_taloushallinnon_dashboard-2

Talousraportointi

Taloushallinnon Dashboard näyttää yrityksesi kassavirran graafisena heti aloitusnäkymässä. Lisäksi hyödynnettävissä ovat kirjanpidon raportit sekä johdon raportoinnin seurantanäkymä ja tunnusluvut.

Kirjanpidon raportit

Selaa kirjanpidon raporteilta tositteita ja hae esimerkiksi päiväkirja, tuloslaskelma tai tase halutulta aikaväliltä. Kaikilta raporteilta poraudut tarvittaessa yksittäiselle tositteelle saakka.

Reealiaikainen seuranta

Seurantanäkymistä valmiina käytettäviksi ovat tulosseuranta, toiminnan kehitys, pääomarakenne sekä kassavirta. Lisäksi voit rakentaa itse omia seurantanäkymiä.

Johdon tunnusluvut

Tunnuslukuja hyödynnetään seurantanäkymissä. Järjestelmässä on valmiina yleisimmät johdon tunnusluvut, joiden lisäksi voit lisätä ja muokata tarvitsemiasi tunnuslukuja.

Kassavirran seuranta ja ennustaminen

Luovu kassavirtalaskelman koostamisesta sekä tapahtumien uudelleen syöttämisestä Exceliin. Saat Netvisorista automaattisesti ajantasaisen ja graafisesti visualisoidun kassavirtaennusteen liiketoiminnan johtamisen avuksi. Liiketoiminnan operatiivisia asioita on huomattavasti helpompi suunnitella, kun näet niiden vaikutuksen kassavirtaan.

 

VISMA Navita

Tehokasta talousjohtamista. Aseta tavoitteita, seuraa niiden toteutumista ja laadi ennusteita. Navitasta löydät kaikki tarvittavat työkalut liiketoiminnan ohjaamiseen ja seuraamiseen pilvipalveluna, ilman asennuksia.

tutustu-visma-navitaan

Suunnittele ja budjetoi

Tuota vuosisuunnitelmat ja vaihtoehtolaskelmat ja arvioi rahoituksen riittävyys. Hallinnoi kuukausi- ja vuosibudjetointi yhtiö-, kustannuspaikka- tai laskentakohdetasolla.

Ennusta tulevaa

Luo vaihtoehtoisia ennusteita, vertaa ennusteita toteumaan tai budjettiin ja reagoi reaaliaikaisesti ulkopuolisiin muuttujiin.

Monipuolinen raportointi

Navitan avulla koostat vaivatta selkeät tekstipohjaiset tai graafiset raportit yrityksesi keskeisistä tunnusluvuista.

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä