logo-Artboard 3

Visma Netvisor

Tilitoimistojen materiaalipankki

Tervetuloa tilitoimistojen Netvisor-materiaalipankkiin! Täältä löydät kaikki myynnin ja markkinoinnin tueksi suunnatut materiaalit, uusimmat hinnastot, tarjouslaskurin, koulutukset, viimeisimmät tilitoimistouutiskirjeet ja muuta hyödyllistä materiaalia.

24.-25.9.2019 Helsinki

Ilmoittaudu mukaan kasvuohjelmaan

Visma Solutionsin toteuttama Tilitoimiston Kasvuohjelma tarjoaa konkreettisen rungon oman liiketoiminnan tavoitteelliselle kehittämiselle. Ohjelmassa on mukana jo yli 20 tilitoimistoa ja seuraava ryhmä aloittaa syyskuussa.

Kampanja 1.7. – 31.12.2019

Kampanja uusille yrityksille: Netvisorin Professional-paketti vuodeksi ilman kuukausimaksua

Vuonna 2019 kaupparekisteriin rekisteröityneet ja 1.7.2019 jälkeen Netvisoriin avattavat uudet yritykset saavat nyt Netvisorin Professional-paketin käyttöönsä vuodeksi ilman kuukausi- ja avausmaksua. Tutustu kampanjasivuun täällä

Hyödynnä etua myös omille asiakkallesi. Etu tulee voimaan kun Netvisoriin yritystä perustettaessa “perustamisvuosi”-kentässä lukee “2019” ja paketiksi valitaan Professional-palvelupaketti. Etu koskee kaikkia 2019 perustettuja yrityksiä, joilla on y-tunnus ja jotka ottavat Netvisorin ensimmäistä kertaa käyttöön. Lue kampanjaehdot tästä.

Uusi pakettihinnoittelu

Netvisorissa on siirrytty pakettihinnoitteluun, jonka yksinkertaistaa hinnoittelua ja helpottaa Netvisorin ostamista. Muutos tukee asiakkaiden mahdollisuutta nostaa automaatioastettaan ja käyttää laajemmin Netvisorin ominaisuuksia. Uusi paketti-hinnoittelu astui voimaan 1.3.2019.

Pakettihinnastot:

Pakettihinnasto (FI)
Netvisor package pricing (EN)
Prislista för Netvisor-paket (SWE)

Ohjeita:

Pakettien ominaisuudet ja vertailu
Sopimus- ja hinnoittelu-uudistuksen FAQ
Hinnoittelu-uudistusta käsittelevä webinaaritallenne, 11.12.2018

Konsernit ja ketjut

Pakettihinnoittelu: konsernit ja ketjut. Webinaaritallenne 21.2.2019
Ohje: Uudet pakettihinnat konserni- ja ketjutapauksissa (.pdf)

Jälleenlaskutusohje

Netvisorin jälleenlaskutusohje
tuoterekisteri_netvisor_pakettihinnoittelu.csv
tuoterekisteri_valueframe_pakettihinnoittelu.csv

Uusi tarjouslaskuri

Julkaisimme vuoden 2019 alussa uuden tarjoustyökalun, joka yksinkertaistaa pakettihintaisten tarjousten tekemistä ja lähettämistä.

Pääset uuteen tarjouslaskuriin alla olevan linkin kautta. Huom! Käytä pakettihintaisten tarjousten tekemiseen vain ja ainoastaan uutta tarjouslaskuria. Tämä korvaa aiemmin käytössä olleen excel-pakettihintalaskurin, joka ei ole enää voimassa ja jota ei tule enää käyttää.

Uusi tarjouslaskuri

Päivitys 28.2.: Basic-paketin toteuman mukaan veloitettavat myynti- ja ostolaskut laskelmaan ja tarjoukselle. Kielituki ruotsille ja englannille.

Muut materiaalit:

Tarjouspohja (.pptx)
Uusi Netvisorin tarjoustyökalu -webinaari 3.1.2019
Netvisorin tarjoustyökalun hyödyntäminen myynnissä -webinaari 10.1.2019