logo-Artboard 3

Visma Netvisor

Tilitoimistojen materiaalipankki

Tervetuloa tilitoimistojen Netvisor-materiaalipankkiin! Täältä löydät kaikki myynnin ja markkinoinnin tueksi suunnatut materiaalit ja paljon hyödyllistä tietoa.

Aktiiviset kampanjat
Pakettihinnoittelu ja tarjouslaskuri
Markkinointimateriaalit, dokumentit, koulutukset ja muut materiaalit

Kerro meille mielipiteesi Netvisorin palvelukanavista. Mitä kautta olet itse mieluiten yhteyksissä asiakaspalveluun? Onko asiointi ollut vaivatonta? Mitä kautta haluaisit tavoittaa meidät jatkossa? Kyselyyn vastaamiseen menee arviolta 3-5 minuuttia ja löydät kyselyn täältä.

Kasvetaan yhdessä

Kampanja 1.7. – 31.12.2019

Uusyrityskampanja: Netvisor vuodeksi ilman kuukausimaksua

Vuonna 2019 kaupparekisteriin rekisteröityneet ja 1.7.2019 jälkeen Netvisoriin avattavat uudet yritykset saavat nyt Netvisorin Professional-paketin käyttöönsä vuodeksi ilman kuukausi- ja avausmaksua. Tutustu kampanjasivuun täällä

Hyödynnä etua myös omille asiakkallesi. Etu tulee voimaan kun Netvisoriin yritystä perustettaessa “perustamisvuosi”-kentässä lukee “2019” ja paketiksi valitaan Professional-palvelupaketti. Etu koskee kaikkia 2019 perustettuja yrityksiä, joilla on y-tunnus ja jotka ottavat Netvisorin ensimmäistä kertaa käyttöön. Lue kampanjaehdot tästä.

Uutta: tilaa kampanjan markkinointimateriaaleja täältä.

Netvisor Kampanja Q4 2019

Netvisorin loppuvuoden kampanja: Älykäs Taloushallinto

Netvisor on vahvasti näkyvillä loppuvuodesta aina Lokakuun alusta Joulukuulle. Kampanjan kanavina on käytössä Radio, TV Nelonen sekä digitaaliset kanavat. Myös muita kanavia tullaan lisäämään kampanjan edetessä.

Kampanjan kattavat teemat ovat: Taloushallinto ja palkat yhdessä, Huolehdi kassavirrasta ilman yllätyksiä ja Automatisoi kirjanpito ja ilmoitukset tulorekisteriin. Vahva viesti on myös uudesta pakettihinnoittelusta sisältäen rajattoman käyttäjämäärän sekä kätevät mobiilisovellukset.

Nyt on siis todella otollinen hetki hyödyntää näkyvyys myös omassa myyntityössä. Jos olet kiinnostunut kampanjailmeen hyödyntämisessä omassa markkinoinnissa, voit tilata meiltä kuvamateriaaleja.

Uusi pakettihinnoittelu

Netvisorissa on siirrytty pakettihinnoitteluun, jonka yksinkertaistaa hinnoittelua ja helpottaa Netvisorin ostamista. Muutos tukee asiakkaiden mahdollisuutta nostaa automaatioastettaan ja käyttää laajemmin Netvisorin ominaisuuksia. Uusi paketti-hinnoittelu astui voimaan 1.3.2019.

Pakettihinnastot:

Pakettihinnasto (FI)
Netvisor package pricing (EN)
Prislista för Netvisor-paket (SWE)

Pakettihinnastot 2020:

Pakettihinnasto (FI)
Netvisor package pricing (EN)
Prislista för Netvisor-paket (SWE)

Ohjeita:

Pakettien ominaisuudet ja vertailu
Sopimus- ja hinnoittelu-uudistuksen FAQ
Hinnoittelu-uudistusta käsittelevä webinaaritallenne, 11.12.2018

Konsernit ja ketjut

Pakettihinnoittelu: konsernit ja ketjut. Webinaaritallenne 21.2.2019
Ohje: Uudet pakettihinnat konserni- ja ketjutapauksissa (.pdf)

Jälleenlaskutusohje

Netvisorin jälleenlaskutusohje
tuoterekisteri_netvisor_pakettihinnoittelu.csv
tuoterekisteri_valueframe_pakettihinnoittelu.csv

Uusi tarjouslaskuri

Julkaisimme vuoden 2019 alussa uuden tarjoustyökalun, joka yksinkertaistaa pakettihintaisten tarjousten tekemistä ja lähettämistä.

Pääset uuteen tarjouslaskuriin alla olevan linkin kautta. Huom! Käytä pakettihintaisten tarjousten tekemiseen vain ja ainoastaan uutta tarjouslaskuria. Tämä korvaa aiemmin käytössä olleen excel-pakettihintalaskurin, joka ei ole enää voimassa ja jota ei tule enää käyttää.

Uusi tarjouslaskuri

Päivitys 28.2.: Basic-paketin toteuman mukaan veloitettavat myynti- ja ostolaskut laskelmaan ja tarjoukselle. Kielituki ruotsille ja englannille.

Muut materiaalit:

Tarjouspohja (.pptx)
Uusi Netvisorin tarjoustyökalu -webinaari 3.1.2019
Netvisorin tarjoustyökalun hyödyntäminen myynnissä -webinaari 10.1.2019