ÄLYKÄSTÄ KASVUA TILITOIMISTOISSA

Webinaarisarja syksyllä 2018

Järjestämme neljä tilitoimistowebinaaria syksyn 2018 aikana. Webinaarien aiheina on tilitoimistojen älykäs kasvu ja tilitoimiston arvon kasvattaminen. Webinaarit käyvät läpi samoja aiheita kuin syksyn ‘Älykästä kasvua tilitoimistoissa’ -tapahtumat, mutta ovat sisällöltään huomattavasti suppeampia.

22.08.2018 klo 14:00

Hinnoittele ja laskuta oikein

Miksi tilitoimiston pitää tänä päivänä hinnoitella ja laskuttaa palvelut etukäteen? Miten se tehdään ja kuinka saat heti merkittäviä tuloksia viivan alle!

Webinaari on pidetty, kiitos osallistujille!

20.09.2018 klo 14:00

Kaikki irti kapasiteetista

Kuinka tehtävä työ pitää organisoida ja hyödyntää nykyajan teknologia, jotta luodaan tilaa kasvulle. Ei rakettitiedettä vaan konkreettisia keinoja!

Webinaari on pidetty, kiitos osallistujille!

18.10.2018 klo 14:00

Kasvu alkaa nykyasiakkaista

Kasvu ei tapahdu ainoastaan uusien asiakkaiden hankinnalla. Tilitoimistolla on huikea etulyöntiasema lisäarvopalveluiden tuottamiselle!

Ilmoittaudu webinaariin >

22.11.2018 klo 14:00

Uutta Netvisorissa 2019

Mitä Netvisor, Suomen tehokkain yhteiskäyttöinen taloushallinnon ohjelmisto tarjoaa ensi vuonna 2019? Kuule uudet asiat ensimmäisten joukossa.

Ilmoittaudu webinaariin >

Älykästä kasvua tilitoimistoissa -tapahtuma

Järjestämme syksyn 2018 aikana iltapäivän mittaisen maksuttoman tilitoimistotapahtuman. Tapahtumat järjestetään Oulussa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä ja Espoossa. Tapahtuman aiheena on tilitoimiston arvon älykäs kasvu.

visma-logo-white

Älykästä kasvua tilitoimistoissa 2018 powered by Visma Netvisor & ValueFrame

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä