Keynote-puhujat

Älykästä kasvua tilitoimistoissa -puhujamme eivät arastele haastaa jo vakiintuneita toimintamalleja, mikäli sen kautta voidaan saavuttaa helpompi ja fiksumpi arki. Puhujilla on vankka kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja tilitoimistoalan toimintaympäristöstä, sekä siitä, miten tilitoimisto voi maksimoida oman arvonsa.

jarkko_iitia1

Jarkko Iitiä

Tilitoimistokanavan tuotejohtaja, Visma Solutions

Jarkko Iitiällä on yli kymmenen vuoden kokemus yritysten liiketoimintaprosessien kehittämisestä. Jarkon kantava ajatus on, että digitalisaation ei pidä monimutkaistaa liiketoiminnan kehittämistä, vaan päinvastoin selkeyttää ja yksinkertaistaa sitä. Jarkon mukaan digitalisaatio tilitoimistoissa on paras keino luoda uutta liikevaihtoa. Juuri tästä on älykkäässä kasvussa kyse.

Tutustu Jarkon ajatuksiin:
Enemmän mutta nopeammin -blogi
Tilitoimiston tärkein tunnusluku -blogi
Vanhalla ei saa tehtyä uutta -blogi
Menestyvä tilitoimisto -webinaari

janne-lyytikainen-bw

Janne Lyytikäinen

Tuotejohtaja, Visma Solutions

Janne Lyytikäisen vahva kokemus ohjelmistokehityksessä, tilitoimistoyrittäjänä ja pankissa ovat tuottaneet vankan näkemyspohjan yritysten prosessien automatisoinnille. Janne uskoo että teknologian hyödyntäminen edellyttää tilitoimistossa työn organisoinnissa sekä asiakkuuksien kategorisoinnissa uudenlaista ajattelua. Janne Lyytikäinen on ollut mukana kehittämässä Netvisoria suomalaisille yrityksille ja tilitoimistoille yli kymmenen vuoden ajan.

Lue Jannen vinkit kassavirtaan ja ostolaskuautomaatioon:
10 vinkkiä parempaan kassavirran hallintaan -blogi
Paljon työllistävä ostolaskuprosessi on jo automatisoitavissa -blogi

Tapahtuma päättyy cocktail-tilaisuuteen, jonka aikana voit verkostoitua alueesi tilitoimistojen kanssa sekä kysyä mieltäsi askarruttavista asioista Keynote-puhujiltamme. Janne ja Jarkko ovat paikalla koko tapahtuman ajan.

visma-logo-white

Älykästä kasvua tilitoimistoissa 2018 powered by Visma Netvisor & ValueFrame

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä