FAQ

Usein kysytyt kysymykset. Täältä löydät vastauksen yleisimpiin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta täältä, ole yhteydessä Jarkkoon puhelimitse 044 3570172 tai sähköpostilla jarkko.iitia@visma.com.

Kuka tapahtuman järjestää?
Tapahtuman järjestää Visma Solutions Oy. Tarjoamme tilitoimistoille monipuolisia ratkaisuja mm. taloushallinnon, palkanlaskennan, digitaalisten työkalujen ja toiminnanohjauksen saralla.

Maksaako tapahtumaan pääsy?
Tapahtuma on tilitoimistoille maksuton, mutta paikkoja on vain rajattu määrä.

Velvoittaako tapahtumaan osallistuminen mihinkään?
Tapahtumaan ilmoittautuminen tai siihen osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Voinko kutsua mukaan kollegani?
Kyllä! Kaikki tilitoimistot ovat tervetulleita tapahtumaan! Ilmoittautuminen tulee kuitenkin suorittaa osallistujakohtaisesti ilmoittautumissivun kautta.

Onko tapahtumassa ruokailua / tarjoilua?
Kyllä. Tapahtuma alkaa tervetulokahveilla ja päättyy cocktail-tilaisuuteen, jossa tarjolla on sekä juotavaa että cocktailpaloja.

Järjestättekö tapahtumia muissa kaupungeissa?
Näillä näkymin järjestämme tapahtuman ainoastaan Oulussa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä sekä Espoossa.


Onko tapahtuman sisältö erilainen eri kaupungeissa?

Sisältö on sama kaikissa kaupungeissa. Puheenvuoroissa pyritään kuitenkin huomioimaan maantieteelliset poikkeavuudet esimerkiksi tilitoimistojen koossa, asiakasmäärissä ja asiakaskäytänteissä.


Nauhoitetaanko puheenvuorot? / Voiko osallistua etänä?

Tapahtuman puheenvuoroja ei nauhoiteta. Ainoa paikka kuulla puheenvuorot on paikanpäällä tapahtumassa. Tapahtumassa voit myös kysyä mieltäsi askarruttavista asioista suoraan Keynote-puhujilta.


En pääsekään mukaan. Miten voin peruuttaa osallistumiseni?

Ota yhteyttä Jarkkoon sähköpostitse (jarkko.iitia@visma.com) ja kerro peruvasi osallistumisesi. Perumisilmoituksessa tulee tulla ilmi perujan nimi (etunimi, sukunimi), sähköpostiosoite ja tapahtuman kaupunki mihin olit osallistumassa.

Ilmoittaudu mukaan

Tulevan syksyn kuumimmat puheenaiheet ovat tilitoimiston arvo ja älykäs kasvu. Älä jää paitsi alueesi Älykästä kasvua tilitoimistoissa -tapahtumasta. Ilmoita itsesi ja tilitoimistosi mukaan.

visma-logo-white

Älykästä kasvua tilitoimistoissa 2018 powered by Visma Netvisor & ValueFrame

Netvisor-myynti: yhteydenottopyyntö

Etunimi

Sukunimi

Yritys

Puhelin

Sähköposti

Olen tietoinen siitä, että Visma käsittelee henkilötietojani siltä osin kuin mitä pyyntööni vastaaminen edellyttää. Lue lisää siitä, miten Visma käsittelee henkilötietojasi täältä